laska Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 18:21 #1026 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 18:21 А Ваш перевірений рецепт чебуреків на сирному тісті можна? Такий рецепт ще не пробувала.
Dima 07 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 19:51 #1027 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 19:51 Вермишель із сардельками та салатиком із бурячків.
Olesya Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:17 #1028 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:17 Спекла дуже доброго пляцочка за рецептом з книжки Дарії Цвєк "Солодке печиво" (маю нову й гарнюню ) Отже, пісочне тісто готуємо так: 200 г борошна, 1 столова ложка цукру, 100 г вершкового масла, 1 жовток, 3 столові ложки сметани, сіль на кінчику ножа. Вимішуємо, розкачуємо, викладаємо в формі дно і бортики. Начинка: 500 г мелених горіхів, 500 г цукру, 2 яйця, 2-3 ст. ложки сметани, сік і цедра з одного лимона. Викладаємо начинку на тісто, печемо в духовці 30 хвилин при температурі 210 - 240 градусів. Моє уточнення: я брала трохи менше горіхів (3 склянки почищених), і відповідно менше цукру (трохи більше, як півтори склянки). Мені все-одно вийшло засолодко, наступного разу ще цукор зменшу. Але все-одно смачно. Сьогодні брала на роботу, щоб вдома менше лишилось. Бо ж калорійно, а втриматись від ще шматочка важко Забула додати: зверху поливаємо шоколадною помадкою. Думаю, тут кожен має свій рецепт. А можна просто розтопити шоколадку.
Tarzanych Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:23 #1029 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:23 Щось зараз мені ну взагалі не йде випічка і смажені речі.Сиджу на зелених салатахСьогодні на вечерю: салат з помідорів, болгарського перцю, петрушки, базиліку, руколи, якогось салатного листя невідомого сорту, заправлений лимонним соком і олією.Взагалі лимонний сік в мене практично повністю витіснив оцет, навіть винний і яблучний, не знаю чому
Olesya Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:26 #1030 Опубліковано 24 Вересня, 2013 в 20:26 Ох, я би хотіла, щоб у мене випічка не йшла. Але то вимагає нєчєловєчєскіх усілій волі Ну і сам процес дуже люблю.
Aleska Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 06:56 #1031 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 06:56 А Ваш перевірений рецепт чебуреків на сирному тісті можна? Такий рецепт ще не пробувала.Звичайно))600 гр сиру,2 яйця,1 пакетик розпушувача для тіста(10 гр-якщо сир кислий-можна більше,тільки не варто кидати соду-відчувається її присмак),сіль-все це ретельно перетерти,щоб не було грудок.Добавити муку-скільки вбере(тісто має бути,як на вареники,а взагалі-чим тугіше-тим тонше його можна(треба!) розкатати) і на годину покласти в холодильник.Начинка:500 гр фаршу,4-5 цибулин,2ст ложки сметани(обов"язково!)сіль, перець,кріп-за бажанням(чоловік сказав :без кропу-краще,то наступного разу добавляти не буду))),вода.Тісто ще раз гарно вимісити - і можна формувати чебуреки.З.І.На порцію виходить досить багато, то можна інгридієнти розділити на 2.Я осилила тільки половину пожарити.
laska Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:08 #1032 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:08 Aleska,щиро вдячна, уже спробували. Варіант з сирним тістом нам до смаку. Вийшли соковиті і не пересушені. Прихватила їх і в баню, упліли в один момент. Тепер знатиму як ще використати сир, коли його забагато
Rude Boy Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:15 #1033 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:15 Aleska,щиро вдячна, уже спробували. Варіант з сирним тістом нам до смаку. Вийшли соковиті і не пересушені. Прихватила їх і в баню, упліли в один момент. Тепер знатиму як ще використати сир, коли його забагато Сира забагато не буває !))))
xforester Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:20 #1034 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:20 Пиво з чебуреками це класно.... + А рецептик супер...
laska Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:41 #1035 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:41 І ващє, я сьогодні ґаздиня на любий смак: чебуреки, тушене м'яско з грибочками в сметані, червоний борщик на реберцях, сирники, манна каша і компот І хай хтось тільки піскне, що ще чогось хочеться
LaMeRiLKiN Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:55 #1036 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 19:55 Згадавши Гайдаївську комедію, якшо був компот - тоді більше нема чого хотіти по темі: чогось так захотілось домашньої піцци, шо не зміг втриматись від її приготування. Добре, що є такі страви, де можна використати залишки купи продуктів
Valery Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 21:07 #1037 Опубліковано 25 Вересня, 2013 в 21:07 Пиво розігрів до кипятка, додав меду - зігріває і смакота)))
Aleska Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 16:56 #1039 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 16:56 Ось мої горіхові котлетки)) 2,5 стакани горіхів ,четвертинка білого хліба(попередньо замоченого),2 цибулини,3 зубчика часнику-все це перемолоти.Додати 3 яйця,сіль,перець.Формувати котлети і обкачувати в паніровці(мука і сухарі 1:1) Дуже подібні за смаком до м"ясних))(горіхи відчуваються-але не сильно)Чоловікові сподобалося,буду робити ще,тільки наступного разу зроблю сметанний соус з шампіньйонами,заллю котлети і на 10 хв в духовку. Для вегетеріанців само то!
