Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

А Ваш перевірений рецепт чебуреків на сирному тісті можна? Такий рецепт ще не пробувала.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Вермишель із сардельками та салатиком із бурячків.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спекла дуже доброго пляцочка за рецептом з книжки Дарії Цвєк "Солодке печиво" (маю нову й гарнюню :) )

Отже, пісочне тісто готуємо так: 200 г борошна, 1 столова ложка цукру, 100 г вершкового масла, 1 жовток, 3 столові ложки сметани, сіль на кінчику ножа. Вимішуємо, розкачуємо, викладаємо в формі дно і бортики.

Начинка: 500 г мелених горіхів, 500 г цукру, 2 яйця, 2-3 ст. ложки сметани, сік і цедра з одного лимона.

Викладаємо начинку на тісто, печемо в духовці 30 хвилин при температурі 210 - 240 градусів.

Моє уточнення: я брала трохи менше горіхів (3 склянки почищених), і відповідно менше цукру (трохи більше, як півтори склянки). Мені все-одно вийшло засолодко, наступного разу ще цукор зменшу. Але все-одно смачно. Сьогодні брала на роботу, щоб вдома менше лишилось. Бо ж калорійно, а втриматись від ще шматочка важко :)

Забула додати: зверху поливаємо шоколадною помадкою. Думаю, тут кожен має свій рецепт. А можна просто розтопити шоколадку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось зараз мені ну взагалі не йде випічка і смажені речі.

Сиджу на зелених салатах

Сьогодні на вечерю: салат з помідорів, болгарського перцю, петрушки, базиліку, руколи, якогось салатного листя невідомого сорту, заправлений лимонним соком і олією.

Взагалі лимонний сік в мене практично повністю витіснив оцет, навіть винний і яблучний, не знаю чому

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ох, я би хотіла, щоб у мене випічка не йшла. Але то вимагає нєчєловєчєскіх усілій волі :D Ну і сам процес дуже люблю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ваш перевірений рецепт чебуреків на сирному тісті можна? Такий рецепт ще не пробувала.

Звичайно))

600 гр сиру,2 яйця,1 пакетик розпушувача для тіста(10 гр-якщо сир кислий-можна більше,тільки не варто кидати соду-відчувається її присмак),сіль-все це ретельно перетерти,щоб не було грудок.Добавити муку-скільки вбере(тісто має бути,як на вареники,а взагалі-чим тугіше-тим тонше його можна(треба!) розкатати) і на годину покласти в холодильник.

Начинка:500 гр фаршу,4-5 цибулин,2ст ложки сметани(обов"язково!)сіль, перець,кріп-за бажанням(чоловік сказав :без кропу-краще,то наступного разу добавляти не буду))),вода.Тісто ще раз гарно вимісити - і можна формувати чебуреки.

З.І.На порцію виходить досить багато, то можна інгридієнти розділити на 2.Я осилила тільки половину пожарити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Aleska,щиро вдячна, уже спробували. Варіант з сирним тістом нам до смаку. Вийшли соковиті і не пересушені. Прихватила їх і в баню, упліли в один момент.

Тепер знатиму як ще використати сир, коли його забагато :_25:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Aleska,щиро вдячна, уже спробували. Варіант з сирним тістом нам до смаку. Вийшли соковиті і не пересушені. Прихватила їх і в баню, упліли в один момент.

Тепер знатиму як ще використати сир, коли його забагато :_25:

Сира забагато не буває !)))) :0162:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пиво з чебуреками це класно.... + А рецептик супер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І ващє, я сьогодні ґаздиня на любий смак: чебуреки, тушене м'яско з грибочками в сметані, червоний борщик на реберцях, сирники, манна каша і компот :_07:

І хай хтось тільки піскне, що ще чогось хочеться :0127::0130:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згадавши Гайдаївську комедію, якшо був компот - тоді більше нема чого хотіти :)

по темі: чогось так захотілось домашньої піцци, шо не зміг втриматись від її приготування. Добре, що є такі страви, де можна використати залишки купи продуктів :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пиво розігрів до кипятка, додав меду - зігріває і смакота)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось мої горіхові котлетки))

post-15087-0-30483000-1380300351_thumb.j

2,5 стакани горіхів ,четвертинка білого хліба(попередньо замоченого),2 цибулини,3 зубчика часнику-все це перемолоти.Додати 3 яйця,сіль,перець.Формувати котлети і обкачувати в паніровці(мука і сухарі 1:1)

Дуже подібні за смаком до м"ясних))(горіхи відчуваються-але не сильно)Чоловікові сподобалося,буду робити ще,тільки наступного разу зроблю сметанний соус з шампіньйонами,заллю котлети і на 10 хв в духовку.

