Перейти до змісту

Янукович. Избранное.

Alexander47

Рекомендовані повідомлення

Дик, топік якраз про те, що "маємо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 331
  • Створено
  • Остання відповідь

Особисто для мене його не існує. Бо то є наша ганьба. Коли вже будуть перевибори президента, може дасть Боже доживемо <_< Повний нікчема.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знайомий весь час заганяється:

- Головний зек країни посадив головного мента країни!

І нічого не скажеш...

укрбаш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особисто для мене його не існує. Бо то є наша ганьба. Коли вже будуть перевибори президента, може дасть Боже доживемо <_< Повний нікчема.....

ми-то доживемо, а от він... :)

От мені дивно як його пустили до імператора Японії? І взагалі, навіщо імператор (благородна людина, приклад для наслідування кожного японця, ікона нації) погодився зустрітись з цим гівном у піджаку? Я в шоці... Пацан прішол к успєху... тьфу

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

звідси

Приезжайте, я приглашаю, попробуйте наш борщ. Лучше всего, конечно, весной, когда теплеет и начинают раздеваться украинские женщины - поверьте, это чудесное зрелище

Виктор Янукович, Президент Украины, во время форума в Давосе пригласил к сотрудничеству иностранных инвесторов

міг і в саунку пригласить...інвесторів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На экономическом форуме в Давосе президент Украины Янукович презентовал разработанную специалистами партии Регионов новую компьютерную игру "Умикни Украiну"...  , цель игры умыкнуть Украину уже до Евро - 2012...

Предложение Януковича - приезжать иностранцам в Украину, когда там раздеваются женщины - очень понравилось активисткам Femen, которые постоянно раздеваются в центре столицы...

prikol-yanukovich.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

– Просимо поміняти Гаранта Конституції по гарантії...

– Нічим не можемо Вам допомогти – вся партія бракована...!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Що не день - то новий конфуз.blush.gif

Президент України допустив черговий ляп, назвавши Чехію Чехословаччиною...blink.gif

Джерело

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І взагалі: вас просять не "ржать-акі-конь" з Президента, спекулянти хЄрові такі-сякі! :g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Герман сама вже не справляється, я так розумію?

«Мне как мужчине приятно, что весной у нас расцветает природа и (приятно) смотреть на наших женщин. Для того чтобы понять этот юмор, необходимо жить в Украине», - приводит слова Ефремова

А для того, щоб не жартувати подібним чином в Європі, треба, як мінімум мати мізки!

Я придерживаюсь того мнения, что у нас очень красивые девушки и женщины, и когда приезжают из других стран и видят то, что у нас есть на улицах... А то, что возят в машинах - еще лучше. Поэтому это наверняка так.

Точно, вся партія бракована   :_14:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, вся партія бракована

В даному випадку "партія" треба писати з великої літери.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Точно, вся партія бракована

В даному випадку "партія" треба писати з великої літери.

photo_21022.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цікаво чи на сході України вже побачили яку істоту вони до влади привели? І чи не соромно їм?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Серед луганчан ходить така приказка: Спасибо Донбасу за президента 3,14дараса!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мушу вибачитись і виправитись - в оригіналі звучало так:

Спасибо жителям Донбасса за президента 3,14дараса!

:g05:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відіслав знайомому посилання на статтю із «золотими висловами» дяді Віті. Стаття називається «Перли Януковича». Відповідь прийшла миттєва:

- Хто пер? Коли? Де? Як відчуття у жертви?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Януковічь начінав як арьол!!!!!!!!

http://kolo.poltava.ua/2011/02/07/u-poltavi-zavivsya-ptax-shho-krade-shapki-perexozhix/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Януковічь начінав як арьол!!!!!!!!

http://kolo.poltava....pki-perexozhix/

"Казалось бы при чем здесь Путин?.."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЯНУКОВИЧ ВИСЛОВИВСЯ НА КРИМІНАЛЬНОМУ СЛЕНЗІ і переплутав країни

Президент Віктор Янукович порівняв своїх попередників зі "шлеперами".

Про це він заявив на розширеному засіданні Комітету з економічних реформ у Херсоні, повідомляє Уніан.

Янукович наказав чиновникам "не бути шлеперами, як попередня влада".

"Щоб коли ми плануємо щось або говоримо, головне - щоб ми шлеперами не стали, як дехто з наших попередників", - сказав він і запитав присутніх, згодні вони з ним, чи ні.

Водночас Янукович не уточнив, кого саме він мав на увазі з українських політичних діячів.

Більшість присутніх на засіданні чиновників зустріли словесний пасаж президента тихим сміхом, думаючи, що він невідомим словом підкреслив популізм попередньої влади.

Проте, як потім з`ясували місцеві журналісти, заглянувши в словник кримінального сленгу, у вимовленого першою особою України слова є чітке поняття - слово "шлепер" в кримінальному середовищі означає "вагонний злодій".

Крім того, на прес-конференції для місцевих журналістів, Президент, характеризуючи свої враження від відвідин докобудівного заводу "Паллада" підкреслив, що підприємство в складній конкурентній боротьбі виграло тендер з будівництва найбільшого дока для Білорусі.

Проте Янукович явно обмовився, оскільки раніше повідомлялося, що док вантажопідйомністю 23,5 тис. тонн будує ХГЗ "Паллада" для Болгарії. А Білорусь є країною, що не має виходу до моря.

УП
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О, вже "ботає на фєнє" у відкриту.

Пора вчити, скоро буде друга державна....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага!

25 лютого у прямому ефірі Президент України Віктор Янукович відповідатиме на запитання громадян України.

У Вас є можливість задати запитання Президенту на цій веб-сторінці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Увага!

25 лютого у прямому ефірі Президент України Віктор Янукович відповідатиме на запитання громадян України.

Задати питання можливість буде, але відповідати гарант буде тільки на "зручні" запитання...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Янукович відповідатиме на запитання

Задати питання можливість буде, але відповідати гарант буде тільки на "зручні" запитання...

н*х.. цей цирк?

Я вже дивилась його "100 днів".

Хотілось ригати (вибачте).

Бажання побачити такого типу ШОУ більше не виникає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

н*х.. цей цирк?

Саме тому й про цю подію я і написав в цій темі. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І то з навушником у вусі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...