Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

На рахунок іншого спортзалу бажано так само в пятницю чи понеділок, бо в вівторок,середу і четвер єврокубки, а гарний футбол завжди приємно дивитись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок іншого спортзалу бажано так само в пятницю чи понеділок, бо в вівторок,середу і четвер єврокубки, а гарний футбол завжди приємно дивитись.

Нє, ну Вам бачу губозакаточний станок потрібно купити - то мячик давай, то маніжки, то жарко бігати давай фляги і водичку, а тепер ще дешевий другий зал і щоб по понеділках чи по пятницях! А на збори зимою десь в Туреччину не хочете? :P

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Конечно хочем!!! Так шо ти думай, думай :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені так ніхто і не подзвонив.

На мене не розраховуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та "старожилів" багато завтра погодились прийти, тому і не дзвонив! А я вже казав, що перевагу віддаємо тим, хто був на більшій кількості ігор!

Лише завтра точно знатиму хто має бути, а хто ні!

А ти маєш велике бажання побігати? Якщо бажання просто величезне, то приходь - місце знайдемо :)Тільки відпишись чи точно будеш, бо більше вакансій точно немає!!!

Конечно хочем!!! Так шо ти думай, думай :D

Та я думав, як раз з першого вересня мав бути директором, але зараза зайняли мені обіцяне місце, так, що навряд чи десь я Вас повезу :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні я теж +1 :blush:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кашмар, то 10 не можна зібрати, а то всі як ринулись :rolleyes:

Але краще так ніж навпаки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки не запізнюватись - читайте уважно - час збору 19.15!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

-1 - соплі, кашель.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін, все ж таки потрібно організувати сауну! Щоб Ви пропарились і так би мовити адаптувались до осінньої погоди!!! :)

Ладно, я думаю тут також потрібно з Masikом вирішувати! ДА Максім?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за гра. Сьогодні усе пройшло тихо-мирно. t2019.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую також всім за гру! Всі молодці!

Чесно кажучи, думав, що ідея з трьома командами - повна фігня, але в результаті все получилось гарненько - ніхто не розслаблявся, а всі бігали на повну, бо знали, що якщо не забиваєш ти, то забивають тобі - в результаті - не лавочку і спосерігати як грають інші дві команди!!! :P

P.S. Минулого разу не реалізований пенальті, цього разу не забитий мяч з лінії воріт на останній хвилині - напевне варто задуматись :0026:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Минулого разу не реалізований пенальті, цього разу не забитий мяч з лінії воріт на останній хвилині - напевне варто задуматись :0026:

Тренируйся ...... на кошках

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тихо мирно, тому збиратись треба наступно го разу, і думати про професійний спорт)))))))))))))))))))))))

тренуватись і тренуватись :lopata::0002:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тренируйся ...... на кошках

Це ти враховуючи мою любов до котів даєш таку пораду?! Прикольно! :)

Доречі чого так мало людей на пиво пішло? Чого по втікали? Не було дівчат ось і втекли?

А дарма - там не менш весело як на футболі!

От наприклад чого вартий тільки один вислів Ross19:"Ліва нога, права нога, а між ногами потенціал" :D

Прямо настанова на все житя чи краще сказати дивіз життя! :)

І хто б міг подумати, що такий глибоко філософський вислів виникне в розмовах про електрику :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохання не запізнюватись, а якщо запізнюєтесь - передзвонити і повідомити, що запізнюєтесь!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру - всі молодці! :)

P.S. Тим хто сьогодні не був, бажаю швидкого одужання чи повернення з відряджень - нам Вас не вистачає!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На рахунок одужання - дякую! Шкода, що мені не вдалося з вами пограти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого в тебе буде ще шанс! Наступні матчі ми так як і попередній гратимемо в три команди по 5 чоловік - як раз по 20 грн!

А там може ше вибєму скидочку - принаймні на гарнізон я вже вибив скидку в розмірі 5% - ураААААААА, товариши :rolleyes:

Так що не морозимся - карта накопичувальна, а замовляємо пиво з рибкою! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі питання з банькою я наступного тижня думаю вирішу! Так що якщо все буде добре, то неділя - буде банний день :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ще є бажаючі пограти в футбол? Відписуйте сюди чи в приват!

Граємо по пятницях в адреналіні півтори години в три команди по 5 чол! Ціна питання 20 грн!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дзвонив мені сьогодні Юрік на рахунок 26 школи! Значить всі місця там зайняті! вільнич час це тільки десь з 21.00 чи 21.30 і то не кожного тижня! ТОбто одна пятниця чи наприклад субота вільна, а наступна ні! Так що цей варіант відпадає :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прохання не запізнюватись, а якщо запізнюєтесь - передзвонити і повідомити, що запізнюєтесь!

До зустрічі на футбольному полі!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посиділи на пивкові класно! Одне погано, що програли.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...