Перейти до змісту

Побачення всліпу

fullyinlove

Слабо чи не слабо?  

187 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 192
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я також хочу піти! але мені свати треба... бордовці, давайте зразу весілля всліпу замутим... подаємо заявки на свата/сваху/дружка/тамаду/старшу хазяйку/хресних батьків/гостей! Чур, я - женіх!!

Опубліковано

претендентів кілька сотень, а той тисяч

Це ти про себе?..

Нажаль то ти не її сторінку описав... вона не з "таких" дівчат!

та ні, я не про себе. в мене є дівчинка. інших не треба.

я говорив про таких же красенів, як твоя подруга! ну тіпа "розкачаний соромязливий мачо, модельної зовнішності з вишуканими манерами шукає сліпої зустрічі з тендітною незнайомкою для розмов на цікаві теми." а відносно "не з таких", то "не такі" в сліпу на побачення не ходять.

п.с. моральна компенсація? ахаха)) бажаючому від чоловічої половини борда пораджу взяти корвалол або валокардін з собою... (ну навсяк випадок якщо від неземної краси незнайомки серце схопить)

п.п.с. судячи з повідомлень, не впевнений, що топікстартер досягла хоча б 16-річного віку.

Опубліковано

але було б цікаво так би мовити встряхнути її

О да! Я б добре встряхнув ту блондінку! :0134::0077::0016:

шо кому, а курам просо. народна мудрість

Опубліковано

ги чувакі тіп всі такі круті.... панти ганяють, язвлять...мол да я такой сякой.....да я її......... а самі напевно в приват такі ну будь-ласочка ну познайом....

Хлопці якшо купа пантів, то не треба тут показувать шо ума менше... По культурніше виражатись, нікак?

Опубліковано

ги чувакі тіп всі такі круті.... панти ганяють, язвлять...мол да я такой сякой.....да я її......... а самі напевно в приват такі ну будь-ласочка ну познайом....

Хлопці якшо купа пантів, то не треба тут показувать шо ума менше... По культурніше виражатись, нікак?

Так то вона з тобою нас познайомить так хоче? :P

Опубліковано

Без обид, но настораживает....... Спортсменка, активистка, фигуристка, ой фигура))) и все пучком, только вот с парнем проблема..... Если приколотся и "свидание в слепую" - то да.... Если помогите, то настораживает.....

Пе. си. Я б пошел....( из области-- " а пообщаться" )

Опубліковано

Чого відразу кріті - звичайні! Кожен висловлює свою думку як вміє! І не всі відразу пишуть познайом - якраз навпаки подаю заявку на свата, ну чи на гостя :rolleyes:

P.S. Останнє стосується zzzvalentinxxx!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...