Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

"Сказати, що смачно - це нічого не сказати. Хто б міг подумати, що горох може бути таким смачним". Таке я почув від коханої :rolleyes:

Горохове пюре, відварена телятина, зелений салат під медово-гірчично-лимоним соусом:

 

20170621_200849.jpg

20170621_200854.jpg

20170621_200901.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
41 хвилин тому, vaz75 сказано:

Хто б міг подумати, що горох може бути таким смачним". 

 

 Я так думаю) і знаю, ми часто варимо горох і до нього готуємо хек, не знаю чого, але саме так( горох+риба) нам дуже смакує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

19 хвилин тому, yura-patriot сказано:

 Я так думаю) і знаю, ми часто варимо горох і до нього готуємо хек, не знаю чого, але саме так( горох+риба) нам дуже смакує.

треба правильний горох і правильно зварити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 час назад, yura-patriot сказал:

 Я так думаю) і знаю, ми часто варимо горох і до нього готуємо хек, не знаю чого, але саме так( горох+риба) нам дуже смакує.

Мені горох смакує дуже із тушкованою коровкою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, Zevs_Isver сказано:

треба правильний горох і правильно зварити

 Ну не знаю,купуємо самий звичайний жовтий горох і кохана варить 15 хвилин, але вона знає як його попередньо замочити, щоб обійтися без блендера, бо і так виходить смачне пюре.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

12 хвилин тому, yura-patriot сказано:

щоб обійтися без блендера, бо і так виходить смачне пюре.  

во, то правильний горох і правильно зварений

без цілих горошинок і щоб не пригорів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ось тут "правильний горох", робив по цьому рецепту 

 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

43 минуты назад, kayot сказал:

Мені горох смакує дуже із тушкованою коровкою!

На горосі вона і є, правда в молодості (телятина) :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора були млинці з кабачків + салатик:

IMG_20170621_004739.thumb.jpg.c2fadd770fe8fa0a42f43d2c3107d067.jpg

Сьогодні - тест нової сковорідки: реберця-гриль з рисом і соусом теріякі:

IMG_20170622_011032.thumb.jpg.260b31cc27999ed122be92888d820070.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без слів:

 

IMG_2088.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні тушковані в сметані білі гриби, овочі на пару, молода картопелька, зелений салат:

 

20170623_195910.jpg

20170623_195920.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На сьогодні каннеллоні з фаршом і овочами :)

 

19534944_1957423941146982_7700224716404948992_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, yucore сказано:

На сьогодні каннеллоні з фаршом і овочами

Такі гарні, аж їсти шкода)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Just now, bublik007 said:

Такі гарні, аж їсти шкода)))

Точно не мені, вже їх нема :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в нас сьогодні шашличок і шикарний пейзаж з веселкою.

 

 

 

DSC07562.JPG

DSC07448.JPG

DSC07440.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Макарони по флотськи

 

IMG_2139.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Карасики з картоплею.

DSC07260.JPG

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

On 21.06.2017 at 20:26, vaz75 сказано:

Таке я почув від коханої

надіюсь, це порція коханої, а не Ваша? чи Ви на дієті?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

@vaz75  дякую за "овочеву свіжину" та "домашні какошки"!

Отже,грався троха з картопелькою. Висновки-треба якісне вершкове масло!!!

Підварена молода картопелька, потім була обсмажена у вершковому маслі із часничком. Мняско куплене, салатик - "мрія дієтолога"!!!

 

 

 

IMG_20170704_201347.jpg

IMG_20170704_202959.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 годин тому, zplanetaz12 сказано:

Карасики з картоплею.

 

 Карасі то капєц,я за таким "вмираю")),а ще не так давно пару років назад я любив(люблю) ловити,але майже не їв,а зараз майже моя любима страва))

 Це шо Світязь? і де карасюків взяли? купили шолі)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 година тому, kayot сказано:

 

Отже,грався троха з картопелькою. Висновки-треба якісне вершкове масло!!!

Підварена молода картопелька, потім була обсмажена у вершковому маслі із часничком.

 

 Але вєщара! я щось так і ніколи не готував,палюбе на днях забабахаю,ану розчехли друже,ти картофан я так собі розумію не чистиш,а просто якісно миєш,да? І вариш до повної готовності? чи чу-чуть не доварюєш щоб не розвалювалася? І ще,даєш масло в сковорідку туди картофан і видушуєш часник,чи як? масло з часником розігріваєш і потім картошку на пару хвилин? кароч давай розжовуй))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 часа назад, Oberegy сказал:

надіюсь, це порція коханої, а не Ваша? чи Ви на дієті?

