Mykola81 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 20:12 #1401 Опубліковано 1 Жовтня, 2014 в 20:12 Думаю , цей рецепт треба закинути сюди
Natalia Blagovirna Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 11:17 #1402 Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 11:17 Морожена сельодка в духовці (можна скумбрію, мойву.....) класно до картопельки....сама не думала.
yura-patriot Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 19:27 #1403 Опубліковано 2 Жовтня, 2014 в 19:27 Дожився)) перший раз в житті купив рибу(карпіка) в супермаркеті,але є виправдовування, нууу дуже сильно хотів риби))) Короче, зажарений карпік і картошка.Як добре коли хочеш-те що хочеш))))
Tarzanych Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 20:06 #1404 Опубліковано 5 Жовтня, 2014 в 20:06 Познайомився я з супчиком гаспачо З впевненістю можу сказати, що це тепер мій улюблений суп, і буду готувати його чим почастіше, поки ще овочі більш-менш нормальні
Arven Rivendell Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 15:24 #1405 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 15:24 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.
vaz75 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:09 #1406 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:09 Познайомився я з супчиком гаспачо Це ти таке зробив (реальні фото)? А жовто-блакитне би таке круто би вигляділо, не знаю правда з чого такі кольори отримати.
sergkots Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:53 #1407 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 16:53 в мене фіолетовий борщ! (квасоля така темна і капусту туди засмажила фіолетову і ще бурякову заправку і кроляче мясо. колір такий..... ух! Наш студентський Це фіолетова капуста дає такий колір.
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:31 #1408 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:31 Познайомився я з супчиком гаспачо Це ти таке зробив (реальні фото)? А жовто-блакитне би таке круто би вигляділо, не знаю правда з чого такі кольори отримати. Також запитую те саме? Особливо, чи реальні фото?
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:43 #1409 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:43 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?
Arven Rivendell Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:54 #1410 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 18:54 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:01 #1411 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:01 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))А що пані вподобає до гарніру? )))))
Arven Rivendell Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:05 #1412 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:05 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))А що пані вподобає до гарніру? )))))Пані вподобає овочевий салат)))А от її діти полюбляють вермішель до курки)
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:08 #1413 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:08 Извините за фото, красиво делать снимки еды, это настоящее искусство, которым не владею))) Готовила сегодня рулетики из куриного филе, фаршированные тертым яйцом с плавленым сырком.Все это закрепляется с помощью зубочистки.А время приготовления всего 30 мин, получается вкусно и не банально.А я правильно зрозумів, гарнір потрібно? бо так ситно виглядає?Конечно, как же без гарнира)))А що пані вподобає до гарніру? )))))Пані вподобає овочевий салат)))А от її діти полюбляють вермішель до курки)Пані слідкує за фігурою, а дітки з хорошим апетитом, все правильно, На здоров"я!!
vaz75 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:44 #1414 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:44 А ми останнім часом полюбили як гарнір овочі на пару. При чому їдять всі, і малі теж, особливо цвітну капустку. Раніше і подумати не міг, що то смачно. Хмм, час змінює смаки.
yura-patriot Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:56 #1415 Опубліковано 8 Жовтня, 2014 в 19:56 Хмм, час змінює смаки.Це точно я вже раніше показував фоткі кукурузи, також прикол, кусочок м"ясця а на гарнір варена кукурузка в прикузку)))
yura-patriot Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:20 #1416 Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:20 Котлети з перловкою. Да да саме з перловкою)))))))) після армії дуже сильно люблю "дроб16" тільки дружина засмачує не комбіжиром((( а маслом, дуже смачно! фото не робив, бо після "фешенебельних"блюд тут, якось перлофан з жареною котлетою, нууууу......зате це саме смачно.
REVERS Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:25 #1417 Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:25 ))) Дроб 16!А як на рахунок згущонки прямо з банки?Зараз то пий ,не-хочу,Нє?
yura-patriot Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:41 #1418 Опубліковано 9 Жовтня, 2014 в 19:41 ))) Дроб 16!А як на рахунок згущонки прямо з банки?Зараз то пий ,не-хочу,Нє?Да! легко! тільки в 2000році. Бо як стверджує дружина, яка інколи купує до блінів зараз , вооопще не то, замість цукру замінник((( Да що приховувати не хочеться))
Abrikos Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 14:41 #1419 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 14:41 крученики, і цим все сказано!
yura-patriot Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 18:30 #1420 Опубліковано 10 Жовтня, 2014 в 18:30 До вечері, під час вечері.(трішки з тістом не вгадав)) )
laska Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 10:55 #1421 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 10:55 На вихідні балували себе ухою в казанку. Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору. Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись
kayot Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:12 #1422 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:12 На вихідні балували себе ухою в казанку. Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору. Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись Я тільки мию цибулю і кидаю цілу чищену моркву, а коли вже готова уха, то затушити березове поліно в казану, уха стане більш прозорою.
laska Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:15 #1423 Опубліковано 13 Жовтня, 2014 в 11:15 Точно, за поліно теж казали, забула. Ну і на останок - засклити
murabura Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 12:16 #1425 Опубліковано 14 Жовтня, 2014 в 12:16 На вихідні балували себе ухою в казанку. Одна з цікавих порад старших: кидати цілу цибулину не повністю очищену, а з одним шаром лушпиння. Це для того, щоб юшка набула більш золотистого кольору. Цілком слушно, адже в цибулинні фарбують яйця. Вік живи - вік учись А я завжди так кидаю цибулю з одним або двома шарами лушпиння, в холодець. Колір приємний. На фото холодець зі свинини (рульки), а колір, як з домашньої курки
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.