Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

ага, тєліпаю

А Толік проснеться і дотєліпає... може. А єслі шо - то йому достойний помічник уже найшовся. Ага. :)

Опубліковано

Ну хоч добре, що елегантно. :) Я ж шо - так, погулять вийшла. Є така жіночка, розумна і хороша - Лариса Скорик, замідьте не про себе так розписую, так от вона ще в 2004 заявила: "Буду захищати того, кого найбільше б'ють". Це вона тоді про претендентів в президенти казала. І до сих пір захищає Януковича. А я що... так - типаж.

То це Януковича зараз найбільше бьють?

Опубліковано

Ну аби людям було добре... чи смішно.: "Улыбайтесь, господа! Улыбайтесь!" Знову ж таки власна самооцінка підноситься. І то добре.

Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; (с)

Ваша фанатична відданість бентежить ...

Опубліковано
Є така жіночка, розумна і хороша - Лариса Скорик,

обидва твердження видаються сумнівними

Це ти про жіночку?

Є ще одна "жіночка", для якою бреханути, що 2 байти переслати!

Я про Анку Нємєц. Тільки за один день так двічі зчорноротити!

Служби, які не пропускали в Україну керівника представництва Фонду Аденауера у Києві Ніко ЛАНГЕ мали дуже серйозну аргументацію щодо своїх дій.

Про це повідомила заступник глави Адміністрації Президента Ганна ГЕРМАН на прес-конференції в Києві.

«Я скажу лише одне – що ці органи, які приймали рішення, в тих довідках, які вони подали, наводять дуже серйозну аргументацію, чому вони вчинили саме так», - сказала Г.ГЕРМАН.

А ще вчора це було "прикре непорозуміння!

І вже за кілька годин чергвий прокол не першої, але й не другої...ляді України!

Привлеченный администрацией президента Украины французский медиа-эксперт Жан Мартан не был делегирован организацией «Репортеры без границ».

Об этом руководитель «Репортеров без границ» Жан-Франсуа Жюльяр сообщил французскому журналисту Алену Гиймолю.

«Репортеры без границ» не направляли с миссией в Украину Жана Мартана, и эта поездка не имеет отношения к мониторингу соблюдения свободы слова в Украине, сказал руководитель «Репортеров без границ» Жан-Франсуа Жюльяр.

По словам руководителя «Репортеров без границ», привлеченный администрацией президента эксперт не имеет мандата от этой организации.

Как известно, в среду замглавы администрации президента Анны Герман провела совместный брифинг с Мартан относительно демократии в Украине.

Она представила Мартана как «медиа-эксперта организации «Репортеры без границ» и сообщила о его привлечении к разработке законопроекта о создании в Украине общественного телевидения.

Опубліковано

Ну аби людям було добре... чи смішно.: "Улыбайтесь, господа! Улыбайтесь!" Знову ж таки власна самооцінка підноситься. І то добре.

Не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли; (с)

Ваша фанатична відданість бентежить ...

Ну і чому це Вас так бентежить? І в чому, власне, мій фанатизм проявляється? В тому, що я свою позицію висловлюю? Так я, як казав один відомий персонаж "и сдесь молчать не буду" Натура така. :)

Хоча, по-моєму, це називається послідовністю. Я от завжди перехрещуюсь, коли проходжу чи проїзджаю повз церкву, в незалежності від того до якого патріархату вона належить. В незалежності від того - є біля мене люди чи нема, і що вони про мене подумають. Бо я вважаю, що так поступати правильно. Такий у мене принцип. Хоч розумію - без них, принципів, жити легше і постіше. Якщо можеш. Так, що тут не в кумирах справа, як Ви подумали, а в мені.

P.S. І таки да, Януковича зараз особо не поб'єш. :)

Опубліковано

Luychi, не зважаючи, що romaxa11 такий же фанатик як і Ви, тільки діаметрально-протилежних поглядів, його попередній пост дуже влучний.

Діалогу по цій темі в нас не вийде. В кращому випадку 2 одночасних монологи.

Опубліковано

Продовження теми про візит президента Шрі-Ланки:

Януковичу присвоен титул «Його Высокоповажність»

Азаров, что ли, руку приложил?

Позади мест, где разместились президенты обеих стран, размещен плакат, на котором красуется надпись: «Його Высокоповажність Віктор Янукович», «Його Высокоповажність Махінда Раджапакса». Украинское слово «високоповажність» написано с русской буквой «ы».

Обком

На фото надпис починається з: сПІВГОЛОВИ його... ...Янукович :D

Опубліковано

Luychi, не зважаючи, що romaxa11 такий же фанатик як і Ви, тільки діаметрально-протилежних поглядів, його попередній пост дуже влучний.

