Перейти до змісту

Вихідні. Шукаю озеро! :)

kmd

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

Народ, ану підкажіть озеро в радіусі 40 - 50 км від Луцька, куда можна зашаритись з палатками!

Опубліковано

Народ, ану підкажіть озеро в радіусі 40 - 50 км від Луцька, куда можна зашаритись з палатками!

Їдь в Теребовичі, Ратнівський район.Правда кілометрів 150 буде, але природа рибалка і сервіс просто сказка !!!Не пошкодуєш....

• Адміністратори
Опубліковано

Якось мені з вантажем крутити 150 км не хочеться.

Хочу близько

Опубліковано

За кілометрів 60 від Луцька є оз. Перевірське. http://maps.google.com/maps?hl=uk&client=opera&hs=JQP&rls=ru&q=51%C2%B00'%2046%22N%2024%C2%B047'7%22E&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

За чистотою вода не поступається Світязю. Глибина до 30м. Недоліки - береги зарослі комишем і треба шукати місце де розбити табір.

Опубліковано

За кілометрів 60 від Луцька є оз. Перевірське. http://maps.google.com/maps?hl=uk&client=opera&hs=JQP&rls=ru&q=51%C2%B00'%2046%22N%2024%C2%B047'7%22E&um=1&ie=UTF-8&sa=N&tab=wl

За чистотою вода не поступається Світязю. Глибина до 30м. Недоліки - береги зарослі комишем і треба шукати місце де розбити табір.

По дорозі на Пересіку :D

Опубліковано

там і в Сушибаба є озеро в лісі - чиста водичка є пірс для рибалки, але комарів там в тому році було просто жах 

Опубліковано

Якщо "дикарем", то чудове місце оз.Святе (або оз.Дружби) (Ратнівський р-н, с.Тур, їхати через смт. Заболоття). Карстрове озеро, дуже чисте та глибоке. З однієї сторони пляж з поля, з іншої - ліс (в лісі пагорби - просто супер!). Тихо, гарно, спокійно... Що правда 155 км їхати <_<

Опубліковано

...оз.Святе (або оз.Дружби) (Ратнівський р-н, с.Тур, їхати через смт. Заболоття). Карстрове озеро, дуже чисте та глибоке. З однієї сторони пляж з поля, з іншої - ліс (в лісі пагорби - просто супер!).

Головне не промахнутись бо там, за трохи за лісом кордон з Білоруссю. А озеро :smile-zachot:

Опубліковано

Чебені, Рожищенський р-н. Чудова рибалка (озерна та річкова на вибір), відпочивальна інфраструктура (можна було навіть покататися на водних лижах), правда не знаю чи там прибирають в цьому сезоні, відпишіться, хто був недвано. 

Опубліковано

оз Вічині в сторону Торчина десь кілометрів 40 в одну сторону....поблизу лісок можна спокійно шаритись ))) і сільський магазинчик не так далекою....тихо, спокійно і пірс є можна спокійно в воду заходити а не лізти через камиші ;) Був два роки тому, від Торчина доволі цікавий кусок дороги через ліс, поля, і сільські грунтовки :rolleyes:

Опубліковано

Чебені, Рожищенський р-н. Чудова рибалка (озерна та річкова на вибір), відпочивальна інфраструктура (можна було навіть покататися на водних лижах), правда не знаю чи там прибирають в цьому сезоні, відпишіться, хто був недвано. 

Була. Ніби прибирають (два пакета і пл. на сосні не враховую ;))

25 грн. за палатку + 2 грн. за повнолітню особу+10 грн. за машину

Опубліковано

оз Вічині в сторону Торчина десь кілометрів 40 в одну сторону....поблизу лісок можна спокійно шаритись ))) і сільський магазинчик не так далекою....тихо, спокійно і пірс є можна спокійно в воду заходити а не лізти через камиші ;) Був два роки тому, від Торчина доволі цікавий кусок дороги через ліс, поля, і сільські грунтовки :rolleyes:

Чудове озеро, але через лiс i поля не радивби туда iхати - особливо в дощову погоду.

Опубліковано

а хто що про Окорськ може сказати? це відразу за Торчином по володимирській трасі

Вода там не така як колись була (як на мене, то якась застояна)

Опубліковано

Чудове озеро, але через лiс i поля не радивби туда iхати - особливо в дощову погоду.

Це оце озеро? тиць

Опубліковано

Саме в дощову і їздили..... :g15: враження не забуваємі :)

Це оце озеро? тиць

ага саме воно :smile-zachot:

Опубліковано

оз Вічині в сторону Торчина десь кілометрів 40 в одну сторону....поблизу лісок можна спокійно шаритись ))) і сільський магазинчик не так далекою....тихо, спокійно і пірс є можна спокійно в воду заходити а не лізти через камиші ;) Був два роки тому, від Торчина доволі цікавий кусок дороги через ліс, поля, і сільські грунтовки  :rolleyes:

Знаю ту дорогу - побитий асфальт  не ремонтований з СРСР, потім гравійка,  потім грунтовка. Несподобалось.

Опубліковано

Я думаю, що багаж та відстань не є перепоною для шикарного відпочинку. Є дуже класне місце за селом Невір. Називається озеро "Біле". Половина озера - Українське, друга - Білоруське. Краса неймовірна. Раджу усім. Не забудьте тільки пачпорти з собою узяти. І буде Вам щастя.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...