Fedor4uk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:18 #1 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:18 Хто пвдкаже чи є в Луцьку якась довідкова де можна булоб по ПІБ взанти адресу людини?Бо є ПІБ, але адреси немає\невірна. Чи реально знайти? Або якщо складніше - людина можливо не з Луцька, але з Волинської області - таке де шукати?
Zevs_Isver Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:20 #3 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:20 www.nomer.org/allukraina/ не?
Fedor4uk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:31 Автор #4 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:31 МВС МВС буде його шукати коли поступить заява і відкриють кримінальну справу чи запитати і вони скажуть де живе? Поки що хочеться зайти :-) www.nomer.org/allukraina/ не? Сайт видає інформацію, яка мені вже відома. Может звернутись до шановного All, дати ПІБ і винагороду за інформацію?
HDEELutsk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:40 #5 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 08:40 треба шукати базу ДАІ, підприємців або телефонів - в мого знайомого така є по львівській області і Львову (стара правда), то там можна і по номеру машини, і по адресі, і по ІПН - по кожному полю в базі фактично. але такі бази недешево коштують і шаряться вкрай рідко. може хтось з форумчан таку ж має по Луцьку..
Fedor4uk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 09:00 Автор #6 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 09:00 треба шукати базу ДАІ, підприємців або телефонів - в мого знайомого така є по львівській області і Львову (стара правда), то там можна і по номеру машини, і по адресі, і по ІПН - по кожному полю в базі фактично. але такі бази недешево коштують і шаряться вкрай рідко. може хтось з форумчан таку ж має по Луцьку..Справа в тому що кинули не мене, а людину з іншого міста. Він перерахував гроші на карту Приватбанку, а отримав дулю. Є і ІПН і навіть номер картки Приватбанку (до речі - мож хто з Приватівців зіллє секретну інформацію анонімно?).Людина зараз йде по процедурі - заява в міліцію і т.д., але скільки це займе часу - невідомо, тим більше що він з іншого міста і області. Може швидше і дешевше "кидалу" так знайти.
la20 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 09:43 #7 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 09:43 Якщо кинули наприклад на аукціоні (типу Аукро) то напиши адміністрації вони нададуть інфу.
Fedor4uk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 11:33 Автор #8 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 11:33 Якщо кинули наприклад на аукціоні (типу Аукро) то напиши адміністрації вони нададуть інфу.Аукро надав необхідну інформацію, але оскільки користувач з рейтингом 0 і аккаунт неактивований - то достовірність цієї інформації теж сумнівна.В принципі добрі люди помогли - інформацію підшукали. Тепер треба поїхати і подивитись.
Zevs_Isver Опубліковано 26 Травня, 2010 в 12:30 #9 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 12:30 боюсь спросить какую сумму перевели....
HDEELutsk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 13:16 #10 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 13:16 якщо є чек з переказу то можна і приват пінганути - щоб транзакцію заморозили поки все не виясниться. що-що а такі фінти вони робити вміють добре.
Fedor4uk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 13:29 Автор #11 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 13:29 боюсь спросить какую сумму перевели....важна не сумма, а принцып чтобы с любой суммы кидале не было спокойно.якщо є чек з переказу то можна і приват пінганути - щоб транзакцію заморозили поки все не виясниться. що-що а такі фінти вони робити вміють добре.заморозити транзакцію яка відбулась 2 тижні назад?Всі необхідні дані передані потерпілій стороні.Далі справа за МВС. Заява підготована, Дякую всім. Статья 190. Мошенничество.3. Мошенничество, совершенное в крупных размерах, или путем незаконных операций с использованием электронно-вычислительной техники, – наказывается лишением свободы на срок от трех до восьми лет.
HDEELutsk Опубліковано 26 Травня, 2010 в 14:19 #12 Опубліковано 26 Травня, 2010 в 14:19 заморозити транзакцію яка відбулась 2 тижні назад? поради відповідні повноті опису ситуації хоча з мого досвіду роботи з приватом можу підтвердити, що деякі транзакції їм можуть мало не до місяця часу займаюти (правда закордонні зазвичай).
speaker Опубліковано 10 Червня, 2010 в 22:55 #13 Опубліковано 10 Червня, 2010 в 22:55 to Fedor4uk: і чим то все закінчилося? чи ще нема результату?..
MACCEN Опубліковано 11 Червня, 2010 в 18:58 #14 Опубліковано 11 Червня, 2010 в 18:58 Правильно, кидал нужно искать и наказывать! А то портят другим жизнь... люди и так не доверяют онлайн сервисам.
Sub_Sys Опубліковано 12 Червня, 2010 в 02:00 #15 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 02:00 Так чим все закінчилось? ) І скільки коштували розшуки?
WILDCHILD Опубліковано 12 Червня, 2010 в 05:50 #16 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 05:50 ТС расскажи конец всей историйпросто может камуто поможеть)
nickel Опубліковано 12 Червня, 2010 в 07:32 #17 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 07:32 Поки ТС мовчить, задам своє питання. Чи коректно буде викласти сюди дані людини, яку шукаю? Просто людина зайняла приміщення (оренда), і вже не використовує і не звільняє, а також не платить. Орендодавці ніби не проти передати приміщення нам, але там ще є речі попередника. Орендодавці дзвонили додому, бере трубку мати, так як дзвонять не перший раз, мати свариться щоб більш не дзвонили, що син доросла людина і т.д. Що з ним і де не каже, просто прийти і забрати речі не хоче. Орендодавці - наймані люди і їм якось пох: здається кімната чи ні, надали інформацію про орендаря, тіпа шукайте самі і все. Знаю його П.І.Б., день народження, адресу, дом. телефон. Це саме по брату, матері, батькові. Що робити далі не знаю. Можливо хтось на борді знає. Я б дав свій номер, хай перезвонить.
