yurgen Опубліковано 27 Травня, 2011 в 10:00 #51 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 10:00 Можливо, дурнувате запитання. Чому перевізниками не користуєтесь? ЧИ так багацько речей, що усі полки у вагоні забиваєте?В Крым? 20 часов в маршрутке? Без туалета? Без кровати? С детьми на руках?Нет уж, увольте!
nickel Опубліковано 27 Травня, 2011 в 10:08 #52 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 10:08 Можливо, дурнувате запитання. Чому перевізниками не користуєтесь? ЧИ так багацько речей, що усі полки у вагоні забиваєте?Різниця у комфорті: поїзд - це можливість вільно ходити, сидіти, лежати, вільно відвідувати туалет, їсти, спати, читати врешті решт. Якщо з дітьми, то тільки поїзд.п.с. випередили...
electric Опубліковано 27 Травня, 2011 в 19:08 #53 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 19:08 Вчора на СТБ в програмі "Вікна" був сюжет саме про це: http://vikna.stb.ua/ua/news/2011/5/26/62001/Сам щороку їду до Сімферополя і завжди така історія. Приходив і в 6 і в 5 ранку , по чесному взяти квиток не вдавалось майже ніколи.
swen1989 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 20:31 #54 Опубліковано 27 Травня, 2011 в 20:31 Зі Львова як варіант. Укрзалізниця - тут можна планувати поїздки з багатьма варіантами. Я так роблю вже два роки.
storm Опубліковано 28 Травня, 2011 в 06:07 #55 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 06:07 якщо написати лист-скаргу в Укрзалізницю з підписами всіх бордовців, то думаю в луцьких касах квитків побільшає. А такі дії працівників Укрзалізниці, напевно, є службовим зловживання? якщо так, то прокуратура могла б допомогти, чи ні? Ще можна підключити ЗМІ - вони могли б трохи розігріти обстановку. P.S.Хтось розділяє мою думку? тут же на борді є багато борців за свої права, а? oops завтикав що у темі дві сторінки
zaHARE Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:08 #56 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:08 В Києві бачив у багатьох гіпермаркетах присутні каси з продажу авіа та залізничних квитків.Дуже зручно.
BARAKUDA Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:15 #57 Опубліковано 28 Травня, 2011 в 07:15 От і весь прикол: поїзд Ковель-Сімферопіль самий найпопулярніший в трьох західних областях...Питання одне - чому на літній період не можна пустити ще один потяг в цьому напрямку ?
storm Опубліковано 29 Травня, 2011 в 19:43 #58 Опубліковано 29 Травня, 2011 в 19:43 От і весь прикол: поїзд Ковель-Сімферопіль самий найпопулярніший в трьох західних областях...Питання одне - чому на літній період не можна пустити ще один потяг в цьому напрямку ?пасажирські перевезення не надто прибуткова діяльність укрзалізниці + додатковий пасажирський поїзд займе колію, по якій міг б проїхатись товарний поїзд. і кому той поїзд потрібен? укрзалізниця державне підприємство - невже хтось буде думати як всунути іще один поїзд, коли можна просто нічого не робити - зарплата не поміняється то.
