Kusya Опубліковано 25 Червня, 2010 в 10:00 Поділитися #51 Опубліковано 25 Червня, 2010 в 10:00 Може і не дуже новітня страва, але я раніше робила просто відбивні, а повар порадив трішки не так зробить і мені цей варіант сильно сподобавсяБереться м'ясо відбивається, солиться перчиться, обкатується в муці.Яйце взбивається, в нього кидають тертий сир голандський, а потім приготовлене м'ясо обкатують і жарять. За рахунок тертого сиру і муки відбивні виходять ситніші і смачніші. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 27 Червня, 2010 в 07:14 Поділитися #52 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 07:14 Спробували бутерброди від GalinkaS, дійсно смачно. Просили добавки. Варіації з інгредієнтами - аби було що в холодильнику. Сьогодні будемо смакувати рибкою, давненько своїх не балувала. Пангасіус або Морський язик сухої заморозки. Філе (ціле) смакую приправами, можна ще скропити лимонним соком. Викладаю на нього обжарену моркву з цибулькою. Далі шар нарізаних шампіньйонів, знову приправа (надаю перевагу Вегетті), майонез домашнього приготування і зверху тертий твердий сир. В духовці 20-30 хв. Бувають варіації з додаванням кукурудзи чи горошку, що в холодильнику завалялось Швидко і ням-ням!!! Виходить ситна, я і без гарніру люблю. Як на кожен день так і на святковий стіл, бо виглядає дуже гарно з золотою корочкою. Смачного. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 27 Червня, 2010 в 07:48 Поділитися #53 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 07:48 За рахунок тертого сиру і муки відбивні виходять ситніші і смачніші.можна вапрос? а чо ж ти такая худєнькая? он з"їда твою порцію? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 27 Червня, 2010 в 08:23 Поділитися #54 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 08:23 А я вчора робила різотто та курячі відбивні. Думаю рецепт відбивних не цікавить нікого, а от рецептом різотто поділюсь: Беремо кабачок середньої величини, чистимо, нарізаємо кубиками (не маленькими), солимо, перчимо і кидаємо на розігріту сковорідку, щоб тушився у власному соці,паралельно ставимо варити рис, нарізаємо одну велику цибулину напівкільцями і кидаємо туди ж, доки це все тушкується, на середню тертку тремо моркву і знову все в сковорідку. Коли морква трішки притушиться, нарізаємо 1-2 помідори та болгарський перець і добавляємо до основної маси і все тушкуємо до готовності, вкінці посипаю все зеленню (якщо кабачки пустили мало соку, то можна добавити трошки олії, але зазвичай повинно вистачати). Коли все готово, відварений рис добавляємо в сковорідку, перемішуємо і ще трошки протушуємо. Смачного! З.І. Щоб рис був смачнішим, добавляю при варці приправу. В ідеалі рис повинен бути клейким як каша, але хто такий не любить, то можна робити і з розсипчастим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kusya Опубліковано 27 Червня, 2010 в 08:45 Поділитися #55 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 08:45 За рахунок тертого сиру і муки відбивні виходять ситніші і смачніші.можна вапрос? а чо ж ти такая худєнькая? он з"їда твою порцію?я стройна.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 27 Червня, 2010 в 09:52 Поділитися #56 Опубліковано 27 Червня, 2010 в 09:52 всіх з днем молоді! сьогодні готуватиму шашличок з овочами! ням-ням Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
weare Опубліковано 29 Червня, 2010 в 07:16 Поділитися #57 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 07:16 На рахунок швидко - зайняло годину часу, навіть хвилин 50: відварна гручка, салатик з овочів (кому що до вподоби) і шніцельки (це я їх так обізвала, бо не знаю як звуться правильно) Шніцельки: фарш свинний + телячий солю, перчу і "відбиваю" чи то пак кидаю фарш об стіл, дуже сильно. Потім роблю з нього плоскі котлетки, в муку, в яйце і на пательню. Перша сторона з відкритою кришкою жариться, інша з закритою. Смакота... Мммм.... Головне - я робила таке вперше (ну не рахуючи салату) і чоловіку сподобалось! Значит не важка страва Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Вoвчик Опубліковано 29 Червня, 2010 в 08:20 Поділитися #58 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 08:20 самое быстрое ето картошка в мундирах, набрал воды, поставил на огонь, выбрал несколько картошек, помыл их и бросил в воду, 30 минут и можно кушать,и самое главное не нужно шаманить над кастрюлями, можна при желании еще селедки купить к ней, ито если сигареты закончились ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 29 Червня, 2010 в 12:05 Поділитися #59 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 12:05 .....