Перейти до змісту

НОВОРІЧНІ ТАРИФИ ВІД УКРТЕЛЕКОМУ

Гість PRIVET

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 228
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
Що таке чиста щвидкість? Швидкість порта, аля 10/100/1000 Мегабіт? :D

я ж написав що на такій швидкості віддає. без аля. просто тупо те що каже даунлоадер коли ти качаєш файло, показує поточну швидкість і в кінці середню як результат розмір/на час скачування. те що порт сєтєвухи в більшості 100 Мбіт ти нікому тут африку не відкрив...

Опубліковано

Є серваки, які віддають файло з меншою швидкістю, ніж швидкість лінії. Наприклад, швидкість лінії 512К, а швидкість закачки файла - 15 кілобайт за секунду. Тоді просто треба взяти, і скачати щось з такого сервера, який не повинен обмежувати швидкість (WinAMP, DivX чи щось подібне).

Опубліковано
те що порт сєтєвухи в більшості 100 Мбіт ти нікому тут африку не відкрив...
На сайті чітко вказано:
Підключення користувачів виконується за допомогою кабелю "витої пари" на швидкості до 10/100Мбіт/с. Доступ в Internet на швидкості до 10 Мбіт/c, залежно від обраного тарифного плану.

Так як ти платиш за трафік, відповідно в тебе обмеження лише технічні. Так само і користувачі Укртелекому, підключаються на ADSL порт в 2Мегабіти і отримують своїх 250Кб. Який сенс мірятися?

Опубліковано

у меня, как уже упоминал, 2048/512 с опцией гигабайт. тоже ничего плохого сказать не могу. ночером имею 200-250 килобайт в секунду на любых файлах, днем, когда у телекома внешний канал особенно загружен, соединение работает в режиме типа "burst" - любые файлы начинаю качаться на скорости 200-250 кб/сек, но если файл длиннее 300-500 килобайт, то скорость плавно снижается до 50-100-150 кб/сек которые удается откусить у других пользователей. такой алгоритм работы меня вполне устраивает, так как веб-сайты, почта, блоги-форумы грузятся моментально, а музыка/киношка пусть себе качается как умеет gallery_32_26_345.gif

Опубліковано

ага.. ну burst так burst, так оно и есть, начинает на 60КБайт/с ,а через 5 сек. стабильных 28... и, просю заметить, Укртел только НАЧАЛ "отбирать клиентов" демпингом, ждем дальнейшего развития событий :)

ЗЫ моего кума, как юзера, не интересует в каком режиме работает его интернет подключение.... но после того, как придя ко мне и увидев, что у Фотакома скорость скачивания РЕАЛЬНО соответствует тарифному пакету, он прозрел! :)

Опубліковано
ЗЫ моего кума, как юзера, не интересует в каком режиме работает его интернет подключение.... но после того, как придя ко мне и увидев, что у Фотакома скорость скачивания РЕАЛЬНО соответствует тарифному пакету, он прозрел! :)

Ты покажи куму цены на Укртелеком и Фотаком, уверен, прозреет дважды

Опубліковано
ага.. ну burst так burst, так оно и есть, начинает на 60КБайт/с ,а через 5 сек. стабильных 28... и, просю заметить, Укртел только НАЧАЛ "отбирать клиентов" демпингом, ждем дальнейшего развития событий :)

оце в точку. все ж тільки починається, краще почекати весни-літа, а там все більше і проясниться :D

Опубліковано

оце в точку. все ж тільки починається, краще почекати весни-літа, а там все більше і проясниться :)

Странно :) , но я сколько сижу скорость стабильная строго по пакету теперь, не выше не меньше.

Неповезло вам просто с линией :D.

У меня както была скорость 10кбайт вместо 32, думал ща позвоню напрегу укртел, но перед этим проверил скорость на других сайтах 29-32, так что у меня пока без нариканий. т плям плям плям, стук стук стук :D

Немного смахует на черный пиар однако, если б фотаком и визор обьеденили свои усилия и ЗАПИАРИЛИ БЫ ПО ЧОРНОМУ укртел, то думаю выграют как абоненты укртел так и фотаком с визором :)

Швидкість доступу в зовнішню та міську мережу - до 10 Мбіт/сек. *
*Примітка: швидкість доступу не гарантована і може динамічно змінюватись в залежності від загальної завантаженості каналів.

