Vitamin4ik Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 08:21 #226 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 08:21 Всім привіт. Сьогодні на вечерю думаю зварити спагетті та піджарити мідії))) Отже рецепт мідій: БАГАТО часнику розрізаєм на половинки дістаєм серединку(стержень), нарізаєм цибульку(хто як любить).Спочатку чучуть піджарюєм часничок потім тудиж вкідаєм цибульку,як воно все капельку піджариться тоді вже в сковорідку кидаєм Мідії накриваєм кришкою на 3 хвилинки і ВУАЛЯ. Також в сковорідку до цього всього можна добавити трішки білого вина. Всім Приємного АПЕТИТУ!!! :rolleyes: :rolleyes:
nataliya Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 16:34 #227 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 16:34 Теж мідії до спагетті - оливкова олія, туди любі морепродукти, прогріти, дати часник, розмарин та на кінець трохи лимонного соку. сіль-перець. на здоров я. але у нас на вечерю - бараняча ніжка (заздалегідь маринувалася...). вже 3ю годину в духовці мучиться.
Masik Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 17:00 #228 Опубліковано 11 Листопада, 2010 в 17:00 А я, для начала, поджарю на оливковом масле, нарезанное соломкой, куриное филе, добавлю шампиньёнчиков, а поздже добавлю мороженых овощей (Мексиканка ТМ Рудь) и в конце заправлю всё это томатным соусом (чуть-чуть по вкусу). Былоб замечательно запить всё винчиком, но низзя.(мне низзя, а вам - мона). Приятного вечера и аппетита!
yura2281 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:21 #229 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 14:21 Спробую вигадати рецепт тушкованих кальмарів (філе), на свій смак. Пізніше напишу що вдалось.
sweetlena Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:27 #230 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:27 А я, для начала, поджарю на оливковом масле, нарезанное соломкой, куриное филе, добавлю шампиньёнчиков, а поздже добавлю мороженых овощей (Мексиканка ТМ Рудь) и в конце заправлю всё это томатным соусом (чуть-чуть по вкусу). Былоб замечательно запить всё винчиком, но низзя.(мне низзя, а вам - мона). Приятного вечера и аппетита! А Masik знає толк в кулінарії...це офігєнно смачно На вечерю готувала таку смакоту, тільки морожені овочі замінила свіжим болгарським перчиком, помідором і цибулькою, потім додала трошки часничку. А з келихом вина...м-м-м! П.С. А саме смачно (і трохи підло), коли на сковорідці лишається ще трошки, потім вничку ще тягати по шматочку. Блін, Masik, то реально вкуснятіна!
voldf Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:38 #231 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 20:38 мене сьогодні порадували смачною домашньою піцою. хотів і фотки викласти - та вже нема чого фотати...
talja Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:16 #232 Опубліковано 12 Листопада, 2010 в 21:16 "Овсянка, сер".... Треба худати
Caprichos Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 11:09 #233 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 11:09 "Овсянка, сер".... Треба худати добре вам - у вас вівсянка... у мене тільки зелений чай з лимоном ото й вся вечеря...бідуємо худаємо
Olesya Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 17:46 #234 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 17:46 Я сьогодні готувала чебуреки, тісто місила за новим рецептом - воно виявилось таким смачним! Я вдруге в житті їла такі смачні чебуреки (перший раз - в Криму в узбеків). Складові для тіста: 2,5 склянки борошна, 1 склянка води, 1 столова ложка горілки, 1 яйце, 2 столові ложки олії, 0,5 чайної ложки солі. Закип"ятити воду з сіллю і олією. Заварити в ній півсклянки борошна, швиденько розмішуючи, щоб утворилось якомога менше грудочок (заварювання частини борошна робить тісто м"яким і еластичним). Все це охолодити. Потім додати яйце, горілку, решту борошна і замісити тісто. Воно не має липнути до рук, а якщо все-таки липне, додати ще борошна. Дати постояти не менше години (оцей момент мені трохи незрозумілий - для чого воно має стояти, якщо дріжджів в ньому нема, а значить підійти воно не може?). Моє тісто стояло хвилин 45, бо дуже вже хотілось вечеряти. Вийшло 20 чебуреків - смачних, ммм..... Певно, завтра ще готуватиму.
qaster Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 17:58 #235 Опубліковано 13 Листопада, 2010 в 17:58 пончики їм зара. Mmm... doughnuts
sweetlena Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 15:02 #236 Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 15:02 Агов,що вже тиждень ніхто не вечеряє? Чи щось дуже смачне готуєте, і ділитися не хочете? В нас сьогодні на вечерю гарбузяна кашка
Caprichos Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 15:09 #237 Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 15:09 піца традиційно на вихідних - чоловік вдома- значить готує піцу а я на кухню ні ногою ну хіба за шматочком піци... лєпота...
