sashulya Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 17:30 Поділитися #1501 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 17:30 А у нас сегодня маленькие жареные карасики с чесноком , нямка)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 17:37 Поділитися #1502 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 17:37 А ми запікали 2 коропа. Смакота. Фото не встиг зробити. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 18:08 Поділитися #1503 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 18:08 А у нас сегодня маленькие жареные карасики с чесноком , нямка))))А в нас великі жерені щуки з окунями!!! Також ням!!! :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 18:34 Поділитися #1504 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 18:34 А у нас сегодня маленькие жареные карасики с чесноком , нямка)))) А ми запікали 2 коропа. Смакота. Фото не встиг зробити. А в нас великі жерені щуки з окунями!!! Також ням!!! :-) рибний день Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sweetlena Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 19:41 Поділитися #1505 Опубліковано 9 Листопада, 2014 в 19:41 рибний день Хек+картоха пюре) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Rokks Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 14:49 Поділитися #1506 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 14:49 Шкода, що темка з "Хто що сьогодні готуватиме на вечерю?" плавно перейшла у "Що ми їли!" Адже основною ціллю теми були поради та рецепти швидких та недорогих повсякденних страв Поділюсь з Вами, бордівчани, цікавим кулінарним сайтом, який інколи використовую як "мамину кулінарну книгу" http://foody.net.ua/ най стане Вам у пригоді) а на вечерю готуватиму фаршировані капелюшки печериць http://foody.net.ua/...i-pecheric.html та запіканку з кабачків та картоплі http://foody.net.ua/...i-kartopli.html Смачного усім Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Ko3bMa Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 17:04 Поділитися #1507 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 17:04 Сайт надибав цікавий: вводиш продукт(и), які є в наявності - видає з ними рецепти. Те що треба для тих, хто живе сам Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bublik007 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 17:29 Поділитися #1508 Опубліковано 10 Листопада, 2014 в 17:29 Сайт надибав цікавий: вводиш продукт(и), які є в наявності - видає з ними рецепти. Те що треба для тих, хто живе сам Для холостяка( і не тільки), не сайт а знахідка Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
xforester Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 11:19 Поділитися #1509 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 11:19 Вчора вечеряли камбалою, печеною з картоплею та сиром... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 18:58 Поділитися #1510 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 18:58 А я далі йду дорогою Польської кухні. Йшов з роботи сьогодні і вирішив приготувати білий борщ (він же barszcz bialy)! Вийшло смачно і дуже-дуже-дуже ситно! Якщо хтось схоче рецепт - напишу Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
emelka Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 19:12 Поділитися #1511 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 19:12 Якщо хтось схоче рецепт - напишу а напиши, будь ласка! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
BodyLife Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 19:16 Поділитися #1512 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 19:16 рибний день Хек+картоха пюре) Прям як бацька сказав )))))))))))))))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 20:01 Поділитися #1513 Опубліковано 13 Листопада, 2014 в 20:01 а напиши, будь ласка! Для білого борщу знадобляться такі інгридієнти: 1. Кільце краківської (панської, варшавської) ковбаски. 2. Одна цибулина середнього розміру. 3. Одне стебло цибулі порей ( не велике ). 3. Чотири зубчики часнику. 4. 200 мл вершків. 5. 2 ст. ложки муки. 6. Тертий білий хрін. 7. Зварене накруто яйце (1/2 яйця на особу ). 8. Майоран. 9. Зелень. 10. Житня закваска. А ось і саме приготування: 1. Ковбаску порізати кільцями не надто грубо, викласти в кастрюльку і залити водою ( 2 літри ). Поставити це все добро на середній вогонь і дати наваритись хвилин зо 20, для смаку і аромату. 2. Поки вариться основний інгридієнт для борщику, треба почистити і нарізати невеликими кубиками цибулю і порей. Часник нарізати тоненькими дольками. Картоплю теж варто нашинкувати мілкими кубиками, щоб довго не варилася потім . 