laska Опубліковано 18 Червня, 2010 в 15:47 #51 Опубліковано 18 Червня, 2010 в 15:47 Все правильно, скільки людей, стільки думок. На якість знань впливає багато чинників: викладач, комплектація класу, куратор, матеріальна забезпеченість закладу.А у наших гімназій хворобливий ажіотаж щодо олімпіадних призерів. Тому й все зводиться до того, що адміністрація більше цінує викладачів, що забезпечують призові місця, бо це рейтинг школи.
laska Опубліковано 18 Червня, 2010 в 15:55 #52 Опубліковано 18 Червня, 2010 в 15:55 P.S.Ходили, общались с директором. Вот некоторые из его фраз:"В нас багата школа.....""В нас навчаються діти прокурорів.....""В нас сама краща школа....."Думаєте заява в прокуратуру щось змінить?
SunSeth Опубліковано 18 Червня, 2010 в 19:33 #53 Опубліковано 18 Червня, 2010 в 19:33 Страшно подумати - діти хочуть вчитись, а їм не дають дубові хапуги-вчителі... п.с. З тих пір, як я закінчив школу (ще при совєтах) світ перевернувся.
Hexus Опубліковано 18 Червня, 2010 в 20:29 #54 Опубліковано 18 Червня, 2010 в 20:29 Уровень подготовки в 9-ой школе достаточно высокий особенно по таким предметам как математика, физика, химия. Возможно сейчас там много молодых учителей, вероятно им не достает опыта, но то что касается таких учителей как Юдина, Мельник, Голодняк - они знают свое дело и способны вложить знания даже в непутевых учеников.
yurgen Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 07:31 Автор #55 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 07:31 На Волинських Новинах статья появилась про детские садики.Наткнулся на интересные каменты по теме. Вижу многим ненравиться политика поборов в НВК №9У школі № 9 батьків першачків збирали першого червня для того, щоб зібрати по 500 грн. на ноутбук для вчительки та мультипроектор у клас. По 90 грн. на зошити. У вересні по 80 грн. на диско-зал. Хто бачив кабінет директора розуміє куда йдуть кошти: у кабінеті овальний стіл для нарад, навкруги якого 10-14 крісел обтянутих зеленою шкірою і т.д. Мали б совість, хоча б не мозолили очі розкішю.До речі, про НВК №9. Я знаю, що у одному з перших класів, у червні місяці збирали по 1000 грн. на ремонт і на відеодвійку (телевізор та ноутбук). А потім ще і на зошити і на день Вчителя , і ще далі будуть збирати. А вам "тато" ще повезло , що по 500грн. і по 80 грн. на дискозал. Мій чоловік здавав 100 грн. на дискозал. Нам озвучили на зборах такий тариф. До речі,кошторис нікому не потрібного дискозалу- 200тисяч грн. Його напевно сусальним золотом обшиють. І я впевнена, що наші діти туди ніколи не потраплять.А буде він здаватися в оренду іншим людям. А пан НЕДУЖКО і далі гроші собі класти у кишеню.Дискотеки у цій школі завжди проводяться у спорт залі. І примусово кожний класний керівник повинен здати 100 грн. на дискотеку. Тобто, 20 дітей -по 5 грн. Як на мене, то краще б у туалетах поставили б перегородки та двері. А то стоїть три очка без нічого. Як туди можна нужду справити??? А готовність школи перевіряла ціла комісія. Чи їх не заводили до вбиралень??? Чи знову заплатили санстанціїї, щоб очі закрили. Питання туалетів ми постійно піднімаємо у школі. А відповідь:"Не подобається,переводь дитину у іншу школу". НАМ НЕ ПОДОБАЄТЬСЯ КЕРІВНИЦТВО у цій школі. А коштів школа збирає за рік приблизно від 400тис. до 500 тис грн. Це я точно можу сказати Сама здавала в канцелярію два роки підряд за цілий клас. І ні одному із батьків не можу пояснити,куди воно розсмокталися., бо сама ні в кого допитатися не можу. А на загально шкільних зборах я була.І тільки чула якісь загальні та розмиті фрази по типу "Така-то сума пішла на промивку системи опалення, така-то- на латання даху і т.д." Всі квитанції -ЛИПА чистої води. І нічого не можеш зробити. Бо пан директор пресує вчителів,загрожуючи звільненням, чи урізанням годин. А вчителі пресують наших дітей. Що робити, я вже не знаю!! Усюди корупція і замкнуте коло.
Alexander47 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 07:43 #56 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 07:43 Дехто вже зовсім совісті немає.Це вже занадто, тим більше для