isf Опубліковано 29 Травня, 2011 в 20:28 #59 Опубліковано 29 Травня, 2011 в 20:28 Просмотр сообщенияBARAKUDA (28 травня 2011 - 10:15) писал:От і весь прикол: поїзд Ковель-Сімферопіль самий найпопулярніший в трьох західних областях...Питання одне - чому на літній період не можна пустити ще один потяг в цьому напрямку ?або добавити пару вагонів?на більшості залізничних станціях довжини пасажирських колій не дозволяють прийняти більш довгі потяги
madkot Опубліковано 30 Травня, 2011 в 20:26 #60 Опубліковано 30 Травня, 2011 в 20:26 От і весь прикол: поїзд Ковель-Сімферопіль самий найпопулярніший в трьох західних областях...Питання одне - чому на літній період не можна пустити ще один потяг в цьому напрямку ?не один, а чотири - уважно рахуй необхідну кількість для додаткового рейсу
yurgen Опубліковано 30 Травня, 2011 в 21:51 #61 Опубліковано 30 Травня, 2011 в 21:51 не один, а чотири - уважно рахуй необхідну кількість для додаткового рейсуЧто-то я три насчитал. Один выезжает днём из Симферополя, второй в это время приезжает в Ковель, третий с утра в пути на Крым. Первый на следующий день приезжает в Ковель, второй отправляеться с утра из Ковеля, а третий приезжает в Симферополь с утра и днём отправляеться обратно. Как-то так.Хотя вопрос-то был не про кол-во составов, а про дополнительный рейс. По большому счёту могли хотя-бы по чётным/нечётным пустить поезд. Даже так-бы разгрузили направление и сняли ажиотаж.зы Кстати сегодня увидел объявление на тумбе - "Везём на азовское море поездом". Вот вам и бронь от турфирмы
madkot Опубліковано 30 Травня, 2011 в 22:28 #62 Опубліковано 30 Травня, 2011 в 22:28 не один, а чотири - уважно рахуй необхідну кількість для додаткового рейсуЧто-то я три насчитал. Один выезжает днём из Симферополя, второй в это время приезжает в Ковель, третий с утра в пути на Крым. Первый на следующий день приезжает в Ковель, второй отправляеться с утра из Ковеля, а третий приезжает в Симферополь с утра и днём отправляеться обратно. Как-то так.Хотя вопрос-то был не про кол-во составов, а про дополнительный рейс. По большому счёту могли хотя-бы по чётным/нечётным пустить поезд. Даже так-бы разгрузили направление и сняли ажиотаж.зы Кстати сегодня увидел объявление на тумбе - "Везём на азовское море поездом". Вот вам и бронь от турфирмыти не врахував, що коли один зранку тут виїзжає то інший в Криму прибуває
vampirich Опубліковано 31 Травня, 2011 в 06:17 #63 Опубліковано 31 Травня, 2011 в 06:17 по моєму проблема вирішиться навіть банальним причепленням додаткових вагонів.але з іншої сторони - нема ажіотажу на квитки, нема хабарів.їм це треба?
yurgen Опубліковано 31 Травня, 2011 в 07:45 #64 Опубліковано 31 Травня, 2011 в 07:45 ти не врахував, що коли один зранку тут виїзжає то інший в Криму прибуваєну правильно, в 9:40 прибывает, а в 13:03 он же и уходит из Симферополя - это первый состав. Второй - уходит в 8:10 из Ковеля, а третий прибывает в Ковель в 15:18. То есть в одни сутки состоялись два старта и два финиша. Зачем тут четвёртый состав?
