Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт!

по-перше Вітаю Юріка з днем народження!

рости великий, здоровий і щасливий! щоб все в житті в тебе було "пучком" :)

по-другє:

Юрік сказав, що команда, яка сьогодні виграє - на наступну пятницю отримує суперприз - по півасу на кожного!

ну все товарищі - сьогодні ми Вас порвем!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

по-перше Вітаю Юріка з днем народження!

рости великий, здоровий і щасливий! щоб все в житті в тебе було "пучком" :)

Приєднуюсь до вітань :rolleyes:

Soccer+Kills+Cake.jpg

happy-birthday-0151-soccer.gif

Опубліковано

Вітаю!!! Вітаю!!! Вітаю!!! Вітаю!!! Вітаю!!!

Думав сьогодні халявного пива випити. Прийдеться прийти на гру в слідуючу п'ятницю :friday:

Опубліковано

Дякую усім за гру!!!

Рахунок 13:4 на нашу користь - говорить сам за себе. Дуже приємно за таку гру, тільки в кінці трошки "сіли". Паша - тобі окремий респект!!! Діма - не знаю як тобі вдалося винести м'яча, але ти молодца!!! ІВіталік - ти завжди на рівні!!! Діма (Fantazy) - по-менше обрізок та краще "винось" м'ячі і буде все клас! Андрюха - зробив велику роботу, постійно з тобою грало пару гравців і з-за цього іншим був простір. Ну і я трохи потягнув сьогодні. :blush:

Ще раз дякую! :smile-zachot:

Опубліковано

Мля, ну вы МОНСТРЫ, человеки, откуда у Вас стока здоровья,а? Молодцы! Скиньте хоть по 100 гр здоровья мне,а? Присылать в ПП или оставлять тута!

Опубліковано

Проходит футбольный матч между слонами и муравьями.

Нусоответственно слоны выиграли. После окончания игры капитан слонов

подходит к капитану муравьев и говорит:

- Извини понимаешь мы сегодня столько ваших затоптали.

- Фигня мы тоже грубо играли.

:0072::woohoo: :woohoo:

Опубліковано

Дякую всім за гру. Хоч я і старався з усіх сил - команді це сильно не допомогло. Все ж таки не йшов мяч ніяк у ворота - то захисники з лінії вибивали, то сміт вставляв якусь кінцівку! :rolleyes:

Але побігали на славу і думаю всі виклались на повну!

Юрчік - тебе ще раз з Днем Народження - рости здоровий! :0073:

Поки пригадав - прибиральниця знайшла футболку - можливо хтось з наших забувся?

Опубліковано

Всім дякую за привітання. Приємно, що моя команда здобула таку переконливу перемогу в мій ДН, дякую Вам хлопці. Як і писав Андрюха на наступну гру переможець отримує :beer:

Опубліковано

Народ можливо хтось знає майстра який може зашити м'ячик? А то я бачу, що з кожною грою шви як то кажуть "медленно но уверено" розходяться.

Опубліковано

Наскільки я знаю, то там де взуття ремонтують можуть зашити.

Знайомий вчитель фізкультури казав, що зашивав м"ячі у майстерні. Правда, не всі хочуть це робити. І майстра треба хорошого знайти. Він, здається, у "будці" на Відроження цю послугу замовляв. Здається, за 2 м"ячі з нього взяли 30 грн.

Опубліковано

Народ можливо хтось знає майстра який може зашити м'ячик? А то я бачу, що з кожною грою шви як то кажуть "медленно но уверено" розходяться.

Майстерня біля магазину все для взуття "Крок" перед мостом як їхати до "Там-Там" з лівої сторони, там мені радили віддати в ремонт,правда про якість не знаю нічого.

Опубліковано

Ой як приємно - стільки порад! Відразу чогось пригадалось:"Гуртом і батька легше бити" :)

А щоб трішки підняти настрій - ось як нам потрібно вчитись грати і боротись до останнього:

beguni.jpg

Доречі зараз стільки змагань проводити планують - може візьмемо в якомусь участь?

Опубліковано

як завжди питання, скільки платити за участь і хто в команду попаде? які критерії відбору??? :_06:

Опубліковано

В середньому бачу 400 грн за 7 матчів. А взагалі то я планував, щоб команда-суперник пограла - може хоч там її виснажать і ми на кінець то станем перемагати :blush:

P.S. Хто старатиметься, як той хлопчина на верхній фотці - той і гратиме :)

Опубліковано

мені підходить синій колір!

доречі, як там цього разу з температурою в залі? було так само жарко?

як на рахунок пограти в ліцеї на штучному покритті, в нас команда є, приходьте зі своєю, тобто нас 5-6 чол, шукайте своїх, позмагаємось, це все буде на 19.30 в пятницю, канешно за таке задоволення ми платимо по 10 грн з людини, граємо з 19.30 і до повної втоми, якщо моя пропозиція зацікавила пишіть.

Опубліковано

пропозиція цікава, але в нас абонемент в адреналіні і п'ятницях боюсь нам не підходить! Як би якийсь інший день - наприклад вівторок, то думаю можна було б і постійно товариські матчі проводити :rolleyes:

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

P.S. Так як субота робчий день, то відповідно п'ятниця - "повноцінний" робочий і я не зможу прийти на гру. За старшого залишаться Валан - всі питання вирішуйте з ним.

Також читайте попередній пост і хто має можливість допоможіь людині. Нехай Вам плюсик не тільки в нашому журналі поставлять, а й там - "зверху", нехай зарахується про всяк випадок !

І ясна річ бажаю гарно пограти!!! :)

Опубліковано

НЕ "ВАЛАН" :D а Вілан!)

Дозвонився до всіх крім YURIK, VASO, AMID/ приходьте на гру, а хто не зможе то передзвоніть будь ласка). Замість Сергія буде СЕМ. :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...