sashulya Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:19 #1526 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:19 И как это в вас влезло все?
Davids Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:22 #1527 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:22 И как это в вас влезло все?Роки тренувань. (с) студентське життя
Arven Rivendell Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:31 #1528 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:31 Ужин моей детворы)Все просто.Пюре, куриная ножка, соленые огурцы.
Rokks Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:16 #1529 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:16 Кус-кус з овочами Готується менше 10 хв Кус-кус я теж оцінив . Можна навіть на роботу брати і заливати окропом , в рази корисніше , ніж всякі мівіни і т.п. підскажіть, де купуєте? в супермаркетах не помітила у продажу
Mykola81 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:18 #1530 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:18 На ринку продукти з Европи з машин продають
GalinkaS Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:34 #1531 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:34 Кус-кус купую на Соборності біля Гостинця в Нашому Краї
Dorothy Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:37 #1532 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:37 У "Сільпо" бачила (в центрі)
lilechka Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:38 #1533 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:38 в супермаркетах не помітила у продажу в "Сільпо" бачила купувала у місцях продажу продуктів з Європи
Rokks Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:55 #1534 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 14:55 дякую усім хто відгукнувся сьогодні піду на пошуки кус-кус а по темі, на вечерю сирний суп з грибами http://foody.net.ua/...krevetkami.html (замінила креветки на сушені гриби) і гречка з курячими відбивними)
sashulya Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 17:32 #1535 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 17:32 дякую усім хто відгукнувся сьогодні піду на пошуки кус-кус а по темі, на вечерю сирний суп з грибами http://foody.net.ua/...krevetkami.html (замінила креветки на сушені гриби) і гречка з курячими відбивними) Какой вкусный рецепт по ссылке))) надо обязательно приготовить
Robinwood Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 18:40 #1536 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 18:40 Сирна запіканка та піца
глюк Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 18:44 #1537 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 18:44 А в мене холостяцька вечеря. Бульба варена. :-(
Zheny@ Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:39 #1538 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:39 та піцаДуховка з конвекцією?
xforester Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:46 #1539 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:46 А в нас сьогодні оселедець під шубою і налисники зі сметаною........
katjka_9 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:53 #1540 Опубліковано 20 Листопада, 2014 в 19:53 пачка перловки + 400 грамовий стейк.швидко, смачно, поживно, багааато)ідеальний варіант коли нема часу а потрібно напхатись))оу, коханий - тепер знаю що у хаті має бути перлова каша намбер ван)
Robinwood Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 16:18 #1541 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 16:18 та піца Духовка з конвекцією? так, з вентилятором і ще й плюс гриль є.. хороша і не дуже дорога PYRAMIDA. p.s. нещодавно засідали з друзями)
Garfild Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 16:35 #1542 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 16:35 усім доброго вечора і смачного ....а це моя сьогоднішня вечеря
MOTOROLLLA Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 16:41 Автор #1543 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 16:41 офтопЯ придумала цю тему на два роки раніше ніж з"явився Instagram ))) суть та сама))) ех... а могла б мільйони заробити за ідею)))
yucore Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:00 #1544 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:00 Цей пост про те, як я не буду вечеряти яблучним пирогом Загалом дуже сумна історія, особливо коли вона про твою вечерю =(
Mykola81 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:29 #1545 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:29 Можеш начинку вибрати
yura-patriot Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:58 #1546 Опубліковано 21 Листопада, 2014 в 21:58 офтоп ех... а могла б мільйони заробити за ідею)))Так думають міліони!!)))_ой міліарди!!))
vaz75 Опубліковано 22 Листопада, 2014 в 10:51 #1547 Опубліковано 22 Листопада, 2014 в 10:51 нещодавно засідали з друзями)От цікаво мені, де ти береш рибу для суші, щоб її було на стрьомно їсти сирою?
sveta.anna3710 Опубліковано 22 Листопада, 2014 в 19:53 #1548 Опубліковано 22 Листопада, 2014 в 19:53 Обід - курка тушкована в вині з овочами та з рисом. Вечеря - ліниві голубці. ЗІ: дякую німцям за рецепт )))
murabura Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 09:59 #1549 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 09:59 Обід - курка тушкована в вині з овочами та з рисом. Вечеря - ліниві голубці. ЗІ: дякую німцям за рецепт ))) Німецький рецепт в студію P.S. фотогафії їжі у вас не чіткі, дуже розмиті, не передають всієї краси. Якось треба більше на фотоапарат на фокусі потримати, я не спеціаліст, тому не знаю, як пояснити. Просто знаю, як на своєму телефоні і фотіку кнопку тримати ))))
sveta.anna3710 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 18:04 #1550 Опубліковано 24 Листопада, 2014 в 18:04 Рецепт лінивих голубців не дуже то й німецький, просто бачила в навчальному німецькому фільмі. Нашаткувати капусту, натерти моркву, нарізати цибулю. Зварити рис як на голубці. Хто любить часник, можна в фарш додати. 1. Цибулю обсмажити, додати фарш (можна теж підсмажити, або до сирого додати яйце). Додати моркву, сиру чи пасеровану, діло смаку. 2. Змішати фарш з рисом, додати спецій, посолити. 3. Капусту підсолити та пом"яти. 4. Викладати в скляну форму шарами. Можна додати бульону або томатну пасту розвести трохи водою. 5. Зверху викласти тонко нарізаний бекон, або змастити сметаною, або притрусити сиром, зеленню. Це за вашим бажанням. 6. Запікати хв. 30-40, температура 170-180. Смачного. ЗІ: Про фотки, що не дуже, знаю. Я виправлюсь
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.