Для вегетеріанців само то!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наминаємо домашню шаурму! Смакота!

А користувач guest ковтає слинки читаючи це :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мы запекли картошку в мундирах, с кусочками сала, завернутую в фольгу.

Наминаємо домашню шаурму! Смакота!

А користувач guest ковтає слинки читаючи це :)

А можно поподробнее, как это домашняя шаурма, из чего готовится в общем, рецептик?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можно поподробнее, как это домашняя шаурма, из чего готовится в общем, рецептик?

В ідеалі готується так:

куряче філе ріжемо шматочками і тушкуємо з цибулькою. Потім беремо готовий лаваш, мастимо його майонезом з часничком, додаємо трішки аджики, тушковане філе, шматочки помідорів. Завертаємо і в духовку на декілька хвилин

У нас же сьогодні замість курки ковбаска, ще додали сиру (також порізаного кубиками) та болгарського перцю

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бісквітний торт)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ми пельменів наварили...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Болить горло. Закипятив молока, додав масла і трошки розімяв банана - така смакота вийшла)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Плов з котлетами та грибним салатомeda+2169812458.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наминаємо домашню шаурму! Смакота!

Вчора теж ввечері наминали. Куряче філе обжарене в гостренькій приправі для курки, морква по-корейськи, огірочок, помідор, пекінська капуста і все це на майонезно-кетчупній основі викладено полосочками і загорнуте в лаваш, який розігрівається в мікрохвильовці або піджарюється на сковорідці. В ідеалі ще потрібно твердий сир, але в нас не було, то зробили без нього. Ситно і смачно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наминаємо домашню шаурму! Смакота!

Вчора теж ввечері наминали. Куряче філе обжарене в гостренькій приправі для курки, морква по-корейськи, огірочок, помідор, пекінська капуста і все це на майонезно-кетчупній основі викладено полосочками і загорнуте в лаваш, який розігрівається в мікрохвильовці або піджарюється на сковорідці. В ідеалі ще потрібно твердий сир, але в нас не було, то зробили без нього. Ситно і смачно.

прям вчера лавашовый день какой-то получился у всех....

скрутил "лавашину" трубочкой как налисник с начинкой слоями - гуакамоле + измельченные и поджаренные шампиньоны + майонез + кетчуп + зерна граната

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zevs_Isver вчора теж був в гостях їв лаваш + шашлик з баранини та прикопчені реберця було смачно, правла шлунку вранці порібно було допомогти працювати :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні на вечерю паста з томатами за таким переписом:

Ингредиенты:

450 г помидоров-черри

3 столовых ложки оливкового масла

половина красной луковицы, мелко нарубить

1 столовая ложка чеснока в масле

1 столовая ложка нарезанного тимьяна

1 столовая ложка нарезанного орегано

1 чайная ложка хлопьев красного перца

1 чайная ложка сахара

450 г лапши или спагетти

1/4 стакана тертого пармезана

базилик

Приготовление:

Нагрейте оливковое масло на сковороде на среднем огне. Обжарьте лук и чеснок в течение 2 минут. Выложите на сковороду все специи и зелень и обжаривайте пока чеснок не начнет становиться золотисто-коричневым, а затем уже добавьте помидоры и сахар. Хорошо перемешайте. Уменьшите огонь и продолжайте держать на огне. Отварите пасту в подсоленной воде до состояния аль денте. Слейте пасту и выложите ее к соусу. Добавьте к пасте сыр и нарезанный базилик. Хорошо перемешайте и подавайте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...