Один мой знакомый сказал: "якщо такі ж примітки в договорі, то навіть якщо у тебе буде швідкість хоч

1кбайт, тобі нікому буде скаржитись, це передбачено твоїм договором..." (не дословно, и с цензурой :))

С укртел чуть что нитак, я сразу в тех службу, если там глухо, то напрямую начальству ^_^ .

ЗЫ Всеравно хочу ФОТАКОМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Адміністратори
Опубліковано

А я хочу до Візора.

Так як це єдиний оператор до якого я не включений :)

Опубліковано

ооо, як я люблю пописати монологі :D

ща вам накатаю :(

чули про проект Zadarma? бесплатний інтернет. він там в Кієві і тп. це неважно.

важно на підставі чого так щедро хтось смітить умовно "бесплатним" трафіком.

дуже просто. самі телефонні компаніі за нього платять. а ті тільки за телефон. що їм і тре.

тільки тому щоб побільше сберегти клієнтів на стаціонарних телефонах.

через їх массовий відплив в зв"язку з мобільними ділами.

з тієї ж причини раптом на екранах почала проскакувати реклама укртелекому.

якої ніхто ніколи не бачив і не думав що побачить. який класний зв"язок, скільки переваг і тп.

а тепер прикиньте що вартує укртелекому скінути так ціни на трафік?

при тому що він є майже стопроцентним монополістом на канали зв"язку в Україні.

і він не хоче втрачати цю монополію. тому і ціни і сервіс залишиться приємними до покі буде конкуренція.

чому так лохається Фотаком і лохає своїх клієнтів теоретично загадка.

але практично тут нема ніякої загадки. що мені сьогодні пояснила одна компетентна в цьому людина.

є елементарний дохід грошей і витрата. фірма не може скінути тарифи настільки що її витрати перевищать прибуток. фірма банально не зможе працювати в мінус.

що і прослідковується за Фотакомом. їм попросту далі вже нікуди скідати тарифи.

в цьому відношенні Укретелеком просто зробив жорстокий демпфінг. тому що в Укртелекома його прибутки дозволяють настільки спустити ціни щоб ще й працювати в плюс. таку можливість дає монополія, а саме розмір компаніі.

хто такий по потужності, оборотам, фондам, пільгам, можливостям Фотаком проти Укртелекома? задрот :)

от і вся вам арифметика.

нема у Фотакома таких побічних прибутків щоб так спускати ціни, і не буде :)

з.і. для тих хто вважає що на Укртелекомі скоро це все попливе.

нічого не поплеве з кількох причин.

ІТ інфраструктура з кожним роком все більше розвивається. там де вчора лежала лапша з її 2М вже сьогоднні лежить оптоволокно з 1Т. канали тільки розширяються, а ціна/мегабайт тільки зменшується бо це вимога прогрессу. Укртелеком постійно нарощує свої потужності бо має за що. і відповідно зі збільшення кількості клієнтів бриє ще більшу маржу з тих каналів. тому і може собі дозволити тікі ціни і таку якість.

• Адміністратори
Опубліковано
...

в цьому відношенні Укретелеком просто зробив жорстокий демпфінг. тому що в Укртелекома його прибутки дозволяють настільки спустити ціни щоб ще й працювати в плюс.

...

Про "плюс" я б не спішив говорити, їх фінансові показники минулого року говорять про інше. Тільки не ті показники що вини самі пишуть в себе на сайті.

Опубліковано

2Voytik интересный монолог, хотя необъективный и даже более того, дилетантский...

а кто тебе сказал, что укртел работает в плюс???

также кто сказал, что они развиваются? вот "Свитлан" и "Домашні Мережі" - это развитие, а скинуть цены - это деградация!!!

Конечно, каждый пользователь мечтает получение максимального количества услуг за минимальные деньги, но чудес на свете не бывает, а бесплатный сыр - сами знаете , где!

