Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Єдине, що він просив, це щоб якщо вже ми вже пообіцяли що гратимемо місяць, то ми граєм місяць, а він нам робить знижку!!!! УРААА-А-А! :0119:

Серьога, ти що там обіцяв йому? Який місяць? Ми що там жити будемо? :blink:

Може все-таки як раніше, по п'ятницях? ;)

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Там тепло, вода є щоб помитись...

Яка вода помитись, Серьога? Я щойно з футболу з Адреналіна. Там в душі тільки нормально працюють дві душові, реально помитись неможливо. І за що такі гроші? Сервіс по - українські, мля...

Опубліковано

Завтра напишем на борді - нехай ладять! Доречі на рахунок відгуків, то виявляється все вони читають - навіть ту книжечку відгуків, що на вході. Поки звісно все вони не можуть, але в усіх питаннях що до них звертаюсь, нехай навіть не без допооги (наприклад Масіка), але йдуть на зустріч! А це трішки радує! :)

А щодо цін - то тут згоден! Але поки альтернативи немає, доводиться вибирати з того, що є! І якщо все ж таки вони не БАЛТУНИ, а дотримаються того, що говорять, то 150 грн за годину я рахую нормальна для нас ціна! Ну хай но дійдем до оплати, бо це поки були лише слова! А там буде видно! Коротко кажучи, завтра все розповім!

Опубліковано

До речі. Мені сподобалось вчорашнє "вирішення питання" по душу адміністрацією Адреналіна - є проблемні душові, не питання - просто їх викрутимо, і не буде проблеми.

Опубліковано

Ось я так задумався, вирішив всетаки написати: Ніхто недумав про те, щоб грати 2 рази на тиждень? Ну наприклад у вівторок і пятницю ??? Бо наприклад я бувби непроти :rolleyes:

Опубліковано

Ось я так задумався, вирішив всетаки написати: Ніхто недумав про те, щоб грати 2 рази на тиждень? Ну наприклад у вівторок і пятницю ??? Бо наприклад я бувби непроти :rolleyes:

Та думали, але фінанси, фінанси!

Раніше планували грати один раз на дворі - інший в залі! Але якщо є таке бажання, то можна це питання підняти завтра на грі! Ну і стандартне оголошення:

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Опубліковано

Я мився о восьмій годині - правда здається тільки холодна була!

В принципі вони стараються все швидко вирішувати і усувають недоліки якщо не відразу, то на другий день точно!

Опубліковано

От мене тоже тєрзают смутные сомнения: ми в адреналін ходимо митись чи футбол грати? :sq_ye:

Опубліковано

Та думали, але фінанси, фінанси!

Раніше планували грати один раз на дворі - інший в залі! Але якщо є таке бажання, то можна це питання підняти завтра на грі! Ну і стандартне оголошення:

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Ну поспорим що якщо іти на пиво то ти тратиш ще 1 гру, себто тіж гроші! Вважаю за них краще побігати!.. Ібо ми ж туди грати ходимо а не пиво пити! ;)

Опубліковано

Ти забуваєш про одну річ - більшість наших гравців займаються в інші дні в секціях різноманітних, або грають ще з кимось в інші дні!

А щодо "ми ж туди грати ходимо а не пиво пити" - це єресь!!! :) Футбол без пива - не футбол :D

Опубліковано

Сьогодні прийдем і позапитуємо людей, а заодно і адренілін! О то я наприклад вчора приходжу, то в них дуже багато людей, виявляється кромберг і шубер забронував кучу площадок і для ністільного тенісц і для бадмінтону - це них день! Але футбольна команда ніби не них була, але все одно поле було зайняте! Так що тут потрібно спочатку людей опитати, а тоді щось думати!!! :)

Опубліковано

От мене тоже тєрзают смутные сомнения: ми в адреналін ходимо митись чи футбол грати? :sq_ye:

А залишати за собою шлейф потняку - як це класно! Аж мухи падають!

В кінці-кінців - це ж гігієна! t9613.gif

Опубліковано

Ой да ладно, Саня! Я ж не морожусь, а ти "А залишати за собою шлейф потняку - як це класно! Аж мухи падають!

В кінці-кінців - це ж гігієна". Скажи прямо, як це роблю я :"Вдома треба бабки платити і за воду і за газ, та ще й мороки з колонкою чи котлом. Тому ходжу в адренілін митись! Як казав колись мій знайомий, пограв в теніс, ще й помився - і всього 7,5 грн. Та не в одній бані зараз таких цін немає :rolleyes: ".

Сподіваюсь це ніхто крім нас не читатиме, особливо адренілінрвці, тому :_12:

Опубліковано

Сьогодні класно програли... інші команди, а не наша. Шкода. Але нічого, головне, що добре час провели. І вода була.

Тільки, Серьога, після нашого з тобою зіткнення нога сильно болить. Нічого, заживе.

Опубліковано

Так перестань - всі молодці! І якщо вже на те пішла мова, то я також нічого сьогодні не зробив - все забивав Міша і Артьом зо два забив! Так що я також можна сказати приємно провів час! А взагалі то мав бути ще хровт - як раз він все б виправив - як робив це минулого разу! Дві каманди справді виходять рівні - бо вибирають так би мовити кращих, а останню пятірку потрібно перетворювати на 6-рку - тоді все получається супер! Так і хочеться, щоб виходило, але не кожного разу вдається зібрати 16-ть чоловік!

Але мені сподобалось! Ганяли суперово!

P.S. Ти там не прикидайся, а давай швидко одужуй і набирайся сил :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...