Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Товарисчи, завтра без меня будете, надорвал связки на правой ноге. :(

А як це ти умудрився, Макс?

Бажаю тобі найшвидшого одужання!!!! Поправляйся!!!

Опубліковано

спочатку ДЯКУЮ всім за привітання!!! приємно, зробим ще приємніше після футболу :friday:

п.с. всіх хто травмований, видужуйте! краще в нас чим без нас!!!

Опубліковано

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Опубліковано

Товарисчи, завтра без меня будете, надорвал связки на правой ноге. :(

А як це ти умудрився, Макс?

Бажаю тобі найшвидшого одужання!!!! Поправляйся!!!

Коляску сносил, с малым гулять шёл и на ступеньке оступился, и вот ....

Опубліковано

Доречі прохання приходитивсе все ж таки раніше! минулого разу наприклад, хоч зал так само постійно замовлений за командою, але люди перенесли гру і виявилось що ми могли грати практично хоч з 19.00!

Опубліковано

Коляску сносил, с малым гулять шёл и на ступеньке оступился, и вот ....

Отакої... :unsure:

Макс, ще раз бажаю тобі скорішого одужання!!!

Опубліковано

Ну що, побігали гуд... Наша команда сьогодні набагато краще зіграла, і це не може не радувати. Але все одно в захисті пару "обрізок" і на - гол. Шкода! Але нічого - корисно для здоров'я побігали! Пацани, всім дякую!!!

Опубліковано

Ну що, побігали гуд... Наша команда сьогодні грала набагато краще зіграла, і це не може не радувати. Але все одно в захисті пару "обрізок" і на - гол. Шкода! Але нічого - корисно для здоров'я побігали! Пацани, всім дякую!!!

То наверно потому, что меня не было! :lol:

Опубліковано

Ну що, побігали гуд... Наша команда сьогодні грала набагато краще зіграла, і це не може не радувати. Але все одно в захисті пару "обрізок" і на - гол. Шкода! Але нічого - корисно для здоров'я побігали! Пацани, всім дякую!!!

То наверно потому, что меня не было! :lol:

Макс, не скажи і не наговорюй на себе. Коли ти в захисті (бо в нападі в тебе, чесно кажучи, не все виходить), то я білш себе впевнено на воротах почуваю. А ще, коли і Діма в захисті, то взагалі - китайська стіна. До речі, Діма сьогодні був найкращий в нашій команді, та і в 3 командах загалом, і голи забивав і в захисті відпрацьовував класно. Молодца, одним словом!

Так що Макс - чекаємо на тебе!!! Скоріше одужуй!!!

Опубліковано

Сьодні грали класно!!! В кінці ми активізувались і це порадувало)))))))))))))))))))))))) :0046: але запізно...

звичайно, що ті хто пропускає чинять неправильно, тому ждем!!!!!

п.с. наш футбол популярний, що не кажи всім подобається :0057::0056:

душ відійшов на задній план))))) актуально тепло і музика!!!

п.с. щось файне треба, а не а я тебя любила, а я тебя ждала...)))

Опубліковано

А я мені така музика подобається :blush:

а що до Діми - то тут цілком згоден - він і в захисті відпрацьовує і в нападі - недарма ми ж його час від часу до себе забирали і він забивав за нас :)

А загалом можу сказати - що всі молодці і на мою думку сьогодні всі команди були рівні чи не вперше за стільки часу домінували не дві команди, а три - перші забивали другим, треті першим, а другі третім - все було просто супер - попотіли на славу :g15:

P.S. Особлива подяка вілану і за смачну рибку і за пиво і за вино! Все було просто супер :_25:

Опубліковано

Если это про меня, то я по уважительной причине, могу даже справочку со штемпселем принести :0011:

Опубліковано

А в нас то йшла гра, то не йшла. Ще й гравця нашого відібрали :rolleyes:

Юрік - "пить нада менше, нада менше пить". Навіть правильнеше буде так - на гру треба серйозно готуватись, а от після - з нами на пиво - тоді все буде супер пупер :rolleyes:

Если это про меня, то я по уважительной причине, могу даже справочку со штемпселем принести :0011:

Я вже казав колись - в нас як у Кварцяного гру можна пропустити тільки по одній причині - не важко здогадатись по якій, решта причин не канає :rolleyes:

А якщо серйозно, то швидше одужуй і займай своє місце в команді, нам тебе не вистачало! Та й на пиво ти чогось перестав з нами ходити - пора вже допити той ром і пити з нами земан, як то кажуть, "...как высоко не летали, но не отрывались от колектива" :rolleyes:

Опубліковано

Макс, не зважай на них. В них почався передвихідний "полуношний" стьоб.

Ти не звертай увагу і скоріше одужуй!!! :ok:

Опубліковано

В них почався передвихідний "полуношний" стьоб.

перестань, я безробітний - в мене кожен день вихідний :D

А якщо серйозно, то народ, як хір...во, що маршрутки ходять до 23.00. Така класна компанія, пиво, анекдоти, рибка і як не не хотілось все це залишати. Саме в такі моменти, як то кажуть "живеш на повну" :)

Опубліковано

Всім велике дякую! Дивлюсь доктор Хаус! упс))) реклама :rolleyes:

пропуски по поважній причині приймаються, другорядних фізкульт груп в нас нема, будем пахати разом! :0066: видужуй))) :0074:

Опубліковано

Ага, добряче побігали. Важко все-таки проти 6 грати, але нічого в кінці зіграність своє зіграла.

Макса, поправляйся.

Ще раз Серегу з днюхою, звиняй що втік але за кермом не вживаю і звичайно сенкс Кеп за пояс :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...