И монополизм тут ни при чем, думаю даже бизнес тут не при чем, сплошная политика!!! Либо Укртелеком признается в убыточности и хапнет денег из бюджета(и получится, что фотаком, который платит в бюджет налоги, частично проспонсирует Укртелеком... каламбур, не правда ли? :)) либо признает себя банкротом и будет продан за 1/Х своей стоимости... величина Х прямо пропорциональна интересам определенных заинтересованных особ и думаю, достигнет четырех, а то и пятизначной цифры.

Вот тогда и будем смотреть! :)

Опубліковано
Про "плюс" я б не спішив говорити, їх фінансові показники минулого року говорять про інше. Тільки не ті показники що вини самі пишуть в себе на сайті.

Прально. Які в них в жопу прибутки? Хто сказав що вони повинні бути донорома бюджету? "Международнка и междугородка" перестали приносити прибуток, сільський звязок + телеграф взагалі збиткові. Запуск 3G з часом змінить ситуацію, але поки лише вимагає інвестицій. То якого милого віддавати в бюджет мільярд? Ось вони й інвестують гроші в ті напрямки, які приносять прибуток а не збитки.

Опубліковано
2Voytik интересный монолог, хотя необъективный и даже более того, дилетантский...

также кто сказал, что они развиваются? вот "Свитлан" и "Домашні Мережі" - это развитие, а скинуть цены - это деградация!!!

Конечно, каждый пользователь мечтает получение максимального количества услуг за минимальные деньги, но чудес на свете не бывает, а бесплатный сыр - сами знаете , где!

...

Вот тогда и будем смотреть! :)

А что смотреть, сейчас я на Укртелекоме завтра на фотакоме и т.д. Где выгодней условия там и клиент. А если вспомнить что типа при подключении к одно к другой компании теряешь за подключение деньги. Так они отобьются за один месяц (как сейчас например разница в ценах)

Скажи что в Домашних мережах за последний год "развилось", может ты про ввод ограниченного траф для домашников, либо про архив домашних мреж фильмы и т.д. так они сто лет устарели. Все делаеться только в обменнике, а зачем людям с 512Кб/с обменник или домашка? Или ты про форум, разве обязательно быть юзером Фотакома чтобы сидеть на форуме ЛМ? Где плюс, в упор не вижу?

Опубліковано

Панове аналітики, може, перш ніж будувати економічні теорії, звернетеся до офіційних даних? На цій сторінці ви знайдете інформацію про фінансові результати діяльності ВАТ "Укртелеком" за попередні роки, а на цій сторінці містяться річні звіти компанії. Почитайте. Подивіться їхні результати. Кому лінь - оголошу: за 9 місяців 2006 р. ЧИСТИЙ прибуток компанії становив понад 182 мільйони грн.

До речі, хто ще з операторів викладає свої річні звіти і баланси для огляду? Ніхто. Зрештою, це - вимога до ВАТ, а до ТзОВ таких вимог немає.

Так що тези про те, що "Укртелеком" завалиться на дешевому інеті, не зовсім коректні. Основні конкуренти "Укртелекома" - не провайдери, а оператори мобільного зв'язку. Якщо "Укртелеком" захоче монополії на ринку Інтернету - достатньо буде тільки замутити ліцензування провайдерських послуг з вартістю ліцензії в пару мільйонів гривень.

Якщо в усьому світі інет досить недорогий, то чому в нас він не може бути таким?

Може. Тільки замість того, щоб заробляти по 100 грн. на 10 юзерах, телеком буде заробляти по 30 грн. на 100 юзерах. От і вся математика. А щодо якості зв'язку - я чогось вважаю за компетентну позицію Шкодера в цьому питанні. Навряд чи він обрав би для себе якесь "ге". Якщо вірити йому - то зв'язок нормальний.

