yura-patriot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:28 Поділитися #3051 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:28 8 хвилин тому, kayot сказано: Саме так - прорізи до хребта з малим кроком! Неа не шинкував)) все гарно прожарилося,головне роблю великий вогонь щоб саме жарилося,бо коли кладеш на сковорідку виділяється вода і воно вариться-париться,а то-не то! ну ти вкурсі,а треба смажити,ну і кароч коли воно гарно смажиться,то особисто я ніяких там нюансів(малих кісточьок)не відчув. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:40 Поділитися #3052 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:40 Але якщо діткам давати, то краще шинкувати! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:40 Поділитися #3053 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:40 Щойно, kayot сказано: Але якщо діткам давати, то краще шинкувати! Ну тут немає питань) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:44 Поділитися #3054 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:44 Макс? хош ще приколів? я не так давно картофан з бочком бадяжив)) я просто так показати? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:56 Поділитися #3055 Опубліковано 20 Грудня, 2016 в 21:56 Не хоч))) а я всерівно запощю, а хулі? нефіг дєлать ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 17:26 Поділитися #3056 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 17:26 Ну його все... окрім стейка,я весь в роботі, п'ятниця!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 18:31 Поділитися #3057 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 18:31 Юрчик, коровка чи кабанчик? Блін, виглядає.....їв би вже!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 18:47 Поділитися #3058 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 18:47 14 хвилин тому, kayot сказано: Юрчик, коровка чи кабанчик? Блін, виглядає.....їв би вже!!!! Корівка, друже. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 18:54 Поділитися #3059 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 18:54 Іду но я м’яска заточу, а то апетитик нагулявся шось))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 19:11 Поділитися #3060 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 19:11 17 минут назад, kushmiruk сказал: Іду но я м’яска заточу, а то апетитик нагулявся шось))) До Юрика!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 19:44 Поділитися #3061 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 19:44 )) Кароч, в котре переконуюся,що яловича смакує набагато краще. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:10 Поділитися #3062 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:10 58 хвилин тому, vaz75 сказано: До Юрика!!! Сьогодні до дружини ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:21 Поділитися #3063 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:21 10 хвилин тому, kushmiruk сказано: Сьогодні до дружини ))) Емм.... я цього не читав.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:22 Поділитися #3064 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:22 Юрчик, ще уточню! Пательня -гріль, чугунка? Мняско-коровка чи телятко? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:29 Поділитися #3065 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 20:29 8 хвилин тому, kayot сказано: Юрчик, ще уточню! Пательня -гріль, чугунка? Мняско-коровка чи телятко? Пательня-тіко гріль,але не чугунка,купував 100 років тому(десь 6-7)назад))),м'ясо яловичина,в "там-там",чи "сільпо"інколи є,телятинка це рідко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 23:41 Поділитися #3066 Опубліковано 23 Грудня, 2016 в 23:41 Не готов робити "пасту з бешамелем". Намудрував макарошки з тушеною куриною філейкою. Курочка - філейка (сердечко) або дві - на довше хватить, шинкую слайсами по 0,5 см поперек волокон. Пательня, дуже гаряча - обжарюю по партіям, жменьку за раз не більше. Да, мити потім плиту довго, да ї хрін з ним..