Перейти до змісту

Новый знак возле Там-Тама

Masik

Рекомендовані повідомлення

все, що треба було зробити - це лише замінити нинішній знак 5.16. "Рух по смугах":

5-16.gif

на ось такий:

post-3177-1277193618,17_thumb.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

чому не попасти? Рух прямо передбачає поворот направо в двори, заправки і прилеглі території

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як завжди в гондурасі. Колись я вже писав, як робили нову розмітку біля Лучеська, там знак суперечів розмітці. Через кілька днів поправили. Тут так само.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох! Бля ну и пидармоны!! Знак конечно правильный давно пора было так сделать. К тому же я уже давненько разворачивался на развороте напротив спортивной. У меня возникло три вопроса.

1. Какая СУКА разрешила прямо на повороте сделать остановку?

2. Какие дибилы повесили 2 знака противоречащих друг другу?

3. Какой из знаков теперь имеет больше приоритет?

а) Если первый (движ. по полосам) то значит срать на второй.

б) Если второй (движение прямо) то теперь в ТамТам не попасть.

Знак 4.1.1 "Движение прямо" применяют также для запрещения разворотов в разрывах разделительной полосы на участках дорог между перекрестками. При этом знак устанавливают только на разделительной полосе.

Тут єтот знак регулирует только разворот, а к Там-Таму, как и раньше, без проблем можно поворачивать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки шо теж сфоткав... висить два суперечливих один одному знака і ДАІ на рибному місці... :-)

post-8562-1277198468,91_thumb.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як завжди в гондурасі. Колись я вже писав, як робили нову розмітку біля Лучеська, там знак суперечів розмітці. Через кілька днів поправили. Тут так само.

по моєму не поправили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знак 4.1post-1086-1277199503,28_thumb.gif (відноситься до наказових знаків) дозволяє рух лише прямо,

Знак 5.16 post-1086-1277199696,8_thumb.gif(відноситься до інформаційно-вказівних знаків) показує кількість смуг на перехресті і дозволені напрямки руху по кожній з них.

Щоб ці знаки не суперечили один одному, під знаком 5.16 треба повісити ще й табличку - post-1086-1277199803,98_thumb.gif що означатиме - повернути, в принципі, можна, але за це доведеться заплатитиbiggrin.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як я вище писав, сходив до міліціянів в гості :)

кажу: Чому у вас знаки суперечать один одному? Чому не знімете 5.16?

він мені у відповідь: Поворот на ліво заборонений!!! Знак вісить!!! А рух по смугах відноситься до перехрестя з Чорновола.

Вот шось такого роду брєд мені сказав, оформлюючи чергову "жертву произвола" <_<

Згодом зауважив, чому вони порушують ПДР і стоять менше ніж за 10м. від поворота? Відповідь стандартна: "Ми виконуємо службове завдання". На мою репліку про ввімкнення проблискових ма"ячків у такому випадку ДАЇшник відповіді не знайшов і бистренько втік зупиняти наступного водія псевдо порушника.

Я звичайно ж факт правопорушення зняв на відео:

Висновок: ментам п0х на думку інших, поки є можливість вони перевиконують план і за це заробляють премії (та й на лапу напевно частенько дають). Але своїм надоїданням і прискіпуванням я напевне трохи повернув їх на землю грішну. І впевнений, аби більше свідомих людей робили щось подібне, вказували на прямі порушення самими ж правоохоронцями - можливо тоді б вони стали більш адекватними і поміркованими... :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але своїм надоїданням і прискіпуванням я напевне трохи повернув їх на землю грішну.

Напевне. :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

mrZED, респект. Цікаво, яким це макаром той знак відноситься до перехрестя на Чорновола :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз якийсь альтруїст стоїть там і показує тим хто зібрався повертати на знак, не даючи заробити дайцям.  От молодець! 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

угу, я також бачив того альтруїста на зворотньому шляху. Прямо біля знака стоїть :smile-zachot:

промайнула ідея звернутись, в кого є знайомі, на телебачення, хай знімуть сюжетик для вечірніх новин, як в нас міліція старанно роботу виконує... Після цього думаю відразу наведуть порядок на перехресті і заодно буде попереджена про новий знак велика частина лучан-водіїв! :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щойно мав розмову з дежурним Служби внутрішньої безпеки по Волинській області. Чемно мене вислухав, каже: "Ага, там зараз наряд такій то і такій то. А я то думаю, що вони вже 2 дні там стоять." :) Обіцяв розібратись і передзвонити мені на мобільний.

