Перейти до змісту

запрошуємо на тренінг

kalina

Рекомендовані повідомлення

Запрошуємо на тренінг "Я: Успіх. Гроші. Розвиток".

У програмі тренінгу:

·Як досягти успіху в житті

·Звідки беруться ... гроші

·Отримання бажаного результату

·Ефективні комунікації та вплив на оточуючих

·Живе спілкування (!) з успішними людьми

Звертайтеся за тел. 0666284894

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Класний номер.

А тема семінарів на форумі не вітається, так що будьте готові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сходи, процитуєш їм збірку Суворова, дадуть грошей аби замовк

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а список успішних людей, з якими буде живе спілкування, можна глянути?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звідки беруться ... гроші

лелека приносить? ну скажіть!...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' date='18 мая 2010 - 16:05' timestamp='1274187923' post='498762']

тссс... я тобі по секрету скажу - вони зразу після тренінгу сиплються з неба

Тільки небо має бути чистим (безхмарним) а пагода безвітряною інакше все бало полетить...............до успішних людей

Так що поки пагода не катить для тренінга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доречі. Не вказана ціна (п. 2.5 Правил). Ніпарядачєк  (с) :0001:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це напевно: фільм "Секрет"+ книги "как заработать перый милион, на пути к успеху, как стать милионером и.т.д."+ міксером все перемішати та подати в доступній формі.

Особливо цікавлять успішні люди, назвіть якісь імена будь-ласка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, ви всі праві. ми просто декілька алігархів, які прочитали 3 розумних книжки і намагаються на вас заробити бааагато бабла, ці книжки переказуючи

і взагалі, не ходіть на тренінги, не читайьте книжок і нічим не цікавтеся - це все брехня і своє життя зробити кращим не можливо.

а для тих хто все-таки мені не вірить, можу сказати, що перше заняття в нас безкоштовне

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гарантію на свої послуги даєте?

А якщо я не стану мільйонером після проходження курсу тренінгів, і буду думати, що ваша конторка 

намагаюється на вас мені заробити бааагато бабла
....

Недобрі якісь передчуття...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ассистент руководителя

• Зарплата: 500 у.е.

• Опыт работы: 3 - 5 лет

• Место работы: Киев

Опыт работы с клиентами и прямых продаж, руководства сетевой структурой (до 150 чел.), проведение презентаций для аудитории до 30 чел., составление землеустроительной документации, владею английским и польским языками на начальном уровне.Уверенный пользователь ArcWiew, Microsoft Office, Microsoft Windows, Internet. "Красный" диплом.

Тел.: 0666284894

-----------------

Скільки часу йде перша лекция? Після першої зразу друга (платна)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Один мій товариш пройшов курс семінарів на тему "Як досягти успіху, як стати крутим лідером, як завоювати світ, ітд, ітп.", які проводилися в Києві однією модною і дорогою "сталічною" конторою. Вбухав він в це діло порядка 1500 Євро. З того часу минув напевно рік, а вагомих зрушень в його фінансовому стані я поки не спостерігаю. І це при тому, що хлопець він далеко не дурний і давно має свій бізнес. Може не всім дано стати мільйонерами?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

точно :

-- как вы заработали свои миллионы?

-- у меня было пару центов.. купил я грязные яблоки, помыл, продал дороже.

-- а потом купили еще яблок, помыли и продали?

-- нет, потом умер мой дядя и оставил мне виллу и бабки

:smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нуда, нуда,  з серії книга, як заробити мільйон, ціна 1 грн., тираж 1 000 000  примірників :)

От в мене таке питання - чому автори цього семінару, прочитавши розумних книжок не кинулись в бізнес заробляти мільйони, а їздять по повітовим містечкам, відбираючи останнє  в  і так нещасних безробітних, чи там просто лузерів?

(я так розумію, якщо ціна не озвучена, то вона ДУЖЕ немаленька ;)

І ще одне. На кого розрахований мессидж "ми вас приведемо до величезної кучі бабла", якщо професійні тренери експлуатують зовсім інші мотиватори, скажемо так, більш конкретні і зрозумілі не лузерам, а цілком успішним людям, що просто прагнуть до самовдосконалення?

Про контакний телефон Джинс я краще промовчу,  ато наводить на ряд  цікавих висновків про недавнє студентське минуле організатора того всього, та й  вцілому його погляд на те, що називається account managment, фундамент любого бізнесу   :excl:

Прошу не сприймати мою писанину за   :naezd:, це в мене така конструктивна критика. На майбутнє :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо я не стану мільйонером після проходження курсу тренінгів, і буду думати, що ваша конторка 

намагаюється на вас мені заробити бааагато бабла
....