а я люблю гуляш готувати. Розказуй рецепт гуляша ) береться 0,5 кг мяса(я готую з свинини),1-2 цибулини(бажано стару цибулю), часничок 1-2 зубка, 1-2 морковки, 0,5кг картоплі, солодка паприка, остра паприка,сіль, якщо є перець чилі то можна замість острої паприки. береш 3-4 літрову каструльку, нарізаєш м'ясо кубиками приблизно 3х4см., ріжеш цибульку теж на кубики, морковку ріжем кільцями(можна кільця ще пополам). Ставим каструльку на плиту, вливаємо олії трохи, кидаєм туди м'ясо, цибульку нарізану і тушим поки цибулька не набуде золотистого забарвлення, тоді береш чайну ложку солодкого перцю і кидаєш в каструльку, перемішуєш все(вся маса набуває червоного кольору від перцю), заливаєш все водою і солиш, але вода має накривати тільки м'ясо можна па палець щоб вода була вище але не більше, сюди ж одразу після води кидаєш морковку, тушиш все поки м'ясо не буде напівготове. Як м'ясо буде напівготове вкидаєш картоплю, лавровий лист і вариш поки картопля та м'ясо не будуть готові, за 10хв до кінця вкидаєш часничок. З.І. Якщо не любиш остру їжу можна без перчику чилі чи острого перцю, але у такому випадку страва втрачає свій смак. Спеції і приправи кожен добавляє сам, кому як більше подобається. З.І. якщо десь буде БОРДОВКА і мені пощастить на неї потрапити то я приготую його, там рецепт трохи інший і набагато смачніше Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 29 Червня, 2010 в 17:48 Поділитися #60 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 17:48 Можу викласти рецепт госпаЧо, здертий недавно з нетрів ЖЖ.Чи в нас в Україні супчики без мяса не катять? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tolik_lt Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:12 Поділитися #61 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:12 Можу викласти рецепт госпаЧо, здертий недавно з нетрів ЖЖ.Чи в нас в Україні супчики без мяса не катять?нє у Лізочькі лі Готфрік рєцєптік подсмотрєлі?;-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaktus1990 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:25 Поділитися #62 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:25 Я теж різотто готував)))) Я готував на курячому бульйоні (але рис собака потемнів від цього напевне) Пів літри бульйону або води. Розігріти сковорідку, додати масла та олії. (На іншій сковорідці смажити цибулю та сельдерей з часником2-3 зубчики) Всипати 200 гр рису арборіо або карнаролі. Смажити рис доки він не стане робитись білим. Поставити вогонь на максимум. У цей час сухий рис вбере у себе олію та масло. Саме тоді додати бокал вина (білого, я брав напів солодке)влити на роспечену сковорідку до рису. Постійно помішуйте - вино випарується, а частина потрапить у рис. Поперчити та посолити. Від цього він стане ще смачніший) Зменьшити вогонь та влити ополонник бульйону, що заготували ранніше. (курячий, з грибів або простий на воді)Тут я раджу додати шафран - 2-3 вусики не більше. Постійно додавати бульйон та помішувати щоб утворювався крохмал. Додаючи наступну порцію бульйону - слідкуйте щоб попередня повністю увібралась рисом. Так помішуючи додайте весь бульйон. Рис повинен стати в'язким та трішки сируватим. Але ніяк не кашею. Зняти з вогню та додати тертий пармезан з маслом.(100-150 грам сиру) дати настоятись щоб рис увібрав смак масла. Тепер по смаку можна додати смажені гриби (шампіньйони напр.)І додати овочі, що ранніше смажились. А зверху посипати голубим сиром з пліснявою. Напр горгонзола, рокфор. Та по смаку додати мелених фісташок і листочоки м'яти. Завтра викладу швидкий рецепт бісквіту Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mala Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:26 Поділитися #63 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:26 Сьогодні вечеря в мене була "часнична" нецілувальний день, а саме: готувала кабачки обжарені, а потім тушені з морквою і цибулькою і бутерброди з домашнім сиром, перетертим з кропчиком, часничком і майонезом. Ух! