Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Сергію, дякую дуже за привітання!!! Також вітаю усіх колег з нашим професійним святом! :friday:

Саме так, на ПРЕВЕЛИКИЙ ЖАЛЬ, поки я грати не буду. На жаль... :0068: Юра правильно написав: мене продали в Динамо Київ (хто захоче, той зрозуміє :rolleyes: ). Навіть в Луцьку та на Борді я буду з"являтися рідше. Наших ігор мені буде не вистачати. Ось так.

Напишіть, як зіграли, хто виграв? Якщо буде можливість, то спецом для мене ведіть он-лайн. Добре? ;)

Опубліковано

Smith, виграли 13-5.

Нам також не буде вистачати Тебе.

Он-лайн трансляцію не обіцяю, але інформувати про гру буду Тебе в skype

Опубліковано

Вітаємо Vilana з Днем Народженя! І зичимо якомога більше перемог на життєвому шляху! :0073:

І заодно нагадую ВСІМ, що завтра з 19.30 до 21.00 ми граємо футбол! Бажано приходити вчасно! :rolleyes:

Опубліковано

Всім дякую за побажання)))

Правило 12 – Нарушение правил и недисциплинированное поведение игроков

Нарушение правил и недисциплинированное поведение игроков наказываются следующим образом:

Штрафной удар.

Штрафной удар назначается в сторону команды соперника, если игрок этой команды совершит любое из следующих шести нарушений, в которых судьей должен учитываться характер воздействия, является ли он неосторожным, опрометчивым или с использованием чрезмерной силы:

• удар или попытка ударить соперника ногой;

• подножка или попытка сделать подножку сопернику;

• прыжок на соперника;

• атака соперника, даже плечом;

• удар или попытка ударить соперника рукой;

• толчок соперника.

Штрафной удар также назначается в сторону команды соперника, если игрок этой команды совершит любое из следующих четырех нарушений:

• задержит соперника;

• плюнет в соперника;

• подкатит в попытке сыграть в мяч, когда или играет или пытается сыграть соперник (подкатится игрок, отбивающий мяч), исключая вратаря в своей штрафной площади и при условии, что он не играет неосторожно, опрометчиво или с использованием чрезмерной силы;

• умышленно сыграет в мяч рукой, за исключением вратаря в своей штрафной площади.

Штрафной удар выполняется с места, где произошло нарушение.

Все вышеперечисленные нарушения являются набранными нарушениями.

Опубліковано

Vilan, прийми мої щирі привітання!!! Будь крепким, що б життя було без будь-яких травм - моральних, фізичних та матеріальних.

P.S. Напишите як сьогодні зіграли.

.

Опубліковано

Мтак, тре насварити всіх, чому не заходять в тему "Футбол"))) Зіграли дуже гарно, певно найменше порушень за всі ігри, які ми грали, а рахунок 10:9 ми програли, хоча боротьба була цікавою!!!)))

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

Також поки є 2 вільні місця, тому якщо є бажаючі поганяти м'яча - телефонуйте.

P.S. Пані Ліля (наш незмінний оператор) дуже дуже просить допомогти знайти два гравці на суботній аматорський турнір з шашок, так що якщо хтось може домогти - допоможіть. Участь можуть взяти всі бажаючі, стартового внеску немає, а переможці отримають призи. Детальніше повинно бути ось тут

Опубліковано

Не напишемо! :P Приїзджай і грай!!! :)

Ну ти, Серьога, рєдіска!!!! :0001:

А якщо серйозно - в разі чого, приймете на один матч? Гадаю, що це буде в листопаді.

Опубліковано

Дякую всім за чудову гру і за компанію а гарнізоні. І вибачайте народ, кому від мене дісталось - сьогодні, як і завжди, намагався грати обережно, але в деяких моментах, аж надто жорстко вийшло!

Опубліковано

І я дякую всім за гру!

Після великої перерви було дуже кльово побігати. Ще й на диво, досить (як мені здалося) непогано грав. :)

Моментів ми мали уйму.. шкода, що програли!

Але це гра. Потрібно старатись і результат прийде :)

Опубліковано

Футбол - це просто чудова річ, але з настанням осені, а тим більше зими актуальним стає тепло. Тому пропоную окрім традиційного футбольного вечора запровадити і банний день. Спершу визначимось зі списком бажаючих, а потім будемо розглядати пропозиції і побажання!

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

P.S. Бордовців дуже просять допомогти ось тут. Було б добре хоч по пару грн. завтра скинутись.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...