Mykola81 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 20:12 Поділитися #1401 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 20:12 Думаю , цей рецепт треба закинути сюди Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natalia Blagovirna Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 11:17 Поділитися #1402 Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 11:17 Морожена сельодка в духовці (можна скумбрію, мойву.....) класно до картопельки....сама не думала. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 19:27 Поділитися #1403 Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 19:27 Дожився)) перший раз в житті купив рибу(карпіка) в супермаркеті,але є виправдовування, нууу дуже сильно хотів риби))) Короче, зажарений карпік і картошка.Як добре коли хочеш-те що хочеш)))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Tarzanych Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 20:06 Поділитися #1404 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 20:06 Познайомився я з супчиком гаспачо З впевненістю можу сказати, що це тепер мій улюблений суп, і буду готувати його чим почастіше, поки ще овочі більш-менш нормальні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 15:24 Поділитися #1405 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 15:24 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:09 Поділитися #1406 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:09 Познайомився я з супчиком гаспачо Це ти таке зробив (реальні фото)? А жовто-блакитне би таке круто би вигляділо, не знаю правда з чого такі кольори отримати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:53 Поділитися #1407 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:53 в мене фіолетовий борщ! (квасоля така темна і капусту туди засмажила фіолетову і ще бурякову заправку і кроляче мясо. колір такий..... ух! Наш студентський Це фіолетова капуста дає такий колір. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:31 Поділитися #1408 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:31 Познайомився я з супчиком гаспачо Це ти таке зробив (реальні фото)? А жовто-блакитне би таке круто би вигляділо, не знаю правда з чого такі кольори отримати. Також запитую те саме? Особливо, чи реальні фото? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:43 Поділитися #1409 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:43 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:54 Поділитися #1410 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:54 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:01 Поділитися #1411 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:01 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))А що пані вподобає до гарніру? ))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Arven Rivendell Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:05 Поділитися #1412 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:05 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))А що пані вподобає до гарніру? )))))Пані вподобає овочевий салат)))А от її діти полюбляють вермішель до курки) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:08 Поділитися #1413 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:08 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))А що пані вподобає до гарніру? )))))Пані вподобає овочевий салат)))А от її діти полюбляють вермішель до курки)Пані слідкує за фігурою, а дітки з хорошим апетитом, все правильно, На здоров"я!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:44 Поділитися #1414 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:44 А ми останнім часом полюбили як гарнір овочі на пару. При чому їдять всі, і малі теж, особливо цвітну капустку. Раніше і подумати не міг, що то смачно. Хмм, час змінює смаки. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:56 Поділитися #1415 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:56 Хмм, час змінює смаки.Це точно я вже раніше показував фоткі кукурузи, також прикол, кусочок м"ясця а на гарнір варена кукурузка в прикузку))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:20 Поділитися #1416 Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:20 Котлети з перловкою. Да да саме з перловкою)))))))) після армії дуже сильно люблю "дроб16" тільки дружина засмачує не комбіжиром((( а маслом, дуже смачно! фото не робив, бо після "фешенебельних"блюд тут, якось перлофан з жареною котлетою, нууууу......зате це саме смачно. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
REVERS Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:25 Поділитися #1417 Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:25 ))) Дроб 16!А як на рахунок згущонки прямо з банки?Зараз то пий ,не-хочу,Нє? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:41 Поділитися #1418 Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:41 ))) Дроб 16!А як на рахунок згущонки прямо з банки?Зараз то пий ,не-хочу,Нє?Да! легко! тільки в 2000році. Бо як стверджує дружина, яка інколи купує до блінів зараз , вооопще не то, замість цукру замінник((( Да що приховувати не хочеться)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Abrikos Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 14:41 Поділитися #1419 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 14:41 крученики, і цим все сказано! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 18:30 Поділитися #1420 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 18:30 До вечері, під час вечері.(трішки з тістом не вгадав)) ) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 10:55 Поділитися #1421 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 10:55 На вихідні балували себе ухою в казанку. Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору. Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:12 Поділитися #1422 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:12 На вихідні балували себе ухою в казанку. Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору. Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись Я тільки мию цибулю і кидаю цілу чищену моркву, а коли вже готова уха, то затушити березове поліно в казану, уха стане більш прозорою. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:15 Поділитися #1423 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:15 Точно, за поліно теж казали, забула. Ну і на останок - засклити Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kayot Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:19 Поділитися #1424 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:19 То святе :-) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
murabura Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 12:16 Поділитися #1425 Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 12:16 На вихідні балували себе ухою в казанку. Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору. Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись А я завжди так кидаю цибулю з одним або двома шарами лушпиння, в холодець. Колір приємний. На фото холодець зі свинини (рульки), а колір, як з домашньої курки Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.