Liberta Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 18:34 #238 Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 18:34 Агов,що вже тиждень ніхто не вечеряє? Чи щось дуже смачне готуєте, і ділитися не хочете? В нас сьогодні на вечерю гарбузяна кашка Sweetlena, а виклади, будь-ласка рецепт, а то я дуже люблю страви з гарбуза, а рецептів знаю не так багато, про гарбузову кашу знаю тільки з манкою рецепт
SvitlikOM Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 19:28 #239 Опубліковано 21 Листопада, 2010 в 19:28 А у нас сьогодні було всього багато. Півдня на кухні протупала. Все традиційне і просте, але по-домашньому смачне: запечене м'яско, голубці, крученики, різноманітні салатики, а на десерт - тортик. Ще ліпила пельмені - багато - багато, бо братик дуже любить. Але замісила забагато тіста, то були ще й вареники з вишнями. У нас з літа пів морозилки вишнями мороженими закладено. І дуже добре ліпити, коли вишні ще заморожені, вони тверденькі і ніякого зайвого соку. А коли зварити - як зі свіжими. Чомусь ця страва припала до смаку усім найбільше.
sweetlena Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 10:19 #240 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 10:19 Агов,що вже тиждень ніхто не вечеряє? Чи щось дуже смачне готуєте, і ділитися не хочете? В нас сьогодні на вечерю гарбузяна кашка Sweetlena, а виклади, будь-ласка рецепт, а то я дуже люблю страви з гарбуза, а рецептів знаю не так багато, про гарбузову кашу знаю тільки з манкою рецепт В рецепті нічого особливого, просто і смачно - так готувала моя бабуся. Отож, нарізаю невеликими шматочками гарбуз, заливаю водою і ставлю варити до готовності. Готую так би мовити "начинку" - то може бути відварений рис (знаю що готують ще із пшоном) або "затірка" - замішується густе-густе тісто, береться в руки по невеликому шматочку і ніби розтирається долонями, так, щоб виходили такі маленькі кульки. Вже відварений гарбуз розімняти товкачем (попередньо зливши воду), додати туди відварений рис (пшоно) або неварену затірку. Далі додаємо молоко, крапельку солі, масла, цукор до смаку. Чекаємо доки покипить кілька хвилин. Додаємо гарного настрою і посмішку для рідних. Все, страва готова. Смачного! Ось знайшла трошки може доступніше, що таке затірка http://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D1%82%D1%96%D1%80%D0%BA%D0%B0
laska Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 10:34 #241 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 10:34 Ось тут Ванус ще ділився рецептом.А я найшла стареньку вирізку з газети з рецептами для гарбузи з курагою, сиром, запіканка. Спробувала найпростіший, з яблуками, сподобалось.Дрібно порізаний гарбуз і яблука (1кг /600 гр), цукор, масло, сіль, вода (півсклянки). Тушкувати до готовності. Подавати з корицею і горіхами.Я для малюка збила блендером, вийшло таке ніжне і смачне пюре!
Slavco Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 10:56 #242 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 10:56 піца традиційно на вихідних - чоловік вдома- значить готує піцу а я на кухню ні ногою ну хіба за шматочком піци... лєпота... а виклади рецепт заганяння на два дні чоловіка на кухню? В нього інших справ більше немає?
sweetlena Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 11:03 #243 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 11:03 Ось тут Ванус ще ділився рецептом. А я найшла стареньку вирізку з газети з рецептами для гарбузи з курагою, сиром, запіканка. Спробувала найпростіший, з яблуками, сподобалось. Дрібно порізаний гарбуз і яблука (1кг /600 гр), цукор, масло, сіль, вода (півсклянки). Тушкувати до готовності. Подавати з корицею і горіхами. Я для малюка збила блендером, вийшло таке ніжне і смачне пюре! Думаю, для діток - то сама корисність і смакота! Моя маленька вчора вперше спробувала гарбузяну кашку, "казала", що
solnishko Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 11:49 #244 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 11:49 На вихідних троха наготувалася, в батьків було 30 років шлюбу Готувала поетапно))) піццу робила, налисники з творогом і яблуками з медом, качку з рисом запекла, рибні котлетки (додаю в фаршик кріп - нямка)... до речі, дівчатка, начиталася ваших страв з гарбуза і якось ніяк не можу наважитися, якось сей продукт мене обійшов, знаю, що свекруха кашу з нього варить, може спитаю рецептик, спробую зготувати та й напишу
Caprichos Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 11:52 #245 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 11:52 піца традиційно на вихідних - чоловік вдома- значить готує піцу а я на кухню ні ногою ну хіба за шматочком піци... лєпота... а виклади рецепт заганяння на два дні чоловіка на кухню? В нього інших справ більше немає? ну, певно, буду я рецептами ділитися! ще й такими!!! у кожної свій рецепт...свої секрети...
Phoinix Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 12:38 #246 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 12:38 після вихідних у Тещі сьогодні влаштую розгрузочний день. Тьощі респект за те що так зятя приймає!!!!
Slavco Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 13:01 #247 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 13:01 "Теща" з великої літери... певно далеко живе?
Phoinix Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 13:05 #248 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 13:05 "Теща" з великої літери... певно далеко живе? на відстані 110км але за провіантом їздим раз на 2-3 тижні.
erica Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 13:35 #249 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 13:35 А в мене сьогодні на порядку денному заготовка вітамінів на зиму
sweetlena Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 15:20 #250 Опубліковано 22 Листопада, 2010 в 15:20 А в мене сьогодні на порядку денному заготовка вітамінів на зиму Дійсно корисна штука! Всяким "Афлубінам" ще далеко Теж раніше постійно робили, тепер призабули, а дарма... Дякую erica, що нагадала
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.