Перейти до змісту

Хочу придбати велосипед

SashaPN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день усім, є бажання купити велосипеда типу горного або крос-кантрі, можна навіть зборку, головне аби деталі були якісні.

Ріст 194 тому раму треба величеньку, напевно від 22"

Бюджет 2000-2500 грн

Можливо є новий в продажі WHEELER Pro 900 (ростовка 21), в одному місці 19 ку за 2600 продають

http://www.finesport.ru/sport_rest/bicycle/wheeler_pro_900__2008_/

З наших виробників: Ardis або Comanche прохання не пропонувати

Наперед дякую.

Опубліковано

Я не кажу що вони погані, Тамагавк там класний але трохи з ціною заганяються, ніагара теж нічо, але смисл тут питати про те що є на любому базарі

Опубліковано

Бюджет 2000-2500 грн

В цей бюджет нічого толкового не впишеш.. а Каманч .. тим більше, як перший вел.. це набагато краще ніж базарне ХЗШ....

Подивись в барахолці.. там Даман ніби продавав Каманча з великою ростовкою.

Опубліковано

Раніше було просто, купив "Україну", нагрузив 3 мішками картоплі і поїхав, от це надійність :rolleyes:

Опубліковано

Тоді про комфорт не думали.

В общому скоріше всього куплю, або WHEELER Pro 900, якщо буде підходящий розмір або Comanche NIAGARA FS

Опубліковано

Всі думають, що колись робили "ВЄШШ" а зараз гівно.

Так от....

Якби ту "Україну" запустити в таку експлуатацію.. яку витримують більш-менш пристойні байки то вона б здохла набагато раніше. По друге.. велика кількість маршрутів залишилася б непроїзною.. в звязку з "глухарем" і на спусках.. замість кайфу.. сунув би ту "Україну" з тими 3 мішками..і гальтмував би об ближні дерева... ))))))

З.І. Тоді про комфорт не думали.... А зараз думають... особливо це видно на моїй аватарці.. Леві в класичній розділочні позі велосипедиста... ))))

Опубліковано

SashaPN, а в тебе це перший велосипед?

Мене, чесно кажучи, дивує таке ставлення - "є 10 штук баксів, порадьте щось якісне, ВАЗ та Деу не пропонувати, хочеться Феррарі, ну або на худий кінець Ауді А6"

Моїх перших п"ять байків були по 500-700 гривень, першою автівкою - Таврія. З"їзди до хлібзаводу, до Юри, спитай, що є до 2500 грн. , домовся з кимось про оглядини і бери. Насолоджуйся життям, а не чекай нагоди насолоджуватись.

Опубліковано

Можеш вважати що перший, бо те на чому я їздив з 3х років і до універу щас класу чи типу не має, були прості радянські велосипеди.

Опубліковано

Вибір будь-якої речі завжди потребує якогось осмислення?!..Для чого це мені треба, я хочу кататись і дихати свіжим повітрям, насолоджуватись свободою, чи я хочу жити велосипедом в пошуках постійного абгрейду!? ОТже, я теж не матьорий байкер, просто хотілось кататись і все..мрія дитинства! Купував ровера десь 2 роки...то грошей не було..то бажання було меньше ніж кількість грошей...але врешті решт я наважився: що і як взагалі не знав, рама є...колеса є - знач кльовий лісапед. Походив по новютках і зайшов до Юри біля хліб заводу, юнак, що тра..розказав показав, і дав попробувать...окрема дяка Лексу за первинний інструктаж, тому до чого хилю...на що маєш гроші те і бери..бо час тікає..а по ходу будеш внікать..як чайник чайнику кажу! Удачі..

Опубліковано

кастом каманча в мене зараз буде майже зібраний , на базі ніагари, в бюджет вписується, рама алю компоненти якісні будуть, якшо до того часу некупиш поки я зберу, хатя там майже і фігня осталася

гібрид на 28 колесах,

Опубліковано

Зайди до Юри Тимца (вул. Івана Франка, біля хлібзаводу). Скажеш йому бюджет, можливо в нього щось є на такі гроші. Не бери нове по такій ціні, візьми б/у. А потім коли будеш їхати поряд з новим за такі гроші - відчуєш, побачиш і почуєш різницю.

Все то кажу з власного досвіду. Місяць тому я ще був піший, тепер на колесах. Брав в Тимца і ні разу ще не пожалів.

Опубліковано

Брав в Тимца і ні разу ще не пожалів.

І я в Юри брав.Рік тому собі, недавно дівчині, задоволений обома.

SashaPN, но можливості візьми з собою когось знаючого, щоб поміг вибрати.

Опубліковано

На варшавці точка є з непоганими б.в. фірмовими велосипедами. Ряд поруч з Ювантом, від Кравчука до Карпенка-Карого. І тут продають щось подібне. http://board.lutsk.u...hp/topic/59403/ Ростовка підходить, ціна трохи завелика.

Опубліковано

На варшавці точка є з непоганими б.в. фірмовими велосипедами. Ряд поруч з Ювантом, від Кравчука до Карпенка-Карого. І тут продають щось подібне. http://board.lutsk.u...hp/topic/59403/ Ростовка підходить, ціна трохи завелика.

ага бачив, видно десь недавно відкрили вроді непогані велосипеди....джаінт був біля входу вилки вроді більш менш нічо..треба буде заскочити детальніше ознайомитись с асортиментом!!))

Опубліковано

Значить розраховувати на щось якісне нема чого

У мене стоїть Giant. такий був у Лекса.Спитай у нього, він його бачив.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...