Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Кус-кус з овочами

P1060773_240.jpgi.gif

Готується менше 10 хв :)

Кус-кус я теж оцінив .

Можна навіть на роботу брати і заливати окропом , в рази корисніше , ніж всякі мівіни і т.п.

підскажіть, де купуєте? в супермаркетах не помітила у продажу :(

Опубліковано

дякую усім хто відгукнувся ;) сьогодні піду на пошуки кус-кус

а по темі, на вечерю сирний суп з грибами http://foody.net.ua/...krevetkami.html (замінила креветки на сушені гриби) і гречка з курячими відбивними)

Опубліковано

дякую усім хто відгукнувся ;) сьогодні піду на пошуки кус-кус

а по темі, на вечерю сирний суп з грибами http://foody.net.ua/...krevetkami.html (замінила креветки на сушені гриби) і гречка з курячими відбивними)

Какой вкусный рецепт по ссылке))) надо обязательно приготовить

Опубліковано

пачка перловки + 400 грамовий стейк.

швидко, смачно, поживно, багааато)

ідеальний варіант коли нема часу а потрібно напхатись))

оу, коханий - тепер знаю що у хаті має бути перлова каша намбер ван)

Опубліковано

та піца

Духовка з конвекцією?

так, з вентилятором і ще й плюс гриль є.. хороша і не дуже дорога PYRAMIDA.

p.s.

нещодавно засідали з друзями)

post-10380-0-75161100-1416586682_thumb.j

post-10380-0-02430300-1416586695_thumb.j

post-10380-0-58127300-1416586706_thumb.j

Опубліковано

Цей пост про те, як я не буду вечеряти яблучним пирогом :) Загалом дуже сумна історія, особливо коли вона про твою вечерю =(

hRw0L.jpg

Опубліковано

Обід - курка тушкована в вині з овочами та з рисом. post-26012-0-49037700-1416685924_thumb.j

Вечеря - ліниві голубці. ЗІ: дякую німцям за рецепт ;))))post-26012-0-31054600-1416685956_thumb.j

Німецький рецепт в студію :_04:

P.S. фотогафії їжі у вас не чіткі, дуже розмиті, не передають всієї краси. Якось треба більше на фотоапарат на фокусі потримати, я не спеціаліст, тому не знаю, як пояснити. Просто знаю, як на своєму телефоні і фотіку кнопку тримати ))))

Опубліковано

Рецепт лінивих голубців не дуже то й німецький, просто бачила в навчальному німецькому фільмі. Нашаткувати капусту, натерти моркву, нарізати цибулю. Зварити рис як на голубці. Хто любить часник, можна в фарш додати.

1. Цибулю обсмажити, додати фарш (можна теж підсмажити, або до сирого додати яйце). Додати моркву, сиру чи пасеровану, діло смаку.

2. Змішати фарш з рисом, додати спецій, посолити.

3. Капусту підсолити та пом"яти.

4. Викладати в скляну форму шарами. Можна додати бульону або томатну пасту розвести трохи водою.

5. Зверху викласти тонко нарізаний бекон, або змастити сметаною, або притрусити сиром, зеленню. Це за вашим бажанням.

6. Запікати хв. 30-40, температура 170-180. Смачного.

ЗІ: Про фотки, що не дуже, знаю. Я виправлюсь :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...