Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підтримую, а краще приходь зі своїми подругами тоді рівень футболу зросте в декілька раз.ВБОЛІВАЛЬНИЦІ надають додаткового стимулу...

Що ти трусиш. Я ж Вас знаю - Ви ж за м'ячем точно тоді слідкувати не будете :0001:

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ідея Amidа заслуговує на увагу.

В принципі то нас чоловік 15 і так є, а з новачками точно вистачить на 3 команди по 5 чол. Можна спробувати раз в місяць робити таку собі "віртушку" :)

Опубліковано

Підтримую і "віртушку" і поповнення з боку вболівальників))) різноманіття в грі треба завжди :smile-zachot:

Опубліковано
Підтримую і "віртушку" і поповнення з боку вболівальників))) різноманіття в грі треба завжди

Мабуть ти мав на увазі: "Підтримую і "віртушку" і поповнення з боку вболівальниЦЬ різноманіття в грі треба завжди"

Опубліковано

Підтримую, а краще приходь зі своїми подругами тоді рівень футболу зросте в декілька раз.ВБОЛІВАЛЬНИЦІ надають додаткового стимулу...

Що ти трусиш. Я ж Вас знаю - Ви ж за м'ячем точно тоді слідкувати не будете :0001:

Не за м'ячем а за грою і трибунами "Футбол без вболівальників не футбол"!!!

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.30, бо перед нами відбуватимуться змагання з ганболу і йомірніше всього, що вони трішки затримаються!

До зустрічі на футбольному полі! :)

Опубліковано

Гра чудова і неожиданно болюча! Програш наш, і дякую всім за гру! Як би то чашу перетянути в нашу сторону? :0075:

Також, дякую за компанію в гарнізоні, Лілечка і Панасюк) :0110::0109:

Опубліковано

Також, дякую за компанію в гарнізоні

І тобі дякую! Було приємно поспілкуватись

Дякую всім за цікаву гру. Було на що подивитись

Опубліковано

Також дякую усім за гру. lilechka, і тобі дякую за оцінку нашої скромної гри. Більше мене не лякайся. :g05:

В мене сьогодні роботи було не так багато, велика дяка за це Паші та Віталіку. :smile-zachot:

Опубліковано

Ти хотіла написати - було з кого посміятись

Так я плужив - каюсь, але я старався виправитись з усіх сил!

І чесно кажучи думав, що цього разу ми виграємо з мінімальним відривом, скажімо 7:6 чи 8:6, але 6:11. Так би мовити наша гра бажає кращого :blush:

Опубліковано

Більше мене не лякайся. :g05:

Ще декілька раз так налякаєш і почну заікатись

В тебе прямо талант якийсь :)

[quote name='spanasyuk' timestamp='1302903275' post='1052353769'

Ти хотіла написати - було з кого посміятись

Що хотіла, те й я написала :P

Опубліковано

Всім дякую за гру.

Двотижнева перерва далась взнаки, гра йшла не дуже (правда це не завадило забити кілька голів і віддати гольові передачі), а сьогодні ходжу як поранений.

Звідси висновок, що не варто пропускати стільки :)

Опубліковано

Також дякую всім за гру!!!Була дуже гарна і результативна гра.хоч часом емоції зашкалювали і вона переростала в жорстку...а вцілому все нормально,ми заслужено розбили суперника,і до цієї перемоги приклався кожен з нас...всім дякую,хлопці-так тримати!!!

Опубліковано

В мене сьогодні роботи було не так багато, велика дяка за це Паші та Віталіку. :smile-zachot:

Сміт, ти чого, я теж вертався :)))))))

Чи мені уже просто не дякуєш? :smile3:

Грали непогано. Правда суперники багато сваряться і мало грають в захисті. При тому, що шикарного воротаря купили, а результат чомусь не спостерігається.

Опубліковано

Грали непогано. Правда суперники багато сваряться і мало грають в захисті. При тому, що шикарного воротаря купили, а результат чомусь не спостерігається.

всьому свій час - зараз трішки відтанемо після зими і забігаємо на повну :)

А на рахунок воротаря - згідний на всі 110% :)

Опубліковано

Сміт, ти чого, я теж вертався :))))))) Чи мені уже просто не дякуєш? :smile3:

Діма, як на мене, ти класно відіграв в центрі поля (такого собі "стоппера") та своїми проходами сильно озадачував команду суперника, і гола забив. Дякую!!! :ok:

А на рахунок воротаря - згідний на всі 110% :)

Да, з новим воротарем вам сильно пофартило.

Опубліковано

Діма, як на мене, ти класно відіграв в центрі поля (такого собі "стоппера") та своїми проходами сильно озадачував команду суперника, і гола забив. Дякую!!! :ok:

От, інша справа, дрібничка, а приємно :0123:

Якщо серйозно, наша команда тобі теж має подякувати за хороші сейви, особливо в кінці гри.

Від себе - дякую :ok:

Забув написати, видно по часу повідомлень хто вчора до ночі дивився Реал-Барсу )

Опубліковано

народ, сьогодні фінал з мініфутболу якийсь в адреналіні має відбутись - якщо є бажаючі, то можна сходити подивитись, а потім на чай

в крайньому разі, останні ігри показують, що мені ще вчитись і вчитись - тому піду подивлюсь і повчусь в людей грати :blush:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...