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaktus1990 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:53 Поділитися #64 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 19:53 Я ніколи не вживав у чистому вигляді:часник, гічицю, перець чилі. Часник - тільки 1 зубчик у тарілці холодцю Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:14 Поділитися #65 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:14 Я ніколи не вживав у чистому вигляді:часник, гічицю, перець чилі. Прикинь, скільки в тобі глистів ) п.с. "А може, ти і сала не їси"? © Подя Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kaktus1990 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:24 Поділитися #66 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:24 Я ніколи не вживав у чистому вигляді:часник, гічицю, перець чилі. Прикинь, скільки в тобі глистів ) п.с. "А може, ти і сала не їси"? © Подя Ні не їм Ніби від часнику глисти не заведуться))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SunSeth Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:26 Поділитися #67 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:26 Ніби від часнику глисти не заведуться)))Завестись, може, і не заведуться, але жизнь маліной їм вже не буде це точно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zeuss Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:33 Поділитися #68 Опубліковано 29 Червня, 2010 в 20:33 нє у Лізочькі лі Готфрік рєцєптік подсмотрєлі?;-)А ви, Анатолій, ценітєль її опусів? РецептіГ стирений у неї, але доопрацьований німнога, так що має претензії на інвидуальність. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 2 Липня, 2010 в 13:47 Поділитися #69 Опубліковано 2 Липня, 2010 в 13:47 Яка корисна тема - почитаєш, і можна не одну вечерю приготувати Сьогодні вечеря в мене була "часнична" нецілувальний день, а саме: готувала кабачки обжарені, а потім тушені з морквою і цибулькою і бутерброди з домашнім сиром, перетертим з кропчиком, часничком і майонезом. Ух! От я після цього повідомлення теж вирішила влаштувати собі нецілувальний вечір Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Olesya Опубліковано 3 Липня, 2010 в 07:29 Поділитися #70 Опубліковано 3 Липня, 2010 в 07:29 Вчора вичитала рецепт супчику-пюре з кабачків:кабачки і цибулю порізати, в каструльці розтопити вершкове масло і тушкувати овочі на маленькому вогні, щоб стали м"якими.Додати вершки, 2 зубчики часнику, сіль, перець, каррі на кінчику ножа.Збити все блендером, довести до кипіння, але не кип"ятити.Подавати з грінками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GalinkaS Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:12 Поділитися #71 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 12:12 В мене дуже люблять чебуреки.Швидкий та смачний рецепт.Замішую тісто( творог+мука+сіль за смаком)Фарш робимо звичайний, як на пельмені( фарш+сіль за смаком+перець+цибуля, також раджу додати 1-2 ложки сметани, щоб був сочніший)Виробляємо чебуреки та смажимо.Сам процес займає не більше 30 хв. Зате всі домашні не один раз подякують за таку вкуснятину.Р.S. І це все запивати томатним соком. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
GalinkaS Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:34 Поділитися #72 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:34 Вибачаюсь, забула що ще потрібно додати яйце, щоб тугеньке тісто було. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Luychi Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:40 Поділитися #73 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:40 А я тісто на чебуреки роблю просто - вода, борошно, сіль. А у фарш додаю дрібно порізану петрушку і сиру воду (десь пів-склянки). Тісто розкатую дуже тоненько. І чебуреки виходять дуже соковитими, аж по рукам тече. І запиваю все це холодним пивом, у великих об'ємо-літражах. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:47 Поділитися #74 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 14:47 Ого, скільки способів чебуреків. Я замішую тісто як Luychi, тільки на окропі, фарш теж з водою. Чула, що на пиві тісто теж смачне. Треба спробувати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergmaestro Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:03 Поділитися #75 Опубліковано 5 Липня, 2010 в 15:03 чебуреки, бінго, а я голову собі ламаю що це мені смачненького хочеться. ЗІ дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.