Номер довелось взнавати через київського цілодобового дежурного, так як той, що в неті вже не працює.

Записуйте - 74-23-65. Поки що не цілодобовий, але пообіцяли, що працюють над цим.

Так що будем чекати результату :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а при вїзді на стояку там тама стоїть кірпіч...чому??

не можна заїзджати??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 R@mon

там є в"їзд і виїзд (повз внутрішній сфітлофор) зі стоянки. Заїзджати можна тільки однією стороною. Раніше була спеціальна горизонтальна розмітка, яка вже напевно досі стерлася

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а при вїзді на стояку там тама стоїть кірпіч...чому??

не можна заїзджати??

Поподробней, где кирпич?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДАІ єдиний скот який пасеться на асфальті

Щойно мав розмову з дежурним Служби внутрішньої безпеки по Волинській області. Чемно мене вислухав, каже: "Ага, там зараз наряд такій то і такій то. А я то думаю, що вони вже 2 дні там стоять." :) Обіцяв розібратись і передзвонити мені на мобільний.

Номер довелось взнавати через київського цілодобового дежурного, так як той, що в неті вже не працює.

Записуйте - 74-23-65. Поки що не цілодобовий, але пообіцяли, що працюють над цим.

Так що будем чекати результату :)

покі вони там розберуться знаєш скільки вони бабла накосять

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що ти пропонуєш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо хтось має вільний час і зараз десь там поблизу то може збоку стати і знімати їх на телефон як вони оформлюють правопорушення чи проводять розяснювальну роботу, щоб не було їм так легко косити гроші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось попався - з оцим фото де два знаки суперечать один одному робите позов в 10-денний строк, прикріпляєте фото, пишете що вам не роз"яснили права і всяческі ущемляли і в суд на Лесі Українки (приблизно напроти магазину Олімп).

Даю 99% що справу виграєте.

Я вже свою виграв трохи в іншій ситуації. Зазвичай ДАІ не з"являються на засідання. А якщо вони не надали доказів (фото, відео чи свідків) то позивач прав. Тому не соромтесь йти до суду. Головне часу не гайте, щоб папірець, який вам вручив інспектор не набув законної сили.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо хтось попався - з оцим фото де два знаки суперечать один одному робите позов в 10-денний строк, прикріпляєте фото, пишете що вам не роз"яснили права і всяческі ущемляли і в суд на Лесі Українки (приблизно напроти магазину Олімп).

Даю 99% що справу виграєте.

Я вже свою виграв трохи в іншій ситуації. Зазвичай ДАІ не з"являються на засідання. А якщо вони не надали доказів (фото, відео чи свідків) то позивач прав. Тому не соромтесь йти до суду. Головне часу не гайте, щоб папірець, який вам вручив інспектор не набув законної сили.

Тут в одній темі писалось що ДАІшники найняли страшного монстра адвоката який рве усіх в пух і прах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

То що ти пропонуєш?

а тут і нічого незапропонуєш, в більшостях випадків ДАІ-шник буде правий. З.І. чекати доки знімуть "старий" знак

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А зараз якийсь альтруїст стоїть там і показує тим хто зібрався повертати на знак, не даючи заробити дайцям.  От молодець! 

:) Я полчаса назад пока горел светофор красным, вышел из машины и всем у кого мигал левый поворот показал на знак :) По меньшей мере пару человек спас :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зазвичай ДАІ не з"являються на засідання

В них вже більш ніж два тижня є штатний юрист, який представляє їх інтереси. Не то шо в пух і прах розносить, але готуватись треба серйозно. Більшість позовів проти даі, не задовільняють. Вигідніше платити йому тисяч 5, бо постанов думаю скасовують скасовували, на набагато більшу суму.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...