Діалогу по цій темі в нас не вийде. В кращому випадку 2 одночасних монологи.

Ну да, ну да - і нащо стільки писала. "Хто має вуха - той почує"... а у нашому випадку: хто має очі - той прочитає. :)

Опубліковано

Luychi вже пару раз тут спалилась(вся)

То вона старенька жіночка, то з хлопцем по місту ходить ну і т.п

"нєжнєє нада" ...

У вашого етносу погана риса - немає уваги до деталей.

От і заокеанські товариші з Fake Street

Опубліковано

Ну шо зробиш - жіночка я не молода, аж 35 років. І з хлопцем по місту ходжу- сину 4 роки.

А на подальші ваші претензії відповісти не можу. Паліть по деталях. Щоб поганих рис в етносі не вилазило.А то як без Вас, правдолюбця.

Опубліковано

БЮТ підозрює, що Семиноженка звільнили через «высокоповажність»

Як повідомляв ForUm, 30 червня у залі ТППУ проходив українсько-ланкійський бізнес-форум за участю Президента України і президента Демократичної Соціалістичної Республіки Шрі-Ланка. За спиною у президентів повісили плакат, на якому був розміщений напис: «Його Високоповажність Віктор Янукович» «Його Високоповажність Махінда Раджапакса». Українське слово «високоповажний» було написане з російською буквою «ы». ГГ

Опубліковано
Янукович перепутал должность Хиллари Клинтон

Президент Украины Виктор Янукович в очередной раз оконфузился, перепутав должность Хиллари Клинтон, с которой он встречался накануне в Киеве.

Государственного секретаря США украинский лидер почему-то несколько раз назвал «генсеком». Правда, и сама госпожа Клинтон отличилась, поздравив Януковича с днем рождения, который у президента будет только через неделю (девятого июля).

«Хочу поблагодарить президента за гостеприимство и от имени президента Обамы поздравить вас с приближающимся 60-летним юбилеем», — сказала Госсекретарь США, видимо, не подозревая, что поздравлять с днем рождения заранее у славян считается плохой приметой.

джерело

Мля, він невиправний! m0132.gif

Опубліковано
Янукович перепутал должность Хиллари Клинтон

Президент Украины Виктор Янукович в очередной раз оконфузился, перепутав должность Хиллари Клинтон, с которой он встречался накануне в Киеве.

Государственного секретаря США украинский лидер почему-то несколько раз назвал «генсеком». Правда, и сама госпожа Клинтон отличилась, поздравив Януковича с днем рождения, который у президента будет только через неделю (девятого июля).

«Хочу поблагодарить президента за гостеприимство и от имени президента Обамы поздравить вас с приближающимся 60-летним юбилеем», — сказала Госсекретарь США, видимо, не подозревая, что поздравлять с днем рождения заранее у славян считается плохой приметой.

джерело

Мля, він невиправний! m0132.gif

Высокоповажна госпожа генеральный секретарь - Хера-ли Клитор...

Опубліковано

Президент Виктор Янукович поздравил донецкий "Шахтер" с завоеванием Суперкубка Украины.

"Искренне поздравляю вас с очередной победой в сезоне 2009/2010 – завоеванием Суперкубка Украины по футболу", - говорится в поздравлении (как известно, матчем за Суперкубок в украинском футболе открывается новый сезон, поэтому победа "Шахтера" стала первой в сезоне 2010/2011).

Опубліковано

Янукович та гімн Шрі-ланки

"Мєлко якось для ВіторФьодрича. От якби він його президентом Зібмабве назвав. Чи Ширки-Ланки... Або став хіжину дяді Тома цитувати... А так - мєлко" с.

Опубліковано
Виктор Федорович, открывая заседание СНБОУ, порадовал очередным перлом с легким намеком на свою непростую юность.

Янукович отметил, что хочет во время сегодняшнего заседания СНБО услышать правду о ситуации в Минобороны и Вооруженных Силах

«Могу только сказать одно: я не собираюсь ждать, когда, как говорят, петух прокукарекает. Не собираюсь. Будем принимать решение сегодня», - подчеркнул Президент.

"Обком"

Опубліковано
Во время вступительного слова Янукович обратился к аналогиям, однако не смог правильно прочитать название африканского музыкального инструмента вувузелы.

"Выражаясь футбольной терминологией, которая сегодня актуальна, до последнего времени в Украине восхищались дудением в вузели, а не содержанием самой игры", - сказал он.

Опубліковано

Папа танцуєд.

Чесно, сам погано танцюю, але цей ролик повеселив.

http://www.youtube.com/watch?v=NwxZts2Ixt4

Таня Монтян назвала це відео "Феєричний жлободром. Янукович смалить на дні народження"

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...