Перейти до змісту

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хто знає що за провайдер такий і що за долбо#оби організували такий подпольний інет?

з десяток свічів розкинуті по технічних поверхах будинків і живляться вони знаєте звідки? з ліфтової шахти будинка :blink: Кабельки витої пари тупо валяються під ногами не прикріплені і свічі також. Чув що здирають вони з абонента 75 гривень :)

Також цікавить куди в таких випадках дивиться жек та інші контролюючі органи міста?

Опубліковано

Де це? Фото де?

скоріш всього що роздають інтернет УТ чи ДГ.

райони 33-40.

При нагоді зроблю фото і викладу.

Опубліковано

Роздається тупо Укртелеком, (обіцяють клієнтам щось типу 8 Мбіт).

Пробував тестувати їхній інет, пінг під 200 мс на Київ, сайти ледь грузяться.

Опубліковано

Рішив зачмирить конкурента? ;)

А якшо серйозно то то не сітка, а пародія ) Люди по паро днів тупо сидять без нета...

• Адміністратори
Опубліковано

Якщо то та мережа про яку я думаю. То мережею це назвати дуже важко.

Тому для serega-cool вони не конкуренти :)

Опубліковано

Вроді недавно посилили відповідальність таких "провайдерів", будуть жорстко наказувати... так що недовго залишилось.

Опубліковано

Сірікс роздає ОГО, цим все сказано.

У CoolNet роздача інету від Інфокому (договір з провайдером)

Дозвіл від РЕС, Дозвіл віо Міськсвітло, сплата податків, і таке інше...

Доречі підключили пару клієнтів від Сіркса, люди дупля не можуть дати, як так 2 Мбіта працює швидше і якісніше ніж 8 Мбіт, які обіцяли в Сірікс...

Опубліковано

+1 Доречі підключили пару клієнтів від Сіркса, люди дупля не можуть дати, як так 2 Мбіта працює швидше і якісніше ніж 8 Мбіт, які обіцяли в Сірікс. :smile-zachot:

Опубліковано

пользовался я ихними услугами(так-как другого выхода не было.подключиться к другому провайдеру слишком дорого получалось)

делят они ОГО безлимит на человек 20 в одном районе.скорость никакая да еще и вирусов в локалке выше криши.постоянная борьба с ними достала.бывало что интернета целую неделю небыло.никаких разрешений у них нету.иногда связаться по телефону с парнями по 2-3 дня не мог.вобщем одни неприятные воспоминания

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...