Недобрі якісь передчуття...

звісно, гарантію даємо. тільки потрібна довідка з небесної канцелярії, що у вас серйозні наміри і що ви здібний учень, заняття не прогулююєте)))

а якщо серйозно, будь-який тренінг дає перш за все інструменти досягення мети, навички. працювати маєте ви самі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нуда, нуда,  з серії книга, як заробити мільйон, ціна 1 грн., тираж 1 000 000  примірників :)

От в мене таке питання - чому автори цього семінару, прочитавши розумних книжок не кинулись в бізнес заробляти мільйони, а їздять по повітовим містечкам, відбираючи останнє  в  і так нещасних безробітних, чи там просто лузерів?

(я так розумію, якщо ціна не озвучена, то вона ДУЖЕ немаленька ;)

І ще одне. На кого розрахований мессидж "ми вас приведемо до величезної кучі бабла", якщо професійні тренери експлуатують зовсім інші мотиватори, скажемо так, більш конкретні і зрозумілі не лузерам, а цілком успішним людям, що просто прагнуть до самовдосконалення?

Про контакний телефон Джинс я краще промовчу,  ато наводить на ряд  цікавих висновків про недавнє студентське минуле організатора того всього, та й  вцілому його погляд на те, що називається account managment, фундамент любого бізнесу   :excl:

Прошу не сприймати мою писанину за   :naezd:, це в мене така конструктивна критика. На майбутнє :)

перш за все: мені цікаво чому для вас тренінг - означає щось у когось відбирати. у бігатьох людей розвиток зупиняється на рівні 23 роки - вік закінчення навчання. є знання про успіх, які необхідно давати людям. нажаль, ми не можемо робити цього безкоштовно.

наступне: ми не обіцяємо панацеї від всіх бід. якщо такий месидж читається в рекламі, ми її змінимо. дякую, що повідомили))

ви заінтригували мене словами про студентське минуле. невже є щось про мене чого я ще не знаю? це вже цікаво. то що ж ви мали на увазі?

ваші слова ми не сприймаємо за критику. ви також не сприймайте )

п.с. ми не їздимо по повітових містечках. ми такі ж мешканці луцька

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а коли будуть семінари по пікапу? :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

* іронічно *

Ну що ви всі налетіли на дівчину...

Невже вас дивує, що в Україні є ще олігархи, які переймаються добробутом пересічного громадина і читають лекції про те, як покращити матеріальне положення цим знедоленим, паралельно заробляючи на цьому ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як тільки ми вирішимо організаційні питання. основне зараз - знайти хорошого тренера.

напишіть мені в личку свій номер телефону - ми вам повідомимо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

перш за все: мені цікаво чому для вас тренінг - означає щось у когось відбирати. у бігатьох людей розвиток зупиняється на рівні 23 роки - вік закінчення навчання. є знання про успіх, які необхідно давати людям. нажаль, ми не можемо робити цього безкоштовно.

Та дехто робить і безкоштовно, всеодно налітають і кусають, така вже вона, зворотня сторона публічності :)

ви заінтригували мене словами про студентське минуле. невже є щось про мене чого я ще не знаю? це вже цікаво. то що ж ви мали на увазі?  

Я говорив не про минуле, а про Джинс™. Крім того код 066 МТС використовує  в тарифах-платниках, так що однозначно погана ідея. 

ваші слова ми не сприймаємо за критику. ви також не сприймайте )

Жаль, в цілому готовність сприймати критику- це гуд. Доречі, ціна в 150 гр. не така й висока, незрозуміло, чому вона не прозвучала,  більшість безсовісних індивідуумів з столиці ломлять більше в рази, причому невідомо за що.  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 Я знаю як досягти успiху

2 Я досяг успiху

3 Я можу навчити досягти успiху iнших

4 Якщо мають мiсце першi два пункти то нафiга менi третiй пункт ?

Шановний топiкстартер, назвiть менi хоть одну мотивацiю ,коли при досягненнi перших двох пунктiв наступае дiя третього пункту ? Навiть грошi тут не служать мотивацiею , бо людина,яка *твердо стоiть на ногах* не буде заритись на тi *копiйки*, що ви просите за лекцii :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1 Я знаю як досягти успiху

2 Я досяг успiху

3 Я можу навчити досягти успiху iнших

4 Якщо мають мiсце першi два пункти то нафiга менi третiй пункт ?