lilechka Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:04 #1040 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:04 Наминаємо домашню шаурму! Смакота! А користувач guest ковтає слинки читаючи це
Arven Rivendell Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:12 #1041 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:12 А мы запекли картошку в мундирах, с кусочками сала, завернутую в фольгу. Наминаємо домашню шаурму! Смакота! А користувач guest ковтає слинки читаючи це А можно поподробнее, как это домашняя шаурма, из чего готовится в общем, рецептик?
lilechka Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:31 #1042 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 17:31 А можно поподробнее, как это домашняя шаурма, из чего готовится в общем, рецептик?В ідеалі готується так:куряче філе ріжемо шматочками і тушкуємо з цибулькою. Потім беремо готовий лаваш, мастимо його майонезом з часничком, додаємо трішки аджики, тушковане філе, шматочки помідорів. Завертаємо і в духовку на декілька хвилинУ нас же сьогодні замість курки ковбаска, ще додали сиру (також порізаного кубиками) та болгарського перцю
Dima 07 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 18:43 #1043 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 18:43 Бісквітний торт)
Peter Weger Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 19:15 #1044 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 19:15 А ми пельменів наварили...
Valery Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:01 #1045 Опубліковано 27 Вересня, 2013 в 20:01 Болить горло. Закипятив молока, додав масла і трошки розімяв банана - така смакота вийшла)))
Dima 07 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 05:47 #1046 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 05:47 Плов з котлетами та грибним салатом
Kleo Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:24 #1047 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:24 Наминаємо домашню шаурму! Смакота! Вчора теж ввечері наминали. Куряче філе обжарене в гостренькій приправі для курки, морква по-корейськи, огірочок, помідор, пекінська капуста і все це на майонезно-кетчупній основі викладено полосочками і загорнуте в лаваш, який розігрівається в мікрохвильовці або піджарюється на сковорідці. В ідеалі ще потрібно твердий сир, але в нас не було, то зробили без нього. Ситно і смачно.
Zevs_Isver Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:37 #1048 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 06:37 Наминаємо домашню шаурму! Смакота! Вчора теж ввечері наминали. Куряче філе обжарене в гостренькій приправі для курки, морква по-корейськи, огірочок, помідор, пекінська капуста і все це на майонезно-кетчупній основі викладено полосочками і загорнуте в лаваш, який розігрівається в мікрохвильовці або піджарюється на сковорідці. В ідеалі ще потрібно твердий сир, але в нас не було, то зробили без нього. Ситно і смачно.прям вчера лавашовый день какой-то получился у всех....скрутил "лавашину" трубочкой как налисник с начинкой слоями - гуакамоле + измельченные и поджаренные шампиньоны + майонез + кетчуп + зерна граната
Jack Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 07:02 #1049 Опубліковано 30 Вересня, 2013 в 07:02 Zevs_Isver вчора теж був в гостях їв лаваш + шашлик з баранини та прикопчені реберця було смачно, правла шлунку вранці порібно було допомогти працювати
lilechka Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 19:58 #1050 Опубліковано 1 Жовтня, 2013 в 19:58 Сьогодні на вечерю паста з томатами за таким переписом:Ингредиенты:450 г помидоров-черри3 столовых ложки оливкового маслаполовина красной луковицы, мелко нарубить1 столовая ложка чеснока в масле1 столовая ложка нарезанного тимьяна1 столовая ложка нарезанного орегано1 чайная ложка хлопьев красного перца1 чайная ложка сахара450 г лапши или спагетти1/4 стакана тертого пармезанабазиликПриготовление:Нагрейте оливковое масло на сковороде на среднем огне. Обжарьте лук и чеснок в течение 2 минут. Выложите на сковороду все специи и зелень и обжаривайте пока чеснок не начнет становиться золотисто-коричневым, а затем уже добавьте помидоры и сахар. Хорошо перемешайте. Уменьшите огонь и продолжайте держать на огне. Отварите пасту в подсоленной воде до состояния аль денте. Слейте пасту и выложите ее к соусу. Добавьте к пасте сыр и нарезанный базилик. Хорошо перемешайте и подавайте.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.