Fagot Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 15:12 #26 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 15:12 На роботі видєлєнка 2048 тянєт льодом. З такою швидкістю відчуваєш себе білою людиною
difoto Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 17:44 #27 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 17:44 Максимально можлива швидкість сильно залежить від якості телефонної лінії. Тут не кожна лінія 512 витягує, а ви хочете 2048.для начала изучим теорию, потом уж будем глупости говорить, тем более писать!
nameless Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 18:35 #28 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 18:35 для начала изучим теорию, потом уж будем глупости говорить, тем более писать!Поправ мене в тому місці, де я неправий.
TreNeR Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 19:01 #29 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 19:01 Теоретически АДСЛ2+ может "тянуть" 22мегабита И укртелекомовское оборудование какраз такое
difoto Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 19:24 #30 Опубліковано 3 Квітня, 2007 в 19:24 и вот нада тебе , TreNeR , открывать всякие пропускные способности ADSL... а я так хвастануццо знаниями хотел.... да куда там мне тягаться с укртелекомом ))))))))))))))
nameless Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 03:55 #31 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 03:55 Це не тільки теорія - це ідеальний варіант. А в реалі ми маємо воздушні лінії, скрутки на лапші, окислени контакти на кінцях і старі совковські кабеля. Крім того велику роль грає відстань від абонента до АТС. От і получається, що реально наші лінії можуть дати нам те що дають. Взагалі на іксбіті є окрема гілка для ОГО, з обговоренням всіх технічних нюансів, радив би почитати.ЗІ Чисто для есперименту, той у кого в дома є ДСЛ може попробувати коцнути кабель в 3х місцях і в цих місцях зробити скрутки - якість інтернету замітно зміниться, правда не в кращу сторону.
fog Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 04:35 #32 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 04:35 А ніхто і не гововрить про лінії на 2, 3, 4, 5... у мене наприклад телефон на 7 і чесно кажучи якість лінії досить непогана. Совецкіх скруток і окислення теж стараюсь уникати. В телефонну розетку і зєднання в коридорному щитку я паяв, до модема від щитка іде суцільний шматок двохжильного екранованого дроту, який розривається тільки в сплітері при поділі на модем і телефон. вої 512 кбіт я маю повною мірою, причому в перший день, коли ще не повністю налаштували на стороні укртелекому - я замість 60 кб чачав під 90-100.
TreNeR Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 07:39 #33 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 07:39 То какой у тебя номер неимеет никакого значения. На качество линии это не влияет. Паяние в коридорном щитке это как? Там винтовое соединение. Нормально сделанная скрутка никакого влияния не оказывает на скорость. И на 512кбит будет работать почти любая линия. Большое влияние оказывают девайсы подключенные мимо сплитера. Особенно АОНы.
Адміністратори kmd Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 08:07 Адміністратори #34 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 08:07 Всі дивляться на швидкість.Але ніхто не дивится на показники модему.Шум, сигнал, різниця між ними.На основі цих даних (приблизно) можна визначити якої якості лінія.Наприклад якщо лінія не зовсім якісна, або в кабелі вже дуже багато дслів, можна попробувати змінити профайл на glite.Правда якщо телеком дає можливість абоненту працювати в цих профайлах і на цих частотах.І нюансів тут набагато більше ніж скрутки чи окислення.ШПС він в і в Африці ШПС.
fog Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 15:01 #35 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 15:01 То какой у тебя номер неимеет никакого значения. На качество линии это не влияет. Паяние в коридорном щитке это как? Там винтовое соединение. Нормально сделанная скрутка никакого влияния не оказывает на скорость. И на 512кбит будет работать почти любая линия. Большое влияние оказывают девайсы подключенные мимо сплитера. Особенно АОНы.Я свою лінію відконектив від загальної планки з ржавими болтами і спаяв з двохжильним екранованим шнурком. А на рахунок АОНів то навіщо їх підключать мимо сплітера? У мене 2 штуки після сплітера прекрасно працюють. Ха. Майже всі 7екри переведені на цифрову АТС, якою управляє плата, а 2,3,4,5 і тд стоять на аналогових через реле і тому подібні доісторичні апарати.
difoto Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 17:56 #36 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 17:56 2,3,4,5 і тд стоять на аналогових через реле і тому подібні доісторичні апарати. и когда человек выходит с 2,3,4,5-ки в инет, релюшка на АТС замыкается - это еденичка... размыкается - это нолик.. и так она замыкается до 512 килораз в секунду! Двоичная система нах!
fog Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 18:41 #37 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 18:41 Жжжош! Просто ті релюшки долбані уже часом. Треба всіх переводить на цифрові лінії і на тональний набір.
difoto Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 19:59 #38 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 19:59 Жжжош! Просто ті релюшки долбані уже часом. Треба всіх переводить на цифрові лінії і на тональний набір. просто пришол ко мне торик, набрал в браузере баш.орг ...теперь у меня других мыслей нет...
TreNeR Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 22:27 #39 Опубліковано 4 Квітня, 2007 в 22:27 Майже всі 7екри переведені на цифрову АТС, якою управляє плата, а 2,3,4,5 і тд стоять на аналогових через реле і тому подібні доісторичні апарати.Не болтайте ерундой во первых семерка ВСЯ-цифра Двойка почти вся уже Девятка почти вся Во вторых вот приблизительная схема подключения то что красным, используется для инета, где там релюшки? Я свою лінію відконектив від загальної планки з ржавими болтами і спаяв з двохжильним екранованим шнурком. Не встречал в подъездах плинтов(планок) с ржавыми винтами каким образом? На подавляющем большинстве линий имеется МИНИМУМ ШЕСТЬ незапаянных соединений, а в среднем пятнадцать. Накой паять в подъезде??? ЗЫ я не спорю о том чего не знаю
Fagot Опубліковано 6 Квітня, 2007 в 05:13 #40 Опубліковано 6 Квітня, 2007 в 05:13 Вчора собі провів всеж таки Укртелеком і всьо. Як сказав їх адмін на моїй лінії на 71 можна ставить хоть 2048, значить на деяких це зробити не можна(якість лінії не та). Не буду нічого доводити, але в мене дома ця лінія іде в жахливому стані, в декількох місцях вона просто скручена і заскотчована, незважаючи, чесних 64КБ(майже ) я отримав.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.