Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Якщо знайдеться ще один гфайний гравець - то Рос цього разу берегтиме нашу браму, якщо не знайдеться - то не берегтиме!

Гфайні гравці Ви деее-е-е?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Якщо знайдеться ще один гфайний гравець - то Рос цього разу берегтиме нашу браму, якщо не знайдеться - то не берегтиме!

Гфайні гравці Ви деее-е-е?

Є звичайні :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще один гравець знайдений :) Так що бути сьогодні "розстрілюванню" Паши

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Усім дякую за гру!

По грі хочу сказати: наша команда сьогодні в черговий раз зіграла погано у захисті - не вертались, часто обрізались і т.п. І ця тенденція продовжується вже третю гру поспіль. Народ, зберіться! Ви чого?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Фуф, грали добре і це якби тож добре))))) по грі знов куча ударів повз гол!))) всім ДЯКУЮ! з наступаючим святом!)

і Паші особлива подяка, він сьодні був гарантом рівноваги :D:ok:

Лілечка, напиши свої враження, глядач красивий, ми тебе завжди раді бачити :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є звичайні :D

Вибачай, але команда-суперник знайшла собі незвичайного :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Загалом дякую всім за гру. Нарешті то ми перервали вашу переможну серію, нехай навіть нічиєю :)

Паша - розумниця, тягнув все можливе, а пропущені голи - то результат недбалого захисту (з моєї сторони як правило) - а коли декілька разів поспіль виходять один в один, то як тут не пропустиш! Так що Паші респект і :smile-zachot:

Щодо реалізації, то вона в нас знову не на найвищому рівні, а моментів то вистачало!

Лілі дякуємо за підтримку, але ось загадка - за яку команду вона вболіває (чи якого гравця)? :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лілечка, напиши свої враження

Загалом гра сподобалась! :smile-zachot: Були точні паси та декілька класних голів. Відчувається зіграність!

Інколи трошки тупили :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лілі дякуємо за підтримку, але ось загадка - за яку команду вона вболіває (чи якого гравця)? :blush:

Ліля, дай відповідь на це питання, а то Серьога не буде собі місця знаходити. Маятись буде. :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ліля, дай відповідь на це питання, а то Серьога не буде собі місця знаходити. Маятись буде. :0157:

sovershenno_sekretno.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напружена гра вчора була :)

І по тому, що в 20.30 я ну дуже втомився, зроблю висновок, що ви краще грали, ніж зазвичай, більше рухались, і нам в захисті когось не вистачало :)

П.С. Після гри почали сперечатись, скільки ігор ми виграєм підряд і коли в останнє програвали. Зараз буду проглядати минулі пости <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож. Статистика згідно постів.

Остання перемога білої команди датується 1 квітня :0123:

І це не жарт :) Тоді Міша забив гол на останній хвилині з пасу Вілана, і з перевагою в 1 мяч ви виграли.

Те що я згадав і прочитав.

Я ще й березень проглянув, цікаво було. 04.03 - нічия 6:6. 11.03 - ми виграли з суттєвою різницею.

18.03 - ми виграли. 25.03 - білі виграли, Паша підробив допінг тест і таки вийшов на поле )))

1.04, як вже писав, ваша остання перемога.

08.04 - ми виграли, розгром

15.04 - ми, 11:6

22.04 - ми, 11:8 (мене не було, тому не знаю що до чого. Ніби грали 6 на 5 і хтось грав в 2 командах. Ще не було Сміта, і Юрік йому писав, що ми виграли).

29.04 - між собою не грали (танцюристи-капоейристи завадили). Виграли в команди, яка після нас грає.

06.05 - ми виграли.

13.05 - ми

20.05 - ми

27.05 - ми, 10:9 (5:0 програвали після 13-15 хвилин)

03.06 - ми, +2

10.06 - нічия, 7:7 здається.

Отже, 9 ігор ви у нас не вигравали, в часі, 2,5 місяці. Мило :) Так, що не говоріть лишнього (читай - рахуйте краще, память тренуйте). А то прийшлось перераховувати те, в чому я не сумнівався :)

П.С. Сергій писав рахунки останніх, здається, 4 матчів, думаю він допише для протоколи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отож. Статистика згідно постів.

...

Браво, Діма. :sm110:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру. До перемоги не вистачило трішки, хоча й суперник також міг вирвати перемогу. З реалізацією, звичайно, треба нам щось робити, а то як лотерея в нас 5 з 36 :)

Сподобалось що ця гра була без суперечок і криків між командами, це не може не радувати. Але наш капітан вчора був звір, ледве підсрачники не роздавав хто назад не вертався :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім дякую за гру :)

Звиняйте за ті моменти, які я провтикав, нове взуття, до якого ще потрібно звикнути, хоча думав буде гірше, а так навіть два голи забив :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...нове взуття, до якого ще потрібно звикнути...

:smile-zachot:

Подобаються мені ваші кольорові "залки" :g15:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

lilechka, дякую, дуже приємно :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Діма правий, ми справді вже давненько не перемагали. Але ми над цим працюємо і стараємось "з усіх сил" :)

Принаймні намагаємось дати гідну відсіч :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Лілечка не проти і хтось має відеокамеру(цифру) то хотілось, щоб матч на відео зняли)))))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Лілечка не проти і хтось має відеокамеру(цифру) то хотілось, щоб матч на відео зняли)))))))))

Вона не проти! Пів справи зроблено :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має цифру?)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто має цифру?)))))

В принципі, можу дістати і камеру і штатив. Правда не знаю чи на цю пятницю встигну. Спробую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт, також дякую всім за гру.Остання гра дуже сподобалась динамічністю і азартом, боротьбою до останньої секунди про що свідчить результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...