Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Вдягайтесь!!! :mdr: бо вчора зайшов, побув там 10хв. : з рота пар, руки замерзають,

і саме головне!!! :ohmy: нашо зимою включати вентиляцію, яка дує холоднішим повітрям ніж в приміщенні!!! <шок> :blink:

Опубліковано

Давненько не заглядав на гілку, треба виправлятись.

1. Дякую всім за минулі ігри. ))

2. Vaso, вибач за грубу гру 3-тижневої давності. Не хотів.

3. Останню гру пропустив через те, що почало боліти горло після попередньої гри і за тиждень не вилікувався остаточно. Не можна ж так знущатися. Вентиляція, в принципі, там потрібна але не таким повітрям. Надіюсь хоч морозу не буде на вулиці.

Ну і до зустрічі на полі ;)

Опубліковано

Дякую всім за гру! Наша команда дала непоганий бій супернику! :smile-zachot:

Черговий звіт щодо своєї травми :0091: (мля, вже якось незручно перед людямі): жити, с.ука, буду!!! 8fddc7e16f8bf24863505f4fe4196fea.gif

Але продовжую в найкращих традиціях!

Опубліковано

та перестань прибіднятись - гарно відстояв!

загалом нормально пограли. напевне через те, що сьогодні було тепло в залі - всі розмерзлись, розбігались і в результаті всі отримали по ногах більше як зазвичай отримуємо! Але повторюсь - пограли нормально, за що всім дякую :smile-zachot:

нагадую, що ще є одне вільне місце завтра в сауну, тому якщо є бажаючі дзвоніть

Опубліковано

Дякую за гру. Але з кожним ефіром все більш запекла боротьба, по ногам, як то кажуть, як по бульвару.

Сьогодні старався в захисті грати, але в кінці не витерпів :)

Опубліковано

ДААААААА!!! Пограли кльово!!! сподобалось), могли виграти, але безстрашний Сміт витягував все що тільки можна,

йшов вабанк і ловив суперника за всі фінти!!! :smile-zachot:

Всі відбігали і набили шишки, і цьому досвіду раді))))) навіть мяч сьодні літав якось чітко і сильніше, цілеспрямовано

якось))) Не було Фентезі, а то би ми вам показали де раки зимують!!! Дякую, я задоволений, що так побігав файно! :ok:

Опубліковано

Бачу моя тактика візитів через один раз працює. Вже кілька тижнів підряд наша команда виграє :P

Всім дякую за гру :ok:

Опубліковано

Бачу моя тактика візитів через один раз працює. Вже кілька тижнів підряд наша команда виграє :P

Всім дякую за гру :ok:

молодой человек, вы что то путаете - вчора ми мирову розписали :P

Опубліковано

молодой человек, вы что то путаете - вчора ми мирову розписали :P

Ми цілу гру вигравали і вкінці погодились на мирову ;)

Опубліковано

Прошу. І вам дякую за гру ))))))

П.С. За гру вибачайте. Крім взуття, футболісту ще дещо заважало )))

Опубліковано

... крім взуття, футболісту ще дещо заважало )))

так і повинно бути - інакще було б як в анектоді - "искренне жаль человека" :)

Ми цілу гру вигравали і вкінці погодились на мирову ;)

Це ж коли ти вирішив погодитись на нічию? Коли стояв в іншому кутку залу, а ми з Артьомом розстрілювали Сміта і ніяк забити не могли? Точніше я ніяк не міг ні забити, ні віддати нормальний пас :blush:

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.30-19.40! В зв'язку з тим що перед цим проходитиме чемпіонат області, нас скоріше всього посунуть на пів годинки!

До зустрічі на футбольному полі! :)

Опубліковано

Дякую усім за гру!!!! Гра була цікавою та напруженою. В мене все тіло в синяках від пострілів Юріка, Сергія та Андрія.

Програючи з різницею 4 м'ячі, наша команда вирвала перемогу у нервовому поєдинку з різницею у 2 м'ячі на свою користь. Під кінець матчу була проведена заміна в моїй особі з воротаря на оборонця, що принесло додаткові дивіденди нашій команді.

Ото загнув. Добре. Хлопці, не хворійте, хто прийшов після хвороби або хворіючи, а здоровим - не захворіти. Добре, що сьогодні не було якихось травм. Це дуже радує.

Опубліковано

КЛЬОВО! зараз ноги гудуть, відхожу і добре і спати не хочеться))) Всім дякую!!!

Хто не був приходьте і пишіть, бо десь попропадали, не цікавитесь!!!

п.с. СПанасюк скоро зал знов замовить, можна гарно і спокійно святкувати :friday:

POVAGA I UKLIN!!! :smile-zachot:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...