Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Дякую всім за гру, а СЕМу за пиво :friday:

P.S. Висловлюю особливу подяку Xroft за спонсорську підтримку команди. Все таки світ не без добрих людей :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Я тепер знаю чому ми програли! Ти злив їм гру :0029: :0029: :0029:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ні - я грав "ізо всєх сіл" Ча ча ча :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ще є бажаючі пограти в футбол? Відписуйте сюди чи в приват!

Граємо по пятницях в адреналіні півтори години в три команди по 5 чол! Ціна питання 20 грн!

Виявляється якщо грати до 18,00 то дешевше на 20 процентів!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, тільки в нас люди працюють до 18.00! На відміну від декого, хто мало того, що не працює, так ще бачишно саме в пятницю йому потрібно городи копати!!! :angry2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, тільки в нас люди працюють до 18.00! На відміну від декого, хто мало того, що не працює, так ще бачишно саме в пятницю йому потрібно городи копати!!! :angry2:

Я розумію що програли!!! але блін :naezd: конкретний і за шо питається)))

Інформація для загального розвитку, чого так сердитись!!! :0005:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТОді це не наєзд, а також інформація для загального розвитку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми не євреї шоб спорити))) будем українцями, вхопили по куску і жуєм тихо мирно!)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми не євреї ...

Як знати, як знати <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хахах

ми - українці.

посварились, побились - пішли пити разом :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не можна ще пити - накопичувальну карту зараза активувати не можуть чи точніше не хочуть! Тільки обіцянками годують, мовляв ми звяжемся звами, ми звяжемся з вами! От то редиски!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та фтопку той адреналін треба шукати альтернативу!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ще пару ігор зіграєм і перейдем на двір хокей грати і на лижах кататись - з 1 жовтня вже сніг пообіцяли :rolleyes:

Доречі я вже давно пропонував замість того, щоб півтори години ще ганяти мяча - відразу в Гарнізон :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти хочеш щоб ми до кінця зими ще по одному мозолю виростили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та ще пару ігор зіграєм і перейдем на двір хокей грати і на лижах кататись - з 1 жовтня вже сніг пообіцяли :rolleyes:

Доречі я вже давно пропонував замість того, щоб півтори години ще ганяти мяча - відразу в Гарнізон :)

Зіп'єшся, Сергійко... :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не можна ще пити - накопичувальну карту зараза активувати не можуть чи точніше не хочуть! Тільки обіцянками годують, мовляв ми звяжемся звами, ми звяжемся з вами! От то редиски!!!!

А ти запропонуй щоб вони звязалися із тобою до того моменту як ти завтра вранці звяжешся з управлінням захисту прав споживачів :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти хочеш щоб ми до кінця зими ще по одному мозолю виростили :)

це не мозоль - це комок нервів :rolleyes:

А ти запропонуй щоб вони звязалися із тобою до того моменту як ти завтра вранці звяжешся з управлінням захисту прав споживачів :smile3:

та ніби це з програмою глюки, принаймні поки вони так морозяться, бо справді в гарнізоні все нормально працює, а от в спорткомплексі... :(

Обіцяли ще завтра попрацювати над цим :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хочу повідомити приємну новину!

Якщо хтось ще не знає, то знайте,Masik - умнічка! :)

Завдяки його старанням (якщо все буде добре), нам попередньо пообіцяли фактично максимальну знижку, яку надає СРК "Адреналін сіті", себто 25%!

(ну і не забуваємо про 5% знижку в Гарнізоні :_08: )

а також запропонували виставити свою комадну в одній з ліг - вищій, першій чи другій!

Про деталі розповім в п'ятницю - так що до зустрічі і нехай прибуде з Вами сила (і корінь жень-шеня)!

І ще раз велике дякую Masikу :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серёга заканчивай, ни фига я не сделал, ну знаю просто человека хорошего - вот и всё!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ага.......так вони хочуть, щоб клієнти були задоволені!) як в супермаркеті Ціни ВО!!! а знижки во... на першокласника певно розраховано???...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там писав, що Вілан не єврей ? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто там писав, що Вілан не єврей ? :D

Чого він єврей? Звичайний українець, як і всі інші, любить халяву. А ти, Серьога, так за знижки пишеш, теж, певно, хочеш халявки? Навіть самої маленької? Так, джуджучь? Не лукав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно розмовляв з директором СК "Арена Сіті". Завтра ще гратимемо по старій ціні, а вже з жовтня в нас буде знижка 25%, себто гратимемо по 150 грн за годину! Єдине, що він просив, це щоб якщо вже ми вже пообіцяли що гратимемо місяць, то ми граєм місяць, а він нам робить знижку!!!! УРААА-А-А! :0119:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...