Емм. Ні, це моя. це якби велика тарілка, єслі шо (та й добавку ніхто не відміняв)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

53 минуты назад, yura-patriot сказал:

 Але вєщара! я щось так і ніколи не готував,палюбе на днях забабахаю,ану розчехли друже,ти картофан я так собі розумію не чистиш,а просто якісно миєш,да? І вариш до повної готовності? чи чу-чуть не доварюєш щоб не розвалювалася? І ще,даєш масло в сковорідку туди картофан і видушуєш часник,чи як? масло з часником розігріваєш і потім картошку на пару хвилин? кароч давай розжовуй))

Молода картопля, відшкрябую повністю...потім годинки півтори вимочую у холодній, злегку присоленій воді, воду заміню кожні 30 хв.

Перед варінням, промиваю, кам'яну сіль у воду, а вже коли кипить, кида картопельку.....тут є така річ, як сорт картоплі, я не можу це пояснити, але деяку протикаю вилкою трошки, тоді ваона не розвалюється. Отже, коли картопля майже готова, зливаю, відкриваю коишку і на протяг,,,кожні пів хвилини злегка перевертаю кастрлькою.

Пательня, в ідеалі фуфлонова. Вершкове масло, як підказав мені мій товариш (профі кулінарії) -купляй найдороже....але із сьогодняшним відключенням світла, придбав найтвердіше.

Грію пательню, розжарюю масло, пару головок чесночка, аби не чорніли, треа перемівшувати і вкладаю всю картопельку, тільки в один шар. І з часом перевертаю...щоббула скоринка, часник, якщо вже має всі оемні боки-у смітник.

Доганяю картопельку до візуально бажаного результату....ну і як намене, беру глибоку та широку тарілку, наднов два шари паперовийрушник, ахі ще пару....зминаю і кладу, а потім викладаю в цю тарілку картоплю, зверху два три пожмаканих слоїка рушників.....дуже добре знімаю всю зайву жирність від масла.

Охолоджувати повільно, але не повністю, хвили чотири -шість масло забирається, потім в окрему тарілку і зверху чистий паперовий рушник - не буде надто тверда скоринка і не буде тушкована...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

6 хвилин тому, kayot сказано:

Молода картопля, відшкрябую повністю...потім годинки півтори вимочую у холодній, злегку присоленій воді, воду заміню кожні 30 хв.

Перед варінням, промиваю, кам'яну сіль у воду, а вже коли кипить, кида картопельку.....тут є така річ, як сорт картоплі, я не можу це пояснити, але деяку протикаю вилкою трошки, тоді ваона не розвалюється. Отже, коли картопля майже готова, зливаю, відкриваю коишку і на протяг,,,кожні пів хвилини злегка перевертаю кастрлькою.

Пательня, в ідеалі фуфлонова. Вершкове масло, як підказав мені мій товариш (профі кулінарії) -купляй найдороже....але із сьогодняшним відключенням світла, придбав найтвердіше.

Грію пательню, розжарюю масло, пару головок чесночка, аби не чорніли, треа перемівшувати і вкладаю всю картопельку, тільки в один шар. І з часом перевертаю...щоббула скоринка, часник, якщо вже має всі оемні боки-у смітник.

Доганяю картопельку до візуально бажаного результату....ну і як намене, беру глибоку та широку тарілку, наднов два шари паперовийрушник, ахі ще пару....зминаю і кладу, а потім викладаю в цю тарілку картоплю, зверху два три пожмаканих слоїка рушників.....дуже добре знімаю всю зайву жирність від масла.

Охолоджувати повільно, але не повністю, хвили чотири -шість масло забирається, потім в окрему тарілку і зверху чистий паперовий рушник - не буде надто тверда скоринка і не буде тушкована...

 Пізд.ц! як усьо сложно! да ну накуй:D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

16 минут назад, yura-patriot сказал:

 Пізд.ц! як усьо сложно! да ну накуй:D

Нічого складного там немає, просто "многабукафф". Але якщо складно, пляшку 40-градусної (обов'язково охолодженої) і до Кайота на дегустацію - пальчики оближеш, гарантую. Ага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...