не за цим гонимось! Після того, як підрумянилась (треба стояти над нею і трошки перемішувати), перекидаю в антипригарну кастрюльку (ЦЕ ВАЖЛИВО), в ту саму кастрюльку чашку кип’ячоної води градусів 40-50, не більше (якщо вода холодна - мняско дубіє). Отже, водички один сантиметр на 20см діаметра кастрюльки...не дай боже покриє мняско. Потрошки воно там собі підтушується. В цей час, дрібнонашинкована цибулька, беру дві головки, смажу до стану - ПОРА ВИЙМАТИ, бо горить! "Щіпотка" цукру - трошки кармелезую, коли бачу прояви карамельки, каплю лимону, пів-одну чайну ложку солі...30секунд перемішую. І ось тепер головне: якщо одне сердечко філєшкі, то 3/4 ложки столових борошна, якщо два - то десь 1,2 ложки. Всипаю в цибульку, вогонь на максимум і завжди лопаткою перемішую. Дуже важливо слідкувати, щоб як тільки починає змінювати колір, влити ПІДГОТОВЛЕНІ вершки. На рахунок Вершків, зазвичай на сердечко, купляю 10%, на два - 20%. Нагріваю пів пивного бокала кип’ячоної води до температури 25-35 градусів, і потрошки вливаю в них вершки, ложкою розмішую суміш. Так от...борошно потемніло - вливаю суміш вершків...помішую завжди! Даю хвили три-чотири кипіння, але помішувати не забуваю. Вкидаю лаврушку та видавлюю часник. Даю ще три хв кипіння і переливаю в кастрюльку з курою! Помішувати треба, при потребв - добавляю кипячену воду, але добре перемішую, густина має бути як в дуже рідкої сметани. Маленький вогонь, хвилин 10 -15 кипить, через кожі дві три лопаткою перемішую, бо до дна пристає. УРА! Усе...головне догнати консистенцію, хто як любить, або густіше або рідше. Усі казали, що я використовував сир. Борошно та вершки роблять свою справу! Ну а про складний рецепт приготування "пасти", я думаю ви ознайомитесь на упаковці пасти! :-) Всім смачного!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 20:35 Поділитися #3067 Опубліковано 25 Грудня, 2016 в 20:35 Моя маленька господиня не перестає мене дивувати (нагадаю їй 10 років, всі рецепти бере з інтернету, сама дивиться які інгредієнти є дома, яких нема - складає списочок і дає мамі). На цей раз зготувала сосискі в тісті і печиво з корицею. Все абсолютно смачне). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 28 Грудня, 2016 в 18:03 Поділитися #3068 Опубліковано 28 Грудня, 2016 в 18:03 Паста Карбонара, дубль 2. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 1 Січня, 2017 в 21:29 Поділитися #3069 Опубліковано 1 Січня, 2017 в 21:29 Ось нарешт - дієтичне!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
veter Опубліковано 1 Січня, 2017 в 21:39 Поділитися #3070 Опубліковано 1 Січня, 2017 в 21:39 10 хвилин тому, kayot сказано: Ось нарешт - дієтичне!!!! Це той улов, що з під ялинки? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 1 Січня, 2017 в 21:58 Поділитися #3071 Опубліковано 1 Січня, 2017 в 21:58 Ні...це грудневі! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Січня, 2017 в 22:35 Поділитися #3072 Опубліковано 1 Січня, 2017 в 22:35 1 година тому, kayot сказано: Ось нарешт - дієтичне!!!! Макс! надіюся то є пиво! бо виглядає як чай! а під таке то пісєц)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 1 Січня, 2017 в 22:39 Поділитися #3073 Опубліковано 1 Січня, 2017 в 22:39 Іпстєствєнно!!!!! Пиво, Юрчік, я не враг свому здоров'ю, щоб сіль цукром розбавляти!!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 1 Січня, 2017 в 22:47 Поділитися #3074 Опубліковано 1 Січня, 2017 в 22:47 ти просто к 5 хвилин тому, kayot сказано: Іпстєствєнно!!!!! Пиво, Юрчік, я не враг свому здоров'ю, щоб сіль цукром розбавляти!!!! Ти просто красавчуууєєг.)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 2 Січня, 2017 в 07:23 Поділитися #3075 Опубліковано 2 Січня, 2017 в 07:23 8 часов назад, kayot сказал: Іпстєствєнно!!!!! Пиво, Юрчік, я не враг свому здоров'ю, щоб сіль цукром розбавляти!!!! Ти опосля ще й пиво пив? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.