Шановний топiкстартер, назвiть менi хоть одну мотивацiю ,коли при досягненнi перших двох пунктiв наступае дiя третього пункту ? Навiть грошi тут не служать мотивацiею , бо людина,яка *твердо стоiть на ногах* не буде заритись на тi *копiйки*, що ви просите за лекцii :)

Все починається з малого. Гроші не повинні бути основною мотивацією в будь-якій справі. Ми робимо те, що нам подобається. В майбутньому, звісно, цей тренінг буде дорожчим, а зараз ми поставили доступну ціну

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з зернинки хліб, з промінчика зоря

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Привіт всім:)

Запрошуємо вас на семінар

“Комунікації – нам будувати та жити допомагають”

Кількість учасників – 10 - 20 чол.

Формат проведення: з 10:00 до 18:00,

12:45-13:30 – обідня перерва, 15.30 - 15.45 - перерва

ПЛАН РОБОТИ

10.00 - 10.15 – Реєстрація учасників

10.15 – 10.30 – Уточнення очікувань учасників. Представлення плану на день

10.30 - 11.00 – Сутність спілкування: його функції, сторони, форми

11.00 – 11.30 – Яку мету ми прагнемо досягнути при спілкуванні через його різноманітні форми (біологічне, соціальне, ділове, особисте, інструментальне)

11.30 – 12.00 – Засоби спілкування – вербальна (словесна) та невербальна комунікація

12.00 – 12.45 – Вербальні техніки спілкування

12.45 - 13.30 – Перерва на обід

13.30 – 15.30 – Невербальні техніки спілкування. Тести

15.30 - 15.45 – Перерва

15.45 – 16.45 – Як позбавитись від комунікативних бар’єрів. Гра “Впізнай себе в іншому”

16.45 - 17.45 – Найефективніші прийоми спілкування. Знай і користуйся!

17.45 – 18.00 - Підведення підсумків семінару

Семінар проводить: Мухамедова В. В.

Звертайтесь за тел. 0666284894

СЕМІНАР

“Почни свій бізнес”

Кількість учасників: 10-15 чол.

Формат проведення: 3 10.00 до 17.00,

10.45-11.00 – перерва,

22.45 - 13.45 – перерва на обід

15.00-15.15 – перерва

ПЛАН РОБОТИ

9.00 - 9.15 – Реєстрація учасників

9.15 – 10.45 – Уточнення очікувань учасників. Представлення плану на день

9.30 - 10.45 – Бізнес – ідея. Форма бізнесу. “Мозговой штурм”

10.45 - 11.00 - Перерва

11.00 - 12.00 – Концепція розвитку вашого бізнесу. Короткострокове, середньострокове і довгострокове планування

12.00 - 12.45 – Тестування (“Керівник”. “Лідер”)

12.45 – 13.45 – Перерва на обід

13.45 – 15.00 – ССВУ-аналіз

15.00 – 15.15 – Перерва

15.15 – 16.15 – Калькуляція витрат згідно бізнес-плану

16.15 – 16.45 – Закони, які потрібно знати

16.45 – 17.00 – Підбиття підсумків

Семінар проводить: Мухамедова В.В.

СЕМІНАР

“Гроші і моє майбутнє”

Кількість учасників: 10-20 чол.

Час проведення: з 10.00 до 17.00

ПЛАН РОБОТИ

10.00 – 10.15 – Реєстрація учасників

10.15 – 10.30 – Уточнення очікувань учасників. Представлення плану на день

10.30 – 11.30 – Аналіз власного відношення до грошей

11.30 – 12.00 – Тести.

12.00 – 12.15 – Перерва

12.15 – 13.15 - Дослідження: скільки грошей ви можете отримати?

13.15 – 14.15 – Перерва на обід

14.15. – 14.45 – Дослідження: для чого вам гроші?

14.45 – 15.30 – Закони фінансових потоків

15.30 – 15.45 – Перерва

15.45 – 17.30 – Самомотивація: (постановка цілі; пошук можливостей; інструменти для створення капіталу)

17.30 – 18.00 – БОНУС СЕМІНАРУ: створення персонального плану по збільшенню доходу на індивідуальній зустрічі з тренером семінару

Семінар проводить: Мухамедова В.В.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка розумна тітка Мухамедова В.В, все знає..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...