Перейти до змісту

НЕ БУВАЄ РАНО! може бути пізно

Happy

тривалість життя  

28 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Якщо Вам не байдуже Ваше здоров’я та довголіття, ми будемо раді Вам допомогти.

Некомерційне партнерство "Здоров’я":

- безкоштовні консультації спеціалістів;

- благодійні міроприємства: лекції та семінари;

- 15 хвилинний аналіз стану вашого організму;

- біорезонансне тестування.

ДІють ВЕСНЯНІ ЗНИЖКИ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знижки на безплатні консуьтаціії, це кльово

а у вас є ліцензія МОЗ України, а у вас є адреса крім телефонної

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знижки на безплатні консуьтаціії

мене теж дуже здивувало, і якось відразу в очі кидається :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто суперова статейка про цей апарат тут: http://uncle-doc.livejournal.com/163341.html :)

Читати всім, хто хоче зрозуміти, як працює цей чудо-девайс і заодно про сам процес лікування! :ok2:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття дійсно цікава. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Метод хороший, але терморектальний криптоаналіз все ж інформативніший :Dhttp://termorect.narod.ru/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

знижки на безплатні консуьтаціії, це кльово

а у вас є ліцензія МОЗ України, а у вас є адреса крім телефонної

Так приємно спілкуватися з професіоналами! З Вашого дозволу почну з останнього питання:

так, в нас є досліджувальний центр, з чітко закріпленою фізичною адресою; ліцензія на дані обстеження, в кабінеті працюють лікарі.

Справа в попередньому записі. Без нього Ви не потрапите на обстеження чи консультації.

А тепер перейдемо до самого цікавого:

перечитайте ще раз перелік у моєму повідомленні - крім безкоштовних консультацій, благодійних лекцій ще вказано про біорезонансне тестування (щодо нього інформація на рекламному блоці). Помітили??????

Я думаю далі коментувати немає смислу...

Міцного здоров’я Вам та довголіття!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в нас є досліджувальний центр

Не перевелась іще проффессура в нашій землі   :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щиро вдячна тим, хто висловив свої думки тут.

Приємно мати справу з думаючими людьми...

Для коментарія скажу: більшість таких компаній і обстежень дійсно з’являються, щоб просто відмити "бабки". І цього не можна заперечувати. Бо це очевидно.

Але очевидна і ще одна річ. В нашого народу, в силу його менталітету, вихованння і... ще не знаю чого там... немає ніякої культури харчування, фізичної культури... і більшість людей навіть не задумуються про здоровий спосіб життя.

Ми не задумуємося про своє здоров’я, поки воно не нагадує про себе серйозними діагнозами. Згодні?

От деякі з цих компаній несуть, попри все, дуже серйозну місію. Вони хоча б трішки заставляють людей задумуватися над самим дорогим.

І в цьому їм варто віддати належне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто суперова статейка про цей апарат тут: http://uncle-doc.livejournal.com/163341.html :)

Читати всім, хто хоче зрозуміти, як працює цей чудо-девайс і заодно про сам процес лікування! :ok2:

з статті:

В-четвертых, усложнил задачу, привез аппарат домой и прогнал через него семейство, так же меняя входные данные. Результаты у одних и тех же людей получались совершенно разными. Они не зависели от того, на ком висят наушники, главное - что вводилось в программу.

Странний чувак, спочатку він ввів жалоби і аналізи повісивши датчики на стул і отримав відповідно до жалоб висновок апарата. То вже тоді стало ясно як працює апарат. Нашо він повіз його додому?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б все-таки побачити номер ліцензії МОЗ України, кому і на який вид діяльності вона була видана, а також фізичну адресу діагностично-лікувального центру. Також цікавить модель апарата для біорезонансного тестування та скан його українського сертифіката (якщо він пройшов сертифікацію в Україні). Думаю, це було б цікаво всім, хто бажає скористатися послугами Вашого лікувального закладу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хотілося б все-таки побачити номер ліцензії МОЗ України, кому і на який вид діяльності вона була видана, а також фізичну адресу діагностично-лікувального центру. Також цікавить модель апарата для біорезонансного тестування та скан його українського сертифіката (якщо він пройшов сертифікацію в Україні). Думаю, це було б цікаво всім, хто бажає скористатися послугами Вашого лікувального закладу.

Згодна на всі 100% з останньою фразою.. "тим, хто бажає...".. і таким людям назветься адреса, призначиться зустріч, покажуться всі відповідні документи, - і вже потім, коли їх все показане влаштує - запиушть на обстеження чи проведуть консультацію.

а поки я бачу просто дискусію... змагання: хто кого "переумнічає". Вибачте, але враження саме таке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є якісь перешкоди для публічного викладу ліцензії\сертифікату\даних про діагностичне обладнання?

Це одразу відкине багато питань і відсіє багатьох хто сумнівається. А всі зацікавлені одразу почнуть задумуватися над самим дорогим, і гуртом відвідають біорезонансне тестування, без сумніву.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А є якісь перешкоди для публічного викладу ліцензії\сертифікату\даних про діагностичне обладнання?

Це одразу відкине багато питань і відсіє багатьох хто сумнівається. А всі зацікавлені одразу почнуть задумуватися над самим дорогим, і гуртом відвідають біорезонансне тестування, без сумніву.

Ніяких.

крім особистих переконань.

я вважаю, що інтернет, і навіть цей сайт, це не те місце, де мають викладатися ліцензії....

Я сприймаю це по іншому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Принцип розповсюдження біодобавок заважає публічному оприлюдненню інформації.

Тетяна Яременко є членом NSP, який згадується в статті 4-го повідомлення даної теми.

ps: Прізвища та імена взяті з відкритих джерел наданих власне самим топікстартером.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо все так закрито, зашифровано, то це наводить на думки, що це все розводилово, і нічого спільного з лікуванням не має,ІМХО.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Happy

Інтернет це не те місце де рекламують подібні оберони і ретони, бо перевірити дуже легко. Це для лохів без інтернета. Клей оголошення на стовпах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Happy

Інтернет це не те місце де рекламують подібні оберони і ретони, бо перевірити дуже легко. Це для лохів без інтернета. Клей оголошення на стовпах.

ааааааа, дайте я поставлю йому плюсєг за оголошення на стовпах:))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Якщо все так закрито, зашифровано, то це наводить на думки, що це все розводилово, і нічого спільного з лікуванням не має,ІМХО.

Бінго!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Біорезонансні технології? )) А що Ви взагалі знаєте про резонанс ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...