Перейти до змісту

Парк на 33му буде знищено

oSs

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 117
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Якщо я правильно зрозумів, то розважальний комплекс займе 1/3 парку, а решту інвестори повинні "облагородити". Та частина на якій має бути розташований розважальний комплекс загалом є закинута, а от любителям собак срати вигулювати улюбленця місця дійсно поменшає.

Опубліковано

той що за за загсом.

облагородять, а наступного літа вирішать непаливно розбудуватись ще на 1/3. ні?

Опубліковано

той що за за загсом.

облагородять, а наступного літа вирішать непаливно розбудуватись ще на 1/3. ні?

Відверто кажучи перше враження від прочитаного першого посту - обурення. Але потім переосмислив. В тому парку дійсно крім собаководів і відвідувачів бару біля школи, мало хто гуляє (і перші і другі туди не за фіялки сажати бігають). Парк запущений був ще при моїй молодості, а зараз взагалі мовчу. Робити якісь прогнози чи нас знов кинуть, чи зроблять щось людське не беруся але враховуючи, що п. Шиба вже поволі повинен пакувати чумайдани, то сподівань хепі енд не багато.

Опубліковано

є знайомі в партії «За Україну!», треба сказати можливо вони займуться цим. http://zaukrainu.info/

м. Луцьк вул. Шопена, 22, 4 поверх, каб. 157-159 тел/факс: +38-0332-78-40-83

Опубліковано

таки обурення. в свої недалекі 22 небачу сенсу в атчередном розважальному комплексі. сам буквально ріс в тому парку. футбол хованки войнушки... =)

позастроювати на№уй всю "занедбану зелень" в місті комплексами, наші діти оцінять.

Опубліковано

А хіба немає якршось норм, на якій відстані від школи може бути розважальний заклад? Хоча які норми, там же генделик ледь не на території школи.....

печально....

Опубліковано

Побачивши це на підїзді я а...л, продажні чиновники вже і парк продали. Замість того, щоб створювати нові парки вони хочуть знищити існуючий. Парк не такий вже й запущений - там достатньо підрізати кілька старих дерев і покосити траву.

Опубліковано

От нехай той "хозяїн" Шиба на своєму подвір"ї торгово-розважальні комплекси будує! Йому ж на пенсії за щось коханок потрібно утримувати!

Опубліковано

Та срубав просто бабла під кінець свого мерства, от і все. Мери у нас усі якісь не Луцькі, понаєхало тут. Вважаю, що мером повинен бути корінний лучанин, тоді значно більша вірогідність, що він буде любити це місто і щось для нього робити, а не руйнувати те що є. Вже влізли руки одного до фонтана в центрі, ще досі так нічо і не зробили.

Опубліковано

Це ж тільки дозвіл на містобудівне! З таким об'єктом в них роботи ще огого! І не факт що всі сесії місьради пройдуть.

БЮТівські деревця порубати хочуть... Рука Януковича? =)))

Опубліковано

Попитка #2?

Вже ж було раз: тільки перший раз помішало якесь новостворене ГО, яке зібрало підписи проти нищення парку. Все б добре, але ГО було створено спеціально під цю подію, бо Шиба не дав дозвіл засновникам ГО на встановлення бігбордів. Якщо знову зайшла мова про вирубку, то і бігбордів в Луцьку скоро також побільшає або знову буде збір підписів.

Опубліковано

А що ж Ви хочете, як каже наш мер: "Наше місто все гавнішає і гавнішає!".

Наскільки я зрозумів будівництвом має займатися фірма "Тріада" власники спортивного центру на Кравчука. Минулого року в них відбувався турнір по дитячому тенісу на кубок мера. Напевно цей популізм чи популізазм про щось таки говорить?

Опубліковано

Краще Меландживський парк забрали. Там і порядку немає, і ходять туди щоб "побухати" (моє імхо). А у скверику за ЗАГСом завжди багато жінок з колясками. Я не думаю, що їм буде приємніше ходити в парк на 40-му, або біля будівництва (1,5-2 роки), а потім біля самої будівлі "розважального комплексу".

Краще би в тому парку пару лавочок поставили, щоб можна було вдень посидіти спокійно. А на вечір туди патруль, щоб ганяли любителів попити пива в таких місцях.

Доречі. В плані міста до 2031 року парк лишається на місці!

Чому в нашому місці все робиться через задній отвір??? Чи то тільки мені одному так здається???

Опубліковано

а мені більше "подобається" коли вукуплять об"єкт, розвалять , обнесуть бляшаним парканом у самому центрі міста та заморозять будівництво... Я про кафе Буратіно. Скільки літ стояти цей паркан буде ? Питання риторичне ...

Опубліковано

Краще Меландживський парк забрали. Там і порядку немає, і ходять туди щоб "побухати" (моє імхо).

Повернеться народ з бордовки і оппа — ти в бані за такі слова.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...