Перейти до змісту

Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?


MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

  • Відповідей 3,6 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

А у нас сегодня маленькие жареные карасики с чесноком , нямка))))

А в нас великі жерені щуки з окунями!!! Також ням!!! :-)

Опубліковано

А у нас сегодня маленькие жареные карасики с чесноком , нямка))))

А ми запікали 2 коропа. Смакота. Фото не встиг зробити.

А в нас великі жерені щуки з окунями!!! Також ням!!! :-)

рибний день :0168:

Опубліковано

Шкода, що темка з "Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?" плавно перейшла у "Що ми їли!" :0141:

Адже основною ціллю теми були поради та рецепти швидких та недорогих повсякденних страв :)

Поділюсь з Вами, бордівчани, цікавим кулінарним сайтом, який інколи використовую як "мамину кулінарну книгу" http://foody.net.ua/ най стане Вам у пригоді)

а на вечерю готуватиму фаршировані капелюшки печериць http://foody.net.ua/...i-pecheric.html та запіканку з кабачків та картоплі http://foody.net.ua/...i-kartopli.html

Смачного усім ;)

Опубліковано

Сайт надибав цікавий: вводиш продукт(и), які є в наявності - видає з ними рецепти.

Те що треба для тих, хто живе сам ^_^

Для холостяка( і не тільки), не сайт а знахідка :_02:
Опубліковано

А я далі йду дорогою Польської кухні. Йшов з роботи сьогодні і вирішив приготувати білий борщ (він же barszcz bialy)! Вийшло смачно і дуже-дуже-дуже ситно! :) Якщо хтось схоче рецепт - напишу :)

Fshif.jpg

Опубліковано

а напиши, будь ласка! :)

Для білого борщу знадобляться такі інгридієнти:

1. Кільце краківської (панської, варшавської) ковбаски.

2. Одна цибулина середнього розміру.

3. Одне стебло цибулі порей ( не велике ).

3. Чотири зубчики часнику.

4. 200 мл вершків.

5. 2 ст. ложки муки.

6. Тертий білий хрін.

7. Зварене накруто яйце (1/2 яйця на особу ).

8. Майоран.

9. Зелень.

10. Житня закваска.

А ось і саме приготування:

1. Ковбаску порізати кільцями не надто грубо, викласти в кастрюльку і залити водою ( 2 літри ). Поставити це все добро на середній вогонь і дати наваритись хвилин зо 20, для смаку і аромату.

2. Поки вариться основний інгридієнт для борщику, треба почистити і нарізати невеликими кубиками цибулю і порей. Часник нарізати тоненькими дольками. Картоплю теж варто нашинкувати мілкими кубиками, щоб довго не варилася потім :) .

3. Коли ковбаска проварилася 20 хвилин, шумовкою збираємо власне ці шматочки в окрему тарілку, а "бульйон" забираємо з вогню.

4. В іншій кастрюлі розтоплюємо десь 70 г. масла (можна виноградну олію без запаху) і вантажимо туди цибульку+порей+часничок. Тушкуємо це все на помірному вогні хвилин зо 10.

5. Коли всі наші овочі стали м'якими, виливаємо туди "бульйон", кидаємо картоплю, заправляємо щедрою порцією майорану і лавроого листа. Все це добро лишаємо на 30 хв, хай вариться :) .

6. Після 30 хв вливаємо 250 мл. закваски (в кого є, а в кого нема, див. наступний пункт).

7. Блендером прямо в кастрюлі пробиваємо борщ до стану "пюре" (цей пункт теж можна опустити, смачно буде і так :) ).

8. Вливаємо в борщ, попередньо гарно вимішані вершки з мукою, солимо, перчимо по смаку, і проварюємо все ще хвилин 5-10.

9. В тарілку наливаєм дуже порцію борщу, кладем зварене яєчко і ковбаску, посипаємо все зеленню, і для крепкості розмішуємо в борщик маленьку ложечку хрону.

Все :) хай смакує!

Опубліковано

Готував на вечерю сьогодні запіканку з брюсселської капусти з соусом бешамель (молочний соус, той, який в лазаньї) і сиром. Не багато інгридієнтів + швидко готувати + смачно = ідеальна вечеря :) Вийшло ніби смачно :)

Q0kXb.jpg

Опубліковано

Маємо сьогодні такі блюда - гороховий суп із сухариками, смажена рибка з цибулькою та чорниці на десерт. ;))) Домашнє завжди смакує, чи не так? :)

post-26012-0-12984500-1416076650_thumb.j

post-26012-0-97450500-1416076666_thumb.j

post-26012-0-23959900-1416076692_thumb.j

post-26012-0-56148800-1416076712_thumb.j

post-26012-0-11348500-1416076730_thumb.j

Опубліковано

Вчорашній соус і наявність листів пасти просто заставили мене сьогодні готувати лазанью! Хоча готував її не часто, але вийшла сочна. І ніде не пригоріла :)

ov09w.jpg

Опубліковано

Підкажіть рецепт прісних "хрустів" з травами до пива. Де не де такі зустрічаються в барах.

Я роблю це так - вірменський лаваш змазую олією і посипаю травами\спеціями і в духовку на декілька хв щоб висушити. але так всеодно трави облітають.

тому цікавить рецепт тіста..

Опубліковано

Вчора дуже порадував син-третьокласник. В інтернеті знайшов рецепт печива і сам його хвилин за 30 приготовив. Я тільки духовку включила. Сфотографувати не встигла, бо швидко з'їли - дуже смачне було. А рецепт простий: змішуємо сухі інгредієнти - 2 стакани муки, 3 ст.л. цукру, 0,5 ч.л. соди, третину ч.л. лимонної кислоти, ваніль; туди ж додаємо 120 грам маргарину і одне яйце. Вимішуємо тісто, розкачуємо і і видушуємо або вирізуємо печиво. Пекти 10 хвилин. Можна полити глазурью або помадкою.

Опубліковано

пачка перловки + 400 грамовий стейк.

швидко, смачно, поживно, багааато)

ідеальний варіант коли нема часу а потрібно напхатись))

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...