Aldo Опубліковано 12 Червня, 2010 в 13:40 #18 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 13:40 Можливо простіше - здати речі, по опису, в бюро знахідок?
nickel Опубліковано 12 Червня, 2010 в 14:15 #19 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 14:15 Можливо простіше - здати речі, по опису, в бюро знахідок?Пропонувався схожий варіант, тим більше, що він був озвучений орендодавцем (директором). Створити комісію, скласти протокол вилучення, з описом всіх речей. В орендодавця найшлося б місце де це все зберегти. Але директор переляк: то треба через суд, бо потім він на нас подасть і т.д. Тобто орендодавець відсторонився від справи: я ж вам дав його адресу, телефон. Вам треба шукайте.
Aldo Опубліковано 12 Червня, 2010 в 15:13 #20 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 15:13 Треба пояснити директору, що з ним (орендодавцем) укладався договір оренди, а не зберігання. В акті прийому-передачі, що є додатком до договору оренди, нічого (я так думаю) про речі орендаря не вказано. В крайньому разі викличте дільничного (представник влади) та при ньому оформіть протокол з описом. Знайомий здавав квартиру, з ним наймач не розрахувався, але деякі речі залишив - тоді таким чином знаю,що оформляли.Незрозуміло тільки, що це за директор, що створює перепони для укладення договору з реальним орендарем. Крім того він має звертатись до суду з позовом про стягнення орендної плати, а не Ви.
nickel Опубліковано 12 Червня, 2010 в 16:31 #21 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 16:31 Треба пояснити директору, що з ним (орендодавцем) укладався договір оренди, а не зберігання. В акті прийому-передачі, що є додатком до договору оренди, нічого (я так думаю) про речі орендаря не вказано. В крайньому разі викличте дільничного (представник влади) та при ньому оформіть протокол з описом. Знайомий здавав квартиру, з ним наймач не розрахувався, але деякі речі залишив - тоді таким чином знаю,що оформляли.Незрозуміло тільки, що це за директор, що створює перепони для укладення договору з реальним орендарем. Крім того він має звертатись до суду з позовом про стягнення орендної плати, а не Ви.Директор - найманий працівнк і йому геть всерівно в оренді той куток чи ні, зарплату він всерівно отримує ту саму. Навіть говорити не хоче: шукайте самі і все.
Aldo Опубліковано 12 Червня, 2010 в 18:49 #22 Опубліковано 12 Червня, 2010 в 18:49 Директор - найманий працівнк і йому геть всерівно в оренді той куток чи ні, зарплату він всерівно отримує ту саму. Навіть говорити не хоче: шукайте самі і все.Я думаю, що більш предметно, важко щось порадити - оскільки Ви краще орієнтуєтесь в даній ситуаціїУ Вашому випадку простіше знайти власника і з ним домовитись, ніж шукати приблудного орендаря.
nickel Опубліковано 13 Червня, 2010 в 06:58 #23 Опубліковано 13 Червня, 2010 в 06:58 Я думаю, що більш предметно, важко щось порадити - оскільки Ви краще орієнтуєтесь в даній ситуаціїУ Вашому випадку простіше знайти власника і з ним домовитись, ніж шукати приблудного орендаря.Та мабуть легше все-таки орендаря. Про власника жодної інформації, толком навіть не знаю як організація називається, по-моєму це взагалі державна структура.
Oksana04 Опубліковано 13 Червня, 2010 в 08:40 #24 Опубліковано 13 Червня, 2010 в 08:40 Я думаю, що більш предметно, важко щось порадити - оскільки Ви краще орієнтуєтесь в даній ситуаціїУ Вашому випадку простіше знайти власника і з ним домовитись, ніж шукати приблудного орендаря.Та мабуть легше все-таки орендаря. Про власника жодної інформації, толком навіть не знаю як організація називається, по-моєму це взагалі державна структура.То, напевно, якийсь дуууже цінний куток, якщо Ви так за нього тримаєтесь.Інакше - хто його знає як життя повернеться. Раз орендодавці не можуть в себе знайти крайнього - то, відповідно, в майбутньому у Вас можуть з ними виникнути "нерішабельні" проблеми. Воно Вам треба?
nickel Опубліковано 13 Червня, 2010 в 09:27 #25 Опубліковано 13 Червня, 2010 в 09:27 То, напевно, якийсь дуууже цінний куток, якщо Ви так за нього тримаєтесь.Інакше - хто його знає як життя повернеться. Раз орендодавці не можуть в себе знайти крайнього - то, відповідно, в майбутньому у Вас можуть з ними виникнути "нерішабельні" проблеми. Воно Вам треба?Куток як куток. Робота з пошуку приміщення ведеться в різних напрямках, озвучив тільки один. Чи мені, щоб отримати відповідь на питання про коректність озвучення на формумі даних невідомої людини, необхідно бізнес-план викладати?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.