isf Опубліковано 2 Червня, 2011 в 10:36 #65 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 10:36 ти не врахував, що коли один зранку тут виїзжає то інший в Криму прибуває ну правильно, в 9:40 прибывает, а в 13:03 он же и уходит из Симферополя - это первый состав. Второй - уходит в 8:10 из Ковеля, а третий прибывает в Ковель в 15:18. То есть в одни сутки состоялись два старта и два финиша. Зачем тут четвёртый состав? ни фига не выйдет. Что-то с математикой не так у Вас. Сколько поехало из пункта А в пункт Б столько и вернуться должно. Тема вечного двигателя живёт и процветает
yurgen Опубліковано 2 Червня, 2011 в 11:24 #66 Опубліковано 2 Червня, 2011 в 11:24 ни фига не выйдет. Что-то с математикой не так у Вас. Сколько поехало из пункта А в пункт Б столько и вернуться должно. Тема вечного двигателя живёт и процветает Ну я уже не знаю как разжевать разжевательней
Serpent Опубліковано 3 Червня, 2011 в 17:22 #67 Опубліковано 3 Червня, 2011 в 17:22 Укрзалізниця ввела скидки при покупке билетов через ИнтернетС июня проездной документ, приобретенный через Интернет, обойдется пассажиру дешевле, чем приобретенный в кассе. Об этом сообщил сегодня генеральный директор Укрзалізниці Владимир КозакПо словам руководителя администрации железнодорожного транспорта, удешевить билеты стало возможно за счет уменьшения комиссионного сбора с 12 до 3 грн.Как сообщает Укрзалізниці, до конца года систему продажи электронных билетов планируется распространить на всю страну. «Это означает, что пассажиры больше не должны будут выстаивать в очередях в кассы, а смогут в удобное для себя время проверять наличие билетов в поездах и сразу их приобрести», - отметил Козак.Также Укрзалізниця планирует наладить продажу билетов через билетные автоматы и ввести предварительную продажу проездных документов за 90 дней (сейчас – максимум за 45).Link
madkot Опубліковано 12 Липня, 2011 в 05:53 #68 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 05:53 щорічна епопея під назвою "Луцьк -Сімферополь і назад" продовжується.сьогодні мав взяти квиток на 25,08, - якраз за 45 днів. вирішив не стояти в касах, а купити через інтернет. прокинувася завчасно за 10 хв перед 8 ранку. включив комп, зайшов на сайт Е-квиток, ввів необхідні данні про станції, чекаю на початок продажу на 25 число - воно ще не відображається в списку можливих.8:00 - СТАРТ, поїхали, місця є, вирішую купити купейний, починаю оформляти 8:02 - все їх немає. взагалі нічого немає.тепер питання квитків було десь з 50 купейних та десь сотня плацкартних -де вони ділись я не знаювсі ми прекрасно бачимо скільки часу витрачається на оформлення одного квитка - 2-3 хв, поки внесе данні, роздрукує, проговорить з клієнтом і т.д. не думаю що зараз дуже багато купує квитки через інтернет - ще не звикли людиа тому зрозуміло одне - в системі продажу білетів квитки постанції Луцьк блокуються навмисно з метою подальшої перепродажі.кінець епопеї для мене - 8:31, купую купейний квиток до Ковеля за 187 грн - ціна така ж як і до Луцька, подумаєш зійду не в Ковелі а у Луцьку.ДУРДОМ ВЕСЕЛКА.але де і що робить КРУ не відомо. проблема не одного року і навіть десятиліття, всі все знають і нічого ніхто не робить.вихід один - повна заміна персоналу.
nickel Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:28 #69 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:28 вихід один - повна заміна персоналу.Якщо писати про свої епопеї тільки на форумах, то "да" вихід один - повна заміна персоналу, але чому його міняти, якщо жодних скарг нікуди не надходить?
madkot Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:47 #70 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:47 а толку, тут з ними не поспориш - бо з нашої сторони віконця все чітко - квитки були і за 2 хв продалися. на будь які скарги одна відповідь - немає, продано.а от якщо заліззти з їхньої сторони і постерігати за самим процесом то думаю багато що можна цікавого побачити. на те є відповідні органи, котрі думаю нас читають
vampirich Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:58 #71 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:58 а от якщо заліззти з їхньої сторони і постерігати за самим процесом то думаю багато що можна цікавого побачити. на те є відповідні органи, котрі думаю нас читають потім органи перевіряють, находять порушення, получають на лапу, пишуть "все чудово", і все лишається як було
nickel Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:58 #72 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 07:58 а толку, тут з ними не поспориш - бо з нашої сторони віконця все чітко - квитки були і за 2 хв продалися. на будь які скарги одна відповідь - немає, продано.а от якщо заліззти з їхньої сторони і постерігати за самим процесом то думаю багато що можна цікавого побачити. на те є відповідні органи, котрі думаю нас читаютьВід писання на форумі толку навряд чи більше, але ж не лінуємося, "шкрябаємо" щодня...А скаржитися треба не їм в касове віконечко, а вище або взагалі у інші інстанції.