Опубліковано

Yarchik знаєш, чомусь я більш схильній вірити тому, що сказав serega :)

"ти піши-піши, бумага(інтернет) всьо стєрпіт!" (с)

да і про якість: саме Шкодер написав про burst і тому подібне... :)

2dimmon

не всегда низкая цена - это "выгодные условия"

Таврия и Опель могут ехать с одной и той же скоростью (допустим 512 КМ/сутки :) при явном преимуществе первой по цене... дальше умолкаю, хотя подискутировать можно!

ЗЫ блин, по приколу, ради проверки, подключу себе АДСЛ от укртела (благо, имею две линии, от ФК и Укртелефона) и посмотрю, шо ж там так дешево и розово! :)

Опубліковано

Інформація взята з копій річних звітів, які подавалися в податкову і статистику. Акціонерні товариства зобов'язані оприлюднювати цю інформацію, і не лише на своїх сайтах, а й на сайті Державної комісії з цінних паперів та фондового ринку. Це вже серйозніше.

Опубліковано

Каждый для себя выбирает то, что хочет... Кто-то Свитлан, который хрен знает когда подключат, но у которого городской трафик бесплатный, кто-то Фотаком, который подключает вроде быстрее, но вот платить за локалку у меня нет никакого желания, ну а третьи выбирают Укртелеком. У меня есть своя локалка, которой пока хватает, чтоб и в игрухи порубаться и варез/музыку/фильмы новые народ постоянно закидывает. И есть пару каналов в инет от этого самого Укртелекома, которых вполне хватает чтоб и качать нормально и по сайтам лазить... Вопрос: зачем платить больше? Да и за что платить???

Опубліковано

И монополизм тут ни при чем, думаю даже бизнес тут не при чем, сплошная политика!!! Либо Укртелеком признается в убыточности и хапнет денег из бюджета(и получится, что фотаком, который платит в бюджет налоги, частично проспонсирует Укртелеком... каламбур, не правда ли? ) либо признает себя банкротом и будет продан за 1/Х своей стоимости... величина Х прямо пропорциональна интересам определенных заинтересованных особ и думаю, достигнет четырех, а то и пятизначной цифры.

Вот тогда и будем смотреть!

Прально. Які в них в жопу прибутки? Хто сказав що вони повинні бути донорома бюджету? "Международнка и междугородка" перестали приносити прибуток, сільський звязок + телеграф взагалі збиткові. Запуск 3G з часом змінить ситуацію, але поки лише вимагає інвестицій. То якого милого віддавати в бюджет мільярд? Ось вони й інвестують гроші в ті напрямки, які приносять прибуток а не збитки.

:) , очень интересная инфа, это ваши доводы?, или информация взята с сверхсекретных источников?

Опубліковано
ЗЫ блин, по приколу, ради проверки, подключу себе АДСЛ от укртела (благо, имею две линии, от ФК и Укртелефона) и посмотрю, шо ж там так дешево и розово!

Це була б неабияка користь для всіх. Давай сформулюємо перелік питань для теста:

1. Відповідність швидкості тарифному пакету. Який % відповідності. 100% - 10 балів.

2. Ціна тарифного пакету. Кожні 100 грн. - -1 бал.

3. Об'єм інформації, який максимально можна скачати за 1 добу (1 місяць) - це дасть визначення співвідношення ціна/кількість мега(гіга)байт. Формулу балів придумай сам... нє сільон в дробях...

4. Додаткові сервіси (правда, не всі їх юзають).

5. Глюки.

6. Техпідтримка.

Ну, може ще щось?

Опубліковано
не всегда низкая цена - это "выгодные условия"

Таврия и Опель могут ехать с одной и той же скоростью (допустим 512 КМ/сутки :) при явном преимуществе первой по цене... дальше умолкаю, хотя подискутировать можно!

Ты неправильный пример привел. Тут выходит что Укртелеком Опель, а Фотаком таврия. И если по примерам поехали: происход так что Опель комфортабельный, 2004 года и т.д. стоит 20тыс. баксов, а таврия, убитая, 92 года, но находу и хорошо еще ездит "стабильно" стоит 30 тыс. баксов. Что ты выбираешь?

