Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Чого ніхто нічого не пише? :)

Пограли то кльово вчора.

Нерви нас трошки підвели і незібраність після пропущених голів. Ну і я лажав, буду старатись виправитись, тренуватись.

Сміт на воротах гарно відстояв, молодець! :)

Віталік справжній капітан!

Опубліковано

Сміт на воротах гарно відстояв, молодець! :)

не впевнений, що Smith тебе підтримає(((, а пограли суперово, то ж грали якби не на рахунок, а для спортивного інтересу і причому все вийшло, і пенальті і фоли і голи і паси і пропущені, короче нічо не болить, але побігали в темпі)

Опубліковано

Всім привіт!

хочу з Вами бігати в футбол!

що для цього потрібно?

п.с. форма та залкі в мене є :)

Опубліковано

Всім привіт!

хочу з Вами бігати в футбол!

що для цього потрібно?

п.с. форма та залкі в мене є :)

потрібно щоб хтось з тих людей, які постійно грають відписали, що через поважні причини не можуть прийти на гру і відповідно з'явилось одне вільне місце ! тоді додаси до форми і залок 20 грн і все буде добре :rolleyes:

Опубліковано

Усім дякую за гру!!!! Особливо радісно знову було усіх вас бачити!

По грі хочу сказати, що виграючи з 5-мячевим запасом, наш захист розслабився і почав добре "плужити". Коли я відбивав м'ячі з 2-3 метрів, то мене ніхто не страхував. Крім того, я 1,5 місяця не грав. Не хочу сказати, що я геть зовсім ідеально зіграв, але захист... Це якийсь був жах.

І ще: занадто нервово стали грати, хлопці. Раніше не так було.

Опубліковано

Smith, я старався як міг, але захист, то не моє, та ще й нога боліла після попередньої гри. Але думаю, що справився з своєю роботою непогано

Опубліковано

Так що там Саньок - в цю пятницю будеш з нами?

треба ж дати реванш товарищу супернику......

п.с всім дякую за гру. набігався норм. правда чомусь, в кінці, в захисті провалились повністю. можливо із-за того що Дімич проти нас грав і знав всі наші тактичні задуми.

Опубліковано

Так що там Саньок - в цю пятницю будеш з нами?

треба ж дати реванш товарищу супернику......

Андрюха, на жаль, ні.... :( Буду аж після новорічних свят.
Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

P.S. В звязку з робочою необхідністю ймовіршіне всього буду користуватись послугами Київстара. В разі потреби знайти мене можна буде за номером 067 490 79 23. До зустрічі на футбольному полі! :rolleyes:

Опубліковано

А мені сподобалась гра суперника (в тій грі) в нападі.

Віталік з Хряпсом реально швидко все робили і часто точно.

Ну а нам трохи повезло, ну і ваша незібраність в захисті. :)

Опубліковано

Всім дякую за гру. Перший раз за той час, що я пам"ятаю у нас в команді був нормальний воротар. Як я вже казав давно, гарний воротар - це дуже велика перевага.

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

P.S. Про всяк випадок нагадую, що в звязку з робочою необхідністю ймовіршіне всього буду користуватись послугами Київстара. В разі потреби знайти мене можна буде за номером 067 490 79 23. До зустрічі на футбольному полі! :rolleyes:

Опубліковано
:0164::0156: пора мені вертатись на поле. А то було грішним ділом подумав, що команда виграє завдяки моїй відсутності на майданчику. Але бачу не в тому пес порився
Опубліковано

Ну і чого мовчимо? Чого не пишете як зіграли?

Я ж Тобі смс скидав. Чи наш любий МТС знову підвів і не доставив?

В нашій команді вчора все було злагоджено як ніколи. Паси були точні і вчасні. В захист також всі вертались. І Паша знайшов себе в новій ролі і це в нього добре виходить :)

Дякую Всім за гру!!!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...