Перейти до змісту

пропонують відпочинок на Світязі 35 грн з людини

Yurec

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Пропонують такий відпочинок -

Відпочинок біля озера Світязь в котеджному містечку (в селі Світязь поворот направо біля магазину Діана) в будиночку з бруса. Наявні 2 кімнати по 3 людини, 3 кімнати по 4 людини та 1 по 2 людини. Зручності: тераса, москітна палатка, гаряча вода, світло, кухня (посуд, холодильник, газ). Вартість 35 грн/добу. 0952447920, Оксана.

Хто був на Світязі в цьому році, скажіть це дорого? Чи може вони в звязку з кризою трошки прикрили ротики?

Опубліковано

Це - не дорого. Ми минулого року платили по 50 теж в селі Світязь. Хоча, варто запитати детальніше про умови проживання, віддаленість від озера. Все це впливає на ціну. А за те, що телефончик в темці розмістили - дякую. Сама шукаю місце. Можливо скористаюсь. :0011:

Опубліковано

ну то видно ви круто жили, я був теж в селі в минулому році, тільки біля Чайки поворот на право. Правда йти до озера було 10-15 хв, але платив 35 грн/людину. Все одно машинами були, підїхали, і ніжимся на сонці. Та й найнеобхідніше у них було.

Що ж до номера, то будь-ласка, тим паче, що я скопіював ціле оголошення:)

Опубліковано

мені сьогодні знайома, повторюю ЗНАЙОМА запрпонувала також будинок в селі Світязь 15 хв до озера, без гарячою води і т.д. за 60 грн. але це як для мене :blink: я аж припух :g05:

думаю дана ціна :0001: яка вказана в об'яві ващє суперова.

Опубліковано

я мав на увазі 50 грн це круто для місця в селі, тим паче що судячи з посту ніяких особливих зручностей не було

Опубліковано

Вважаю ціна нормальна. Для порівняння: Турбаза - 50 грн., Автомобіліст - 50 грн.

з.і. Автомобіліст подобається тим, що розташований в сосновому бору, повітря суперове, та й умови нормальні (на цих вихідних тестував).

Опубліковано

да норма ціна , таку і в криму найти можна, там люди тоже живуть, зара криза, народ більше думає як вигрібати а не відпочивати, хатя кожному своє,

просто удівляє відпочивати на світязі від 50 грн за добу якшо в криму такі ж ціни)) луче тоді вже в крим

Опубліковано

да норма ціна , таку і в криму найти можна, там люди тоже живуть, зара криза, народ більше думає як вигрібати а не відпочивати, хатя кожному своє,

просто удівляє відпочивати на світязі від 50 грн за добу якшо в криму такі ж ціни)) луче тоді вже в крим

Если бы на Свитязе была постоянная погода как в Крыму то я бы фиг бы ездил в тот Крым если тут под носом такое :)

Опубліковано

Ціни на житло Світязі давно на рівні цін на морі. Але завжди буде різниця в вартості дороги. Та і ціни на продукти теж грають неабияку роль...

Опубліковано

Ціни на житло Світязі давно на рівні цін на морі. Але завжди буде різниця в вартості дороги. Та і ціни на продукти теж грають неабияку роль...

На Світязь багато народу їздить тільки на вихідні (п'ятниця-неділя), а на море це велика розкіш... хоча того літа був в Алупці і там молоді люди з Рсії, що жили по сусідству приїхали на авто тільки на вихідні, а в неділю вночі назад до себе в РАШУ спригнули... відстань в сучасному світі поняття відносне...

Опубліковано

justice777 - то я так поняв, криза ціну не збила, отже прийдеться за 35 їхати.

А до Ласки скажу - да рекдламую, третю жінку чертвертого брата:)

Опубліковано

послухався Вас, що 35 нормально, то вирішив поїхати туди. А як виявилося гарячої води немає, це в них літній душ, вона буде не раніше середини липня, а мені з маленькою дитинкою без води ніяк, так що...варіант не для мене:(

Опубліковано

у Криму якщо не лізти у крупні скупчення баз відпочинків, а їхати а невеликі села то можна легко за 30-50 грн знайти проживання. зараз там більшість ставить не просто бочку на душ, а бойлер, умови проживання не гірші ніж на Світязі, а от погода і темпереатура води це той великий плюс котрий компенсую багато що, включаючи напряги з купівлею квитків та витратами на дорогу. а рівень цін на продукти практично однаковий. доречі море зараз +25 вже - робить висновки

Опубліковано

вони сказали що оголошення просили подати знайомих, і все вірно, тільки замість гарячої води мало писати літній душ (судячи з опиту - бочка над якоюсь спорудою, вода в якій нагрівається від сонця). А я вже маю гіркий досвід, в рекламі одне а приїхав, і мусив шукати де інде, бо рекламованих зручностей не було, тому й по тел уточнював основні позиції. Хоча якщо чесно то москітна палатка вабить, а то моїй доні 6,5 місяців, а комарів на Світязі море, її сильно не намажеш і не попшикаєш всякими засобами від комах, бо руки вічно в роті, отж треба щось шукати. Хоча не факт що я приїду, і вона буде не занята.

Опубліковано

а то моїй доні 6,5 місяців, а комарів на Світязі море

Дитини не шкода? Ще рік не можеш потерпіти без Світязя?

Не розумію я таких батьків...

Опубліковано

ти не бачив що вона у ванній робить, так що куплю басейника і купатиму цілй день:)

+ а що ти пропонуєштримати малюка в скворешніках ?

Опубліковано

ні, везти на поталу комарам, зміні клімату, води і харчування. купати цілий день - це капець як корисно. не факт, що і з погодою все буде гуд, буде сидіти у менш комфортному "скворешніку" на Світязі.

Опубліковано

Якщо дитині з дитинства створювати ідеальні умови існування, то якраз тоді вона буде не пристосована до будь яких змін, а поки дитя маленьке, воно пристосовується до усього. Є навіть випадки, що був землетрус і завалився пологовий будинок, близько 20 немовлят пролежали без їжі та в холоді 1,5 доби. І всі виявилися здоровими, отже - це ми їх купаємо, кладемо на все мягеньке, того й потім якщо не здув пилинок, то треба бігти в лікарню. Взагалі сорі за оффтоп. ДЛя цього є відповідні теми.

Опубліковано

раджу пройтися по селу світязь в два боки. часто, з певною відстанню від озера (хвилин до 10 ходьби) попадають пристойні варіанти по 25-30 гривень і з нормальними умовами.. не знаю як цього літа, а того ми з другом поїхали за 25 грн з людини, тобто 50 грн окрема кімната, бойлер з гарячою водою, супутникове тв, навіть хазяйка нас пончиками пригощала, більше того в мене інет інтертелекома в тому місці мегабіт вижимав! :)

• 1 місяць потому...
Опубліковано
раджу пройтися по селу світязь в два боки

Коли їдеш сам, або з друзями - пройтись пошукати не проблема. А от з дитиною мені б хотілось точно знати куди я їду, де буду жити і скільки це коштуватиме.

ЗІ: телехвончик хазяйки тої, що пончиками пригощає, не зберігся? :rolleyes:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...