Я зняю, таврию т.к. "всеравно не брошу", бо це моя родная :)

ЗЫ блин, по приколу, ради проверки, подключу себе АДСЛ от укртела (благо, имею две линии, от ФК и Укртелефона) и посмотрю, шо ж там так дешево и розово! :)

У меня тоже 2 линии, только пока нет свободных портов вот и жду когда будут.

Опубліковано
Каждый для себя выбирает то, что хочет... Кто-то Свитлан, который хрен знает когда подключат, но у которого городской трафик бесплатный, кто-то Фотаком, который подключает вроде быстрее, но вот платить за локалку у меня нет никакого желания, ну а третьи выбирают Укртелеком.

Чаще все гораздо тривеальней. Год моя заяка лежит на Визоре, Фотакоме, Юар.нет, ПриветОнлайн. К Укртелекому подключился за три дня, надоело ждать. Дотянется еще кто-то, велкам.

Опубліковано
Це була б неабияка користь для всіх. Давай сформулюємо перелік питань для теста:

1. Відповідність швидкості тарифному пакету. Який % відповідності. 100% - 10 балів.

2. Ціна тарифного пакету. Кожні 100 грн. - -1 бал.

3. Об'єм інформації, який максимально можна скачати за 1 добу (1 місяць) - це дасть визначення співвідношення ціна/кількість мега(гіга)байт. Формулу балів придумай сам... нє сільон в дробях...

4. Додаткові сервіси (правда, не всі їх юзають).

5. Глюки.

6. Техпідтримка.

Ну, може ще щось?

1. Взял анлимит 256/64, стабильно в любое время суток закачка 32-28, 28 эта самая низкая грань которая у меня была, причем первые 5-6 сек скорость 60-70кбайт/сек.

2. За анлимит 100грн+12грн (оренда модема)

3. Если серв с которого качаю филь стабильный то 700мб скачиваю за 4,5-5,6 часов.

4. Почта, как по мне ацтой без всяких спам фильтров, тойсть ежели попалишь гденить лутше сразу новую завести. Можно лигу чемпов по инету смотреть (10-15 грн вроде), думаю безполезный сервис.

На офф сайте было как-то голосование за фтп, и какогото х*я 40% голосовавших отказались от этого сервера, 20% почли его нужным, ну а остальные как всегда "мне пох..."

5. Иногда сервер статистики лежит, но редко, зачастую очень долго грузится, сек 10 :), ну щас я туда даже не захожу.

Модем перезагружается раз-два в день(только зиксель, остальные калисто и прочее роб. норм.), но после выяснения и звонков в тех службу, уже стабильно роботает гдето неделю.

6. Кажись груглосуточно 4-32-33, инфа по пакетах и прочее 724019, ну и груглосутачная инфа про цены тарифы и прочее 8-800-507-0-507.

Опубліковано

Да. Як на мене, то "Укртелеком" пропонує надзвичайно вигідні рішення як для домашніх юзерів, так і для невеличких компаній (до 10 компів).

Відсутність ФТП і обмінника, а також чогось подібного на "Луцькі мережі" - все це мінуси. Але для фірми, якій інет треба для роботи, ці сервіси мало цікаві. Зрештою, якщо дружити з Зевсом, то відеосвіжачки можна буде мати швидше, ніж вони на Світлані чи в ЛМі появляться. Або якщо освоїти софт типу eMule чи eDonkey - зразу найдеться, де і що качати.

Особисто я собі накачав 80 гіг відео з файлообмінника Фотакому, і не маю часу продивитися. Так що врешті-решт все впирається в показники Ціна-Якість-Швидкість.

Мені дуже подобається Фотаком. Дуже подобається ставлення їх персоналу (хоча наша контора і не є якимось крупним замовником). Особистий ріспект kmd за те, що в окремих випадках не я до нього дзвоню, а він мені телефонує, і каже, що "Да, ми в курсі, у вас трабли - рішаєм...". Тим більше, проблем вже місяців три-чотири не було. Але мої колеги наполягають на більшій швидкості, а начальство - на меншій вартості. Я вирішив, що протягом місяця-двох можна буде зробити висновки, хто кращий. От і ждьомс...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...