Перейти до змісту

Приватна швидка допомога

Taurus

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Минулого тижня біля гот. "Лучеськ" помітив автомобіль швидкої допомоги "Тарас". Сьогодні згадав цей факт і вирішив пошукати в Інтернеті якусь інформацію з приводу цього.

Дійсно з 14 грудня у нас працює перша приватна швидка допомога, яка нараховує 4 автомобілі Фотон і відповідно 4 бригади медиків. Вартість терапевтичного виклику - 150 грн.

Детальніше можна почитати в статтях "Швидкий Тарас" і "Тарас" поспішає на допомогу"

Опубліковано

Давно пора. Я чомусь вважав, що така служба з"явиться років 2 тому.

Цікаво тільки взнати що саме входить в ці 150 грн (які саме медикаменти) і чи не вимагають доплати з паціентів після приїзду і огляду.

Опубліковано

Зато краще коли "пад@#%єш" щоб приїхали вони. Мертвим 150гриваков ні до чого :blink:

Кстаті телефончик в смартфончик загнати всетаки треба.

Опубліковано

Не дай Бог комусь перевірити на собі, але цікаво як швидко вони приїжджають. В статті написано, що з метою швидкого прибуття по виклику, вони чергують в різних місцях міста. Я їх часто бачу біля гот. Лучеська, бо тут живу. До мене їм їхати менше хвилини. Якщо й справді реагування на виклик таке швидке, то гроші варті того. Особливо, якщо зважати на те, що в інших містах послуги приватної швидкої допомоги значно дорожчі: згідно статті - вдвічі дорожче в Рівному, згідно інформації знайомих - в 3-4 рази дорожче в Києві.

Опубліковано

Погано в них одне, на мою думку, у них немає своєї клініки. Якщо випадок серйозний, тоді вони мало чим можуть допомогти, і всерівно прийдеть викликати на поміч стару, добру швидку допомогу. Та й про професіоналізм тих лікарів, що працюють в Тарасі теж мало, що відомо...

Опубліковано

согласен, полного сервиса типа киевского Медикома или Бориса у нас точно не хватает. но обязательно появится как только население сможет себе позволить платить по $100 и выше за сутки пребывание в больнице

Опубліковано

На самом деле там работают теже доктора, что и в наших мед-заведениях (и одни из достойных).

Они дейсвительно дежурят в разных районах города.

(Если не дай Бог) будет серйозный случай то повезут в ту больницу где будет лучше (городская или обласная) и я думаючто это буде не хуже гос. скорой.

Самое главное чтобы они смогли продержаться годик другой (нам нужна всем конкуренция для улутшения качества услуг)

Опубліковано

Поки вних не буде хорошої репутації і своєї клініки мало хто буде їх викликати............

побачимо вони тільки відкрились.....................................

Опубліковано

Да непримно колись було мабуть коли везуть тебе на Рафіку в мороз. А тут раз і задня ось відлетіла (образно).

Опубліковано
он разместил объяву!

это МОПЭД!!!

;) Для чого гнати на добропорядних жителів міста? Я турбуюсь про обізнаність мешканців у подіях, які відбуваються в місті. Нікого не заставляю звертатись в ту чи іншу контору. Кожен має право сам вибирати. Але щоб була така можливість, треба мати з чого вибирати. В отриманні швидкої медичної допомоги тепер вибір є.

І якщо щось дійсно трапиться і мені буде потрібна допомога, я швидше всього телефонуватиму в обидві контори одночасно. І виграє тендер та, яка швидше приїде. І мені пох... Можу іншій заплатити за марний виклик, аби шдидко отримати конче необхідну допомогу.

Опубліковано

Може медики і ті ж самі, але стимулу добросовісно працювати трошки більший і він вимірюється в грошовому еквіваленті.

Опубліковано

/me сходил на сайт и телефончики себе вбил на всякий пожарный. просто чтобы в критической ситуации, когда важно время, а не стоимость услуги, не надеяться на "расторопность" официальной скорой, а иметь что-то про запас

кстати, любопытно как они собираются бороться с форсмажорными ситуациями от "денег нет" до "отдавайте всю наркоту и ключи от тачки"..

Опубліковано

Постійно стоять на стоянках біля ЛУчеська і України. ІМНО для того, щоб просто на дорозі не чекати викликів.

Shkoder, на рахунок першої ситуації: скоріше всього перед самим обслуговуванням підписується договорчик про надання певних послуг... а з цим договорчиком далі через суд хоч майно відбирай.

Опубліковано

2Shkoder

Стаття 135. Залишення в небезпеці

1. Завідоме залишення без допомоги особи, яка перебуває в небезпечному для життя стані і позбавлена можливості вжити заходів до самозбереження через малолітство, старість, хворобу або внаслідок іншого безпорадного стану, якщо той, хто залишив без допомоги, зобов'язаний був піклуватися про цю особу і мав змогу надати їй допомогу, а також у разі, коли він сам поставив потерпілого в небезпечний для життя стан, -

карається обмеженням волі на строк до двох років або позбавленням волі на той самий строк.

2. Ті самі дії, вчинені матір'ю стосовно новонародженої дитини, якщо матір не перебувала в обумовленому пологами стані, -

караються обмеженням волі на строк до трьох років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Діяння, передбачені частинами першою або другою цієї статті, якщо вони спричинили смерть особи або інші тяжкі наслідки, -

караються позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Так що без допомоги не повинні залишити. А там вже якось знайдуть, як бабки збити.

До речі, пригадується випадок з російським актором Андрієм Краско (по-моєму, прізвище саме так пишеться). Одна одеська лікарська фірма йому відмовила в наданні медичної допомоги, мотивуючи це відсутністю угоди з пацієнтом. Наскільки мені відомо, в фірми були проблеми.

Опубліковано

2 Yarchik:

думаю что статья 135.1 будет у нас работать только для "андреев краско", так как ее повсеместное использование -- это просто рай на земле. представь себе, идешь ты по улице, читаешь на столбах все обявления на тему "требуется дорогостоящая операция по удалению застрявшей расчески из ушного канала" и сразу бежишь в банк, помогать. разумеется пока деньги не кончатся gallery_32_26_345.gif вообще странно, что всяческие уличные "смертельно больные" попрошайки не мотивируют свои действия статьей 135.1

Опубліковано

Тому, що "небезпечний для життя стан" - це такий стан, після якого людина, як правило, рідко коли залишається живою.

Після ДТП, якщо водій спробує втечкти, і його зловлять - вигрібе нормально. До речі, якраз найбліьш часто ця стаття застосовується проти винуватців ДТП, і трохи - відносно лікарів.

А Краско помер від серцевого приступу. Одеська приватна клініка відмовилася виїхати до актора, який перебував без свідомості, мотивуючи це відсутністю угоди.

Опубліковано

тебе как юристу конечно лучше знать, но вообще, по логике вещей, вся наша жизнь -- это и есть "небезпечний для життя стан" gallery_32_26_345.gif

ps. показательным же является случай с недавним визитом на Украину известнейшего фантаста Роберта Шекли. прямых ссылок давать не буду, так как в сети навалом инфы на эту тему

Опубліковано

"Не родись красивой, не родись Годзиллой..."

Страшно жити - не родись взагалі... "Зубов бояться - в рот не давать!"

Ми від теми відійшли. В рекламі, яка проскакує по інтеру (але наша, волинська реклама) видно, що в кареті "швидкої" порівняно молодий персонал. Виникає питання про їх кваліфікацію.

І взагалі - хоч хтось їх допомогою скористався і вдячний за це?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...