Перейти до змісту

Струмовка закрыта. Поздравляю.

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Предысторию можно почитать здесь.

Думаю, многие бывали там. Всё шло своим чередом, кучи народа приезжали, купались, загорали, попутно берег засирали, несмотря на то, что там стоял мусорный бак, и всё бы дальше было так, да только вот пошло не так, а как-то наперекосяк...

Дальнейшее развитие событий:

Сезон выездных купаний открыт тремя и Струмовкой. Можно так сказать
:)

А вот водоемчик закрыт. Почти.

До лета осталось немного - два месяца и метров до двухсот металлических конструкций, которые явно успеют поставить на уже подготовленные забетонированные столбы - и всё, адьё, очередное озеро...

Приготовления к накртытию медным тазом объявляется начатым!

P.S.

"Гвардеец", по-видимому, ждёт та же участь. Спешите прощаться...

И это было ещё не всё. Ровно через месяц:

Сводки с фронта:

Объект "Струмовка" сделал ещё один шаг к "адью" - арматура обозначает место, где скоро вырастет основание забора. А ещё через какое-то время накроется и это место, и озеро в целом
:(

Ну а сейчас можно уверенно сказать: кто не успел - тот опоздал.

Принимайте поздравления с кончиной очередного озера. И да не дрогнет рука защитника природных богатств от посягательств всех остальных.

Хау.

Опубліковано

вчора ввечірі ще купався...Я не думаю що вони заборонять купатись (звичайно не зтої сторони де пансіонат а з протележної)

Опубліковано

вчора ввечірі ще купався...Я не думаю що вони заборонять купатись (звичайно не зтої сторони де пансіонат а з протележної)

Незнаю, ми були на минулому тижні, то вже було закрито і писало щось типу "Вода в озері не відповідає санітарним нормам"

берег засирали, несмотря на то, что там стоял мусорный бак

+ хотів би додати, що не раз бачив, як відпочиваючі запливають на острів, не дивлячись на заборону

Опубліковано
+ хотів би додати, що не раз бачив, як відпочиваючі запливають на острів, не дивлячись на заборону

сам сто разів туди запливав.

Опубліковано

Я чув, що в тому озері трупну палочку знайшли.

І не виключено, що дачу заморозили не через недостаток фінансування, а через погані умови.

Опубліковано

це ти так думаєш що пансіонат...насправді це не пансіонат...

Опубліковано

Я чув, що в тому озері трупну палочку знайшли.

І не виключено, що дачу заморозили не через недостаток фінансування, а через погані умови.

Ага,якби в нас після кожної знайденої "палочки" такими парканами озера загороджували,то ніякого бюджету не вистачило б.

Опубліковано

а ще на нього кажуть трупне озеро...тому що кладовище зверху,а воно чуть нижче)і всі дощі на кладовище,а потім в ставок.Ніколи в житті не буду там купатись,навіть за гроші.Кажуть люди в тому селі навіть коди з колодязів не беруть.

• Адміністратори
Опубліковано

Офігіти можна.

Пацани зробили собі озеро. Поставили собі хатки.

Огородились забором, вбухати туда Лімони баксів.

А ви ще хочете щоб вас туда на шару пускали купатись? :) ( засирати берег озера )

Я б на місті цих чоловіків ще й вишки кулеметні поставив :)

Це не Столяр який забрав усе готове.

Тут усе було зроблено з ноля і для себе, так що так це озеро для не власників накрилось тазом :)

Опубліковано

це ти так думаєш що пансіонат...насправді це не пансіонат...

цікаво тоді що це  таке???? 

Опубліковано

А в гаразджу не лучше поехать на озеро? там и воздух приятней, и вода хорошая, и берег чистый, и песок на дне

Опубліковано

Раніше помню на рибалкуїздили з палатками.. Скоро і зкупатись небуде де...

Все зкуплять, пороблять приватні пансіонати з повним видом послуг ...

Хочеться :mdr: :mdr: :mdr:

Опубліковано

Я розумію, що неприємно коли халява накривається, але гроші великі були вкладені. І вкладники хочуть повернути собі свої інвестиції сповна

Опубліковано
А в гаразджу не лучше поехать на озеро? там и воздух приятней, и вода хорошая, и берег чистый, и песок на дне

Вода хорошая? Видимость даже в очках/маске нулевая... ;)

И конкретнее про какое из пока ещё не закрытых Гараздженских озёр ты говоришь? :)

Я розумію, що неприємно коли халява накривається, але гроші великі були вкладені. І вкладники хочуть повернути собі свої інвестиції сповна

Чтобы вернуть инвестиции, там надо открывать доступ путём создания аквапарка какого-нить ;)

Опубліковано

по тексту помилка , напевно, - не вкладені , -а вкрадені.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...