Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

А скільки ж ви часу граєте, що ще заміни потрібні?

зараз звісно набагато легше, а ось в 40-ка градусну жару вже після 5-ти хвилин хотілось, щоб тебе замінили :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Всем данке шон за игру, две тяпницы пропустил и думал, шо здохну, вывод - нефиг пропускать!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так поки не забув! Отримав "виговор" в пятницю, що ми в роздагалці налили багато води і позабувались крани позакручувати!

Тому наступного разу розливайте будь-ласка трішки менше і не забувайтесь закривати крани :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

P.S. Слава Богу догана була лишу усною - як то кажуть "без занесения в грудную клетку"! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да шо ж там лить было, не напор, а хер зна шо!!! Никто ж толком и не помылся! Да и,Серёга, ты ж последний выходил...

:rolleyes: :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я їм це саме сказав! Кажу: "виходив останній - все було закрито, бути такого не може, що це мої, може це попередня команда"!!! Ні кажуть, що ніби заходила прибиральниця і це ваші! От і я думаю коли це вона заходила і чого без стуку :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы, на улице, дамали, шож это ты так долго там...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В таких випадках кажуть:"Без коментарів" :blush:

Р.S. На вулиці Вам було ще веселіше як мені, дівчата як і обіцяли - прийшли!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Інформаційне повідомлення №---

Збір команди відбудеться все там же, час збору 19.15!

До зустрічі на футбольному полі!!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Товарисчи, был сегодня в "Адреналине", так вот, они предупредили, что с сентября стоимость часа игры будет составлять 200 грн.,при условии, что мы проплачиваем наперёд какой-то период. нуна отдельно оговорить какой, нам могут сделать 20 % скидки, так шо нуна думать!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, нічого так собі загнули - в два рази! Ну нічого - зберемось, тоді обговоримо це питання!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось мене мучать сумніви, що за таку ціну ми до них ходити не будем!

Поки тепло можна на вулиці в тому ж ліцеї пограти, а далі можна і в технічному університеті домовитись, як приклад чи ще десь!!! А то якщо всі гроші за дорогу і оренду залу віддати, то за що ж пити пиво?

Так як завтра можливо остання гра в адреналіні, то шановні вболівальники приходьте не соромтесь!

Щодо гравців, то я збиратиму максимум, що можна тобто - 14 людей - 12 в полі і 2 на заміну!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, дякую усім за гру. Сьогодні гравці обох команд були по-спортивному злі. t2461.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, дякую усім за гру. Сьогодні гравці обох команд були по-спортивному злі. t2461.gif

Також всім дякую - всі молодці! А воротар,який зловив пенальті - вище всяких похвал!

Щодо злості - то я розумію, що кінець робочого тижня і хочеться викинути весь негатив, але краще його втопити в бокалі темного земана, а на полі потрібно бути менш кіпішливими - як не як футбол - контактний вид спорту і без боротьби і синців тут не обійтись! Але все ж таки ми граєм в своє задоволення і всі свої - тому краще пропустити гол ніж когось травмувати - потрібно бути більш лояльними один до одного - повторюю граємо в задоволення!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем :smile-zachot:! Поиграли на славу! Но давайте вспомним детскую песенку

и не будем :0032: !
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить взнав на рахунок скидок офіційних! Значить так:

- 10 годин - 10%

- 24 години - 20%

- 48 годин - 25%

Ось так! Ясна річ все по передоплаті!!!

Пошуки нового залу поки продовжую! Юрік сьогодні обіцяв звязатись на рахунок 26 школи і взнати скільки обійдеться оренда і можливі години оренди!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Привіт це Паша, нарешті можу переписуватись з вами на форумі. Щодо цін звичайно заплатити 7200 (за 48 годин -25%) відразу таку суму не зберем, тому треба знайти іншу арену для гри.Якщо можна в 26-й будем грати там, аби ціна влаштовувала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в 26-й буде також небагато-немало по 15 грн. мінімум полюбом! і там незалежно скільки людей приходить... Хоча є варіант поговорити з директором, передплатити місяць наперед наприклад, тоді можливо буде і дешевше!

Цікаво через кого Yurik буде запитуватись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Через Євгеновича, через кого ж іще.

Шкода, хороший зал в Адреналіні. Але передоплачувати 48 годин ну його..

Якби можна було б якось домовитись по-іншому :)

Ми б, думаю, ходили кожної п"ятниці і надалі. Просто час від часу інші люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та перестаньте - ми ще нікуди не пішли! По-перше, ще не розмовляли з Масіком з керівництвом адреналіна! По-друге не відомо чи є вільні місця в 26 школі і чи влаштовуватиме нас час! Можливо всі вечора вже в них зайняті! По-трете я вже казав, що навіть в тому ж ЛНТУ зал обійдеться по 20 грн, то вже мені здається краще 4 рази в місяць по 25 грн заплатити, ніж по 20 в палітєсі!!!

щодо передоплати, то ясна річ, що ніхто такі бабки кидати не буде - єдиний варіан, це наприклад в мене там грає ще дві знайомі команди, тобто ми разом скинемось з ними і винаймем зал - такий варіан більш підходящий!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобто вони грають в четвер, а ми в пятницю! передоплачуємо ми 24 години, себто 12 годин наших і відповідно з людини по 200 грн!!! І 8 ігор, тобто майже два місяці бігаємо!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доречі Паша ти ще додай до цієї суми 4 грн, бо в цій стороні живу тільки я, а біля адреналіна, чи їздити адреналінівською маршруткою - не одна людина!!! Ось так получається 20+4 - майже те саме, що 25!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні повідомили приємну новину - підвищення цін все ж таки планується після 15 вересня, так що принаймні дві гри ми повинні зіграти по старих цінах! Ура!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні повідомили приємну новину - підвищення цін все ж таки планується після 15 вересня, так що принаймні дві гри ми повинні зіграти по старих цінах! Ура!!!!

Ура!!!

п.с. правда незабудь обдзвонити всіх, бо наприклад сьогодні бачив Артьома то ми так поговорили і вирішили що по 25 грн. непідем... А так, ура товаріщі! :smile-zachot:

п.с.2 манагер, що там із пошуком??? тра новий зал!!! 100%

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце так - тепер вже починають вірішувати все за моєю спиною!!! Кашмар!!!

Кашмар і Ганьба!!!

А щодо залу чекаю:

- євгенович тільки сьогодні мав на роботу вийти і юрік мав сказати чи є в них вільні місця і коли

- в масіка зараз багато роботи - тому чекаю коли він трішки звільниться, щоб разом поїхати в адреналін!

поки все!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...