3. Коли ковбаска проварилася 20 хвилин, шумовкою збираємо власне ці шматочки в окрему тарілку, а "бульйон" забираємо з вогню. 4. В іншій кастрюлі розтоплюємо десь 70 г. масла (можна виноградну олію без запаху) і вантажимо туди цибульку+порей+часничок. Тушкуємо це все на помірному вогні хвилин зо 10. 5. Коли всі наші овочі стали м'якими, виливаємо туди "бульйон", кидаємо картоплю, заправляємо щедрою порцією майорану і лавроого листа. Все це добро лишаємо на 30 хв, хай вариться . 6. Після 30 хв вливаємо 250 мл. закваски (в кого є, а в кого нема, див. наступний пункт). 7. Блендером прямо в кастрюлі пробиваємо борщ до стану "пюре" (цей пункт теж можна опустити, смачно буде і так ). 8. Вливаємо в борщ, попередньо гарно вимішані вершки з мукою, солимо, перчимо по смаку, і проварюємо все ще хвилин 5-10. 9. В тарілку наливаєм дуже порцію борщу, кладем зварене яєчко і ковбаску, посипаємо все зеленню, і для крепкості розмішуємо в борщик маленьку ложечку хрону. Все хай смакує! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
lilechka Опубліковано 14 Листопада, 2014 в 07:23 Поділитися #1514 Опубліковано 14 Листопада, 2014 в 07:23 Кус-кус з овочами Готується менше 10 хв Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Mykola81 Опубліковано 14 Листопада, 2014 в 07:33 Поділитися #1515 Опубліковано 14 Листопада, 2014 в 07:33 Кус-кус я теж оцінив .Можна навіть на роботу брати і заливати окропом , в рази корисніше , ніж всякі мівіни і т.п. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sveta.anna3710 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 15:33 Поділитися #1516 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 15:33 А ось і вечеря! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 17:39 Поділитися #1517 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 17:39 Готував на вечерю сьогодні запіканку з брюсселської капусти з соусом бешамель (молочний соус, той, який в лазаньї) і сиром. Не багато інгридієнтів + швидко готувати + смачно = ідеальна вечеря Вийшло ніби смачно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sveta.anna3710 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 18:39 Поділитися #1518 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 18:39 Маємо сьогодні такі блюда - гороховий суп із сухариками, смажена рибка з цибулькою та чорниці на десерт. )) Домашнє завжди смакує, чи не так? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 20:21 Поділитися #1519 Опубліковано 15 Листопада, 2014 в 20:21 А ось і вечеря! Не їжте дівчинку!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 14:28 Поділитися #1520 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 14:28 Ребра свинні тушковані.Картопля фрі (Печена з часником)Салат з квашеної капусти.Узвар. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yucore Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 20:52 Поділитися #1521 Опубліковано 16 Листопада, 2014 в 20:52 Вчорашній соус і наявність листів пасти просто заставили мене сьогодні готувати лазанью! Хоча готував її не часто, але вийшла сочна. І ніде не пригоріла Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ineedmoney Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 18:57 Поділитися #1522 Опубліковано 17 Листопада, 2014 в 18:57 Підкажіть рецепт прісних "хрустів" з травами до пива. Де не де такі зустрічаються в барах.Я роблю це так - вірменський лаваш змазую олією і посипаю травами\спеціями і в духовку на декілька хв щоб висушити. але так всеодно трави облітають.тому цікавить рецепт тіста.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Неонила Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 14:25 Поділитися #1523 Опубліковано 18 Листопада, 2014 в 14:25 Вчора дуже порадував син-третьокласник. В інтернеті знайшов рецепт печива і сам його хвилин за 30 приготовив. Я тільки духовку включила. Сфотографувати не встигла, бо швидко з'їли - дуже смачне було. А рецепт простий: змішуємо сухі інгредієнти - 2 стакани муки, 3 ст.л. цукру, 0,5 ч.л. соди, третину ч.л. лимонної кислоти, ваніль; туди ж додаємо 120 грам маргарину і одне яйце. Вимішуємо тісто, розкачуємо і і видушуємо або вирізуємо печиво. Пекти 10 хвилин. Можна полити глазурью або помадкою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:00 Поділитися #1524 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:00 Салат "Нептун" И пусть весь мир подождет....... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Davids Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:06 Поділитися #1525 Опубліковано 19 Листопада, 2014 в 16:06 пачка перловки + 400 грамовий стейк.швидко, смачно, поживно, багааато)ідеальний варіант коли нема часу а потрібно напхатись)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.