SvitlikOM Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:36 Поділитися #1 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:36 Зацікавало це питання після того, як спостерігала ось таку ситуацію: їхала я вчора в маршрутці з роботи. Переді мною сиділа молода парочка, які цілу дорогу, не соромлячись, проявляли свої почуття один до одного: обнімались, цілувались і т.д. Особисто мені вони не заважали, ставлюсь до цього з розумінням. Проте, дві старші жіночки зробили їм зауваження та попросили припинити це неподобство. Яка ваша думка стосовно цього? Чи не соромитесь ви проявляти свої почуття на публіці? Чи все ж таки потрібно обирати для цього більш підходяще місце? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:39 Поділитися #2 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:39 нормально отношусь,а то получается что матом ругаться и на людях есть норм и поцеловаться - нини Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
teenkath Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:42 Поділитися #3 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:42 Хм.. актуально)))Чесно кажучи вважаю, що "прелюдія зовсім не означає при людях".Почуття проявляти потрібно всюди, але мати міру. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
_sergius Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:47 Поділитися #4 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 10:47 Абсолютно нормально відношусь. Іноді сам так поводжусь.Але звісно в усьому потрібно мати міру. А старші жіночки все рівно знайшли б до чого причепитись, в них свої таракани в голові. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Million Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:01 Поділитися #5 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:01 Неприемлемо. Когда пара наедине - то, пожалуйста, хоть болт на лицо ей клади (прошу прощения за мой французский), а когда в обществе - то будьте добры вести себя согласно моральным нормам этого самого общества(вести себя согласно нормам - вести себя так, чтобы никого не ставить в неудобное положение). Возможно кто-то с пониманием отнесется к подобным проявлениям, кому-то будет плевать, а кто-то будет чувствовать себя при этом третьим лишним, кого-то это может и вовсе оскорбить. На людях свои пылающие чувства и свое внимание можно выразить нормально и не претензионно: взять на руку, положить руку на талию (на крайний случай), открыть двери, подать руку, отодвинуть стул и т.п.Лично для меня парень, лезущий на людях к девушке, напоминает голодного кобеля, у которого семя хлыщет изо всех дыр; а довольная девушка, счастливо принимающая эти самые ласки, напоминает легкодоступную, ветреную персону.Думаю, что человек, который что-то из себя представляет будет держать планку выше. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:01 Поділитися #6 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:01 Доречі, у Москві це заборонили. З однієї сторони правильно. Дехто вже так лобизається, аж слина тече по підборіддю і капає на підлогу, коли вже мало що не зуби об зуби скрегочуть, і давляться язиком один одного.. приємного мало. Матюки тут ні до чого. Не плутайте. Хоча і те і інше - абсолютна невихованість. Просто є речі які виключно для двох... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrVes Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:19 Поділитися #7 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:19 Згідний з Million-омТим паче, що в житті бувають ситуації коли подібне вимушене спостереження як мінімум не приємне або ж приносить душевну біль.З.І. Як не називайте такі лобзанія, а по факту це прелюдія. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Hexus Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:21 Поділитися #8 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:21 Одно дело один поцелуй как проявление внимания или нежности, а другое дело присосаться друг к другу и при этом смачно причмокивая залезать друг к другу в штаны. В такой ситуации люди со стороны чувствуют себя здесь лишними и пытаются как-то не обращать на это внимания, но не выпрыгнешь же из маршрутки ради того, чтоб кому-то не мешать. В общественных местах и вести себя надо подобающе. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:46 Поділитися #9 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 11:46 а може влаштувати як в Японії?? Тоді всяке бажання в громадському транспорті - відпаде!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:10 Поділитися #10 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:10 Так ми говоримо про прояв почуттів, а не про секс у громадському місці. А Європа від Японії не відстає: Европа сходит с ума от публичного секса. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NowhereGirl Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:30 Поділитися #11 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:30 Так ми говоримо про прояв почуттів, а не про секс у громадському місці. так прояви почуттів теж різними бувають - можна ж наприклад просто обійняти(сь), або поцілуватись... але ж не облизувати один одного, що аж слина тече по підборіддю і капає на підлогу як сказав Zheny@. Це ж ще не секс.. але вже і не дуже пристойно і неприємно. Я не ханжа, але на таке дивитись іноді просто бридко. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:31 Поділитися #12 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:31 "...на таке дивитись іноді просто бридко..." - или завидно Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NowhereGirl Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:38 Поділитися #13 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:38 "...на таке дивитись іноді просто бридко..." - или завидно не завидно ))) в мене для таких виявів почуттів )) є квартира... а не маршрутка чи парки ))) щоб всім показати чи я вмію цілуватись і як саме ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
