Перейти до змісту

Корзина для перевезення тварин

Olesya

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Агов, люди, хто може позичити корзину для перевезення кота з пункту А в пункт Б?:rolleyes: Кіт не маленький, кілограм 6-7.

Поверну в середу-четвер.

Якщо хтось має лишню і бажає продати, то куплю (за розумну ціну, звичайно)

Хелп мі, пліз:g15:

• 2 року потому...
Опубліковано

Є в Епіцентрі, але на ціну не глянула. Я собі так і не купила. Поки я шукала корзину, виявилось, що можна спокійно обійтись звичайною дорожньою сумкою. Тільки не застібати наглухо.

Опубліковано

Є в Епіцентрі, але на ціну не глянула. Я собі так і не купила. Поки я шукала корзину, виявилось, що можна спокійно обійтись звичайною дорожньою сумкою. Тільки не застібати наглухо.

Дякую!

Про сумку вже також думала :)

Як котик переніс поїздку?

Опубліковано

Як котик переніс поїздку?

Спочатку трохи нервував, але загалом - спокійно проспав всю дорогу. Коли їздив без сумки у мене на колінах, було значно гірше, Стрес ще той.

Опубліковано

Моя кицька, тільки заносив в машину, одразу мочилася - кошики і сумки не варіант) А пластвасових в Епіцентрі не бачив. На варшавці є такі з дверцями, там котику не страшно буде і ніхто не сяде на нього ;)

Опубліковано
Бачила в ветаптеці краплі "Антистрес". Думаєш варто спробувати?

Тільки з валерянкою не перепутай!

Опубліковано

А може креатив - "перепрофілювати" стару плетену корзину, або гламурно розфарбувати/обклеїти .... просту картонну коробку. Зараз їх стільки різновидів. В картоні дуже легко робити отвори. І викинути буде нешкода після використання (нащо має займати місце).

Опубліковано

Бачила в ветаптеці краплі "Антистрес". Думаєш варто спробувати?

Ну, я би не пробувала, шкода тварину хімією поїти. Як показав досвід, ніхто від поїздки не вмер :) .

Опубліковано

в мене є пластиковий кошик типу цього:

storage-basket-picnic-plastic-793384-origin.jpg

Моє котеня в ньому мені привезли. Середніх розмірів кіт буде почуватись в ньому більш-менш комфортно. Якщо комусь потрібно -- позичу.

Опубліковано

Моя кицька, тільки заносив в машину, одразу мочилася - кошики і сумки не варіант) А пластвасових в Епіцентрі не бачив. На варшавці є такі з дверцями, там котику не страшно буде і ніхто не сяде на нього ;)

Колись возив чужого кота в авто, дали спочатку все облазити, обнюхати, їздив спокійно, вибрав собі місце під заднім склом і сам туди залазив при кожній поїздці. В туалет міг сходити тільки під час довгої поїздки і то ще кошеням, а дорослим тільки один раз, коли я сам з ним залишився в авто, посеред міста, і я побоявся його випустити на вулицю, щоб не втік, не витримав гад. :) Легкий запах ще досі відчувається в жару. :(

Опубліковано

от жеш специфика форума.

Олеся про корзинку спрашивала, в итоге имеем душещипательную историю про кота и седушки.

:D

Да-да, Гетто. Олеся вже й забула про цю тему. Тепер потреба у Лілечки, але ж нащо читати, правда ж? ;) Специфіка форуму.

п.с. І про "седушки" ні слова не було. А якщо вже точно, то гумовий килимок.

п.с.2 Можливо не до кінця довів свою думку, хотів донести до Лілечки, що кіт набагато спокійніше сприймає переїзд, якщо не закривати його в клітці, не обмежувати його свободу. Ну але я не знаю чи є в неї така можливість.

Опубліковано

нехило котяра на гумовый кылымок "сходив" , шо до сих пор в жару штыняет :D

Зав'язуй свій словесний ... Різницю між "штиняє" і "легкий запах" відчуваєш? Спеціально для тебе:

это сложилось исторически. Кошачий род произошел из краев, где был жаркий сухой климат ( да и сейчас добрая часть семейства кошачих проживает большей частью на жарких континетах), соответственно с водой всегда были проблемы. Так как надо было береч жидкость в организме, в моче она выходила по минимуму.

Получается, что моча кошек очень концентрирована, оттуда и такой сильный запах.

Опубліковано

Гетто пішов лише читати форум до понеділка. Проведе вихідні на природі.

nickel, місце, де котик помочився, можна помити оцтом, або розчином. Або хлоркою/"Доместосом".

Опубліковано

Могу одолжить простенькую корзину, для кота средних размеров подойдет, своего черного вожу в ней.

Пы.Сы. от запаха мочи домашних животных есть куча средств. Уксус не поможет.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...