Перейти до змісту

Футбол

spanasyuk

Рекомендовані повідомлення

woohoo!

дуже кльово вчора пограли!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

О так))) програли суперово, хоча сказав би, що склади були рівні, але от воротніка в нас не було такого як Паша!

здорове тіло - здоровий дух! ото певно ми захворіли і злагодженості не вийшло(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я завтра буду. Телефон може розрядитись сьогодні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я завтра буду м'ячі подавати

:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру, яка виявилась більш менш рівною, але трішки майстерності (як написав вище Вілан), нам не вистачає! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хлопці, молодці!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ, вітаю всіх з ДНЕМ ЗАХИСНИКА ВІТЧИЗНИ! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачу в когось 6 грудня вдалось на славу: повідомлення на сайті немає, ніхто не дзвонить, на один номер - абонент не абонент, на другий - автовідповідач. Може скластись хибне враження шо хтрось грубо нарушає спортивний режим третій день поспіль :0164:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ты это, говори, говори, да не заговаривайся!!! :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Место встречи изменить нельзя! Впрочем как и время встречи :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна, але навіщо!? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна, але навіщо!? :)

Ні, не можна, бо це буде порушення традиції :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую всім за гру!

Нажаль фортуна знову не на нащій стороні, залишається слідувати лише знаменитому вислову:"если фортуна обернулось к Вам задом - не расстраивайся, а подстраивайся" :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Непереможний дух нашої команди - є непереможним!!! :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось вчора за "зраду" біла команда не жаліла мене, особливо Вілан.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як пограли?

Vect0r, як гралося в шкурі ворога? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всіх з Днем футболу!!! Побільше голів і поменше травм

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рахунок соромно писати, тому скажемо: "Білі знову поступились"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім привіт, білі знов поступились!) хотілось виграти, але побігали гарно, в темпі і чесно кажучи не дивлячись нінащо сподобалось)))

п.с. висловіться будь ласка!!! напишу від себе свої враження (негативні):

1) чому кожен раз починаємо в 19.40? раніше встигали всі і максимум то 19.35 (в екстренних випадках, д.н. і тд і тп)

2) в більшості випадків Vilan є неулюбленим гравцем різнокольорових), то він не так пройшов в напад, то він не так мяч забрав.

і тоді називають грубим, нетактовним, небезпечним і нестриманим.

3) вчора таким став Макс, складається тенденція хто в нападі і """бере ініціативу""" той завжди "нетактовний", то Vilan, то Spanasyuk коли він

нога в ногу вдаряється з Totti, падає бо лізе між гравців і його зажимають, або падає коли --- хоче корпусом мяч закрити від гравця.

4) Vilan більше був в захисті, а коли "майже завжди" я в захисті я нікому не заважаю, не чути ніяких претензій.

5) і єдине, що чую потім від "всієї команди", що дехто-конкретна особа "завжди - це вже звичка якась захищати простір." пхається руками, а дехто

жорстко відбирає мяч.

6) ми теж вмієм жорстко грати, але чомусь починається ланцюгова реакція!!!, як вчора, Макс ""в нападі"" поставив ногу перед мячем якого

він вів перед собою, Totti хотів вибити і налетів на ногу, потім вони сцепились.

Коли я жорстко пішов в "захисті" забирати мяч мене звинуватили і били штрафний, причому """злість""" не будем казати кого!!! вилилась на

стінку у вигляді максимального удару по мячу, як в борд на обочині, чи за межі поля.

Тоді Xriaps вибиває боковий, я ще не відійшов, бо він захотів це швидко зробити в кінці матчу, я поставив ногу, аут. Аут вибиває вже не Xriaps, я

на 3-ьох метрах знову пушка в мене, я ставлю ногу і мяч на трибунах. А потім аргумент де наші 5 метрів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vilan, Ти не є неулюбленим гравцем "різнокольорових" так само як і Макс і інші гравці Вашої команди, тут справа в іншому:

- коли хтось з наших вдарить Вашого по нозі, то ми не кричимо, що нічого не було і не кажемо "а що тут такого?", а просто зупиняємось і віддаємо Вам м'яч і вибачаємось перед гравцем якого вдарили/збили/штовхнули

- коли Ви когось збиваєте чи б'єте по нозі, то завжди чути одне: "а що тут такого? Що там було?", ну ніхто з наших не буде ні з того ні з сього лежати на підлозі і корчитись від болі, тим більше граємо без суді, так що ніяких симулювань для того щоб Вам дали карточку чи фол бути не може

- так штрафний бив я і бив спеціально в стінку, тому що: 1) черговий раз вдарили по нозі мого друга і сказали, що нічого не було; 2) кілька разів просили відійти стінку на 5м, але Вами це було проігноровано

Тому давайте на далі грати дружньо і без сперечань, ми ж не на кубок якийсь граємо, а для свого задоволення і кожен хоче після гри залишити приємне враження, а не накульгувати кілька днів. Давайте просто не сперечатись про те, що нічого не було, якщо когось збили/вдарили по нозі/штовхнули, то можна просто зупинитись і віддати м'яч, а якщо це зробити з власної ініціативи, то подвійний респект.

Давайте все-таки грати не так жорстоко!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нічого собі, які у вас тепер розгоряються футбольні пристрасті. :huh:

Не вистачає вам мене, старого аксакала та миротворця!

І черговий раз хочу привітати свою команду з виграшем!!! Молодці!

P.S. Юрка, а твій удар - це щось... Я уявляю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О Боже.. я уявляю як хтось отримав по одному місці..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...