NowhereGirl Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:38 Поділитися #14 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:38 "...на таке дивитись іноді просто бридко..." - или завидно не завидно ))) в мене для таких виявів почуттів )) є квартира... а не маршрутка чи парки ))) щоб всім показати чи я вмію цілуватись і як саме ))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Chatte Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:43 Поділитися #15 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 12:43 Завідно це тим старшим жіночкам А мене чоловік на людях може цьомнути в лобик (гусарам - в лобИк ) або "в пориві бурной страсті" в щічку. Думаю так і треба, а всі інші прелєсті наодинці. Чи хто там як вже любить Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
teenkath Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:01 Поділитися #16 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:01 Неприемлемо. Когда пара наедине - то, пожалуйста, хоть болт на лицо ей клади (прошу прощения за мой французский), а когда в обществе - то будьте добры вести себя согласно моральным нормам этого самого общества(вести себя согласно нормам - вести себя так, чтобы никого не ставить в неудобное положение). Возможно кто-то с пониманием отнесется к подобным проявлениям, кому-то будет плевать, а кто-то будет чувствовать себя при этом третьим лишним, кого-то это может и вовсе оскорбить. На людях свои пылающие чувства и свое внимание можно выразить нормально и не претензионно: взять на руку, положить руку на талию (на крайний случай), открыть двери, подать руку, отодвинуть стул и т.п.Лично для меня парень, лезущий на людях к девушке, напоминает голодного кобеля, у которого семя хлыщет изо всех дыр; а довольная девушка, счастливо принимающая эти самые ласки, напоминает легкодоступную, ветреную персону.Думаю, что человек, который что-то из себя представляет будет держать планку выше.+1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:05 Поділитися #17 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:05 потрібно вернути ті номи що були при союзі, в місцях громадського скупчення заборонити такі вульгарні прояви. Можна свої почуття проявити як писав Million. Але вибачайте, коли ти в громадському місці і в тебе на очах починають лизатись, бо інакще це не назвеш це вже вульгарно, якщо я це ще можу зтерпіти і відвернутись, то що робити людям які з дітьми? Який це приклад?Чи ми хочем щоб в нас було як фільмі Адреналін 2? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:15 Поділитися #18 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:15 Цікава тенденція: ми цілуємось, а вони лижуться Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yarchik Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:15 Поділитися #19 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:15 В Амстердамі можна займатися сексом, наприклад, в парках, аби тільки не на очах в дітей. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
laska Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:19 Поділитися #20 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:19 Ага, відведені спеціальні "зелені зони" для інтиму, авто зі шторками. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Phoinix Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:26 Поділитися #21 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:26 В Амстердамі можна займатися сексом, наприклад, в парках, аби тільки не на очах в дітей. а вход цікаво в ті зелені зони по чому? і хто спостерігає чи нема поруч дітей? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Deemon Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:32 Поділитися #22 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:32 А як вам такий прояв почуттів? Бачив 2 тижні тому в столиці... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
difoto Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:46 Поділитися #23 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:46 ну даете...я порнуху не смотрю, в маршрутках не ежжу, а вы тут такое зрелище соплями обвешиваете! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Natasha Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:52 Поділитися #24 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:52 Мене привселюдне цілування ставить в незручне становище, ніби підглянула щось надто особисте. Сама на вулиці не цілуюся, хіба якщо навкруг пусто, а от пообійматися я люблю . Реакція в мене на такі прояви неоднозначна... Ніби то і нормально, але ніяковію я, а не винуватці сцен))). Краще всього сприймається невинні обійми чи тримання за ручку, викликають романтичні спогади))), а щось більше, то не при людях . А от одностатева "любов" для мого розуміння категорично не сприймається. Це не нормально, імхо. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Yuraul Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:53 Поділитися #25 Опубліковано 14 Травня, 2010 в 13:53 Я ледь чіпсою не подавився.) Згортати треба таке.) Я розумію, що прогрес, всі діла, треба звикати, але я ще не готовий таке спостерігати. Я консерватор. Хоч мені і абсолютно паралельно хто, кого і куди хоче (і має). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.