Тигрик Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:06 #73 Опубліковано 12 Липня, 2011 в 11:06 Недавно був на сайті Львівської залізниці. Дівчина, на форумі, написала скаргу на касира із-за того, що її знайомі прошли без черги - через декілька днів пришла відповідь про переатестацію касира та відсторонення від продажу. Чому б нам не написати, з проханням як мінімум переатестації працівників Луцького вокзалу, все що потрібно знати - призвіще касира.Від себе добавлю. Цього року (їже їздив), брав білети за 20 днів на 25 червня, на два тиждня. Пояснив що їду не сам, + моя знайома + її дві дитини. Взяли одну нижню, та три верхніх полкі - всі бокові. Коли я брав білети - біля касира сиділа її знайома. Коли касир вибив мені місця, перед роздрукуванням я спитав чи можна якось дві полкі (пояснивши що їдуть малі діти), то знайома сказала мужщіна мол шо ви возмущаєтесь, і так радуйтесь що взяли. Я впевнений на всі 100%, що ця знайома - це також касир Луцького вокзалу, просто різні зміни. Ось такі справи. Назад касирша дала 4-ри нижніх, все що мені пришлось зробити - пригрозити керівництвом Львівської залізниці.Моя пропозиція - всім масово зареєструватися на сайті Льівскої залізниці та на сайті написати одновчасно декілька скарг.Тема, де дівчина скаржилась (перше речення цього повідомлення) = http://railway.lviv.ua/forum/viewtopic.php?f=1&t=2098
Volyniaka Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 07:11 #74 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 07:11 /щоб не створювати нову тему/ Сьогодні потрібно було взнати наявність і вартість квитків на потяг Київ - Вороніж. Глянув оновлений сайт "УЗ" ( я назвав його У-Йо...) В українській версії - "ВолЬІнская"... Далі - гірше: Ківерцівський р-н - м.Луцьк... Сподобалась й можливість "поспілкуватись" через Контакти/Зворотній зв"язок. Отже: Телефон є лише один - Громадська приймальня: +38(044)4650295 ; Email: [email protected] (винятково для ділового листування) (виділення моє). Поставити питання : Питання, в тому числі стандартні, відповіді на які є на сайті, НЕ РОЗГЛЯДАЮТЬСЯ. Також Ви можете звернутися письмово за адресами: Укрзалізниця. 03680, м. Київ-150, вул. Тверська, 5. Донецька залізниця. 83001, м. Донецьк, вул.Артема, 68. Львівська залізниця. 79000, м. Львів, вул. Гоголя, 1. Одеська залізниця. 65023, м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 19. Придніпровська залізниця. 49602, м. Дніпропетровськ, просп. К.Маркса, 108. Південна залізниця. 61052, м. Харків, вул. Червоноармійська, 7. Південно-Західна залізниця. 01034, м. Київ, вул. Лисенка, 6 Щоправда, можна знайти адресу й телефон кас у Луцьку. Від подальшого "тестування" сайту відмовився... Згадались тендери на розробку програмного забезпечення для держструктур... Тут мабуть теж пару сотень кілобаксів "освоїли"... Також вразив телефонний дзвінок на залізничний вокзал, який теж нічого не дав - відповідь : приходьте, бо така інформація надається безпосередньо на касі (гарна відповідь, якщо врахувати, що квитки шукаються для заробітчан з далекого села - "Ага, вже виходимо!" -) ).
Antarius Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 07:26 #75 Опубліковано 26 Квітня, 2012 в 07:26 Та да, сайт ещё то УГ. Автокомплит в поиске толком не работает вообще, я так и не смог с формочки "Планування подорожi" найти поезда в сторону Днепропетровска (хотя один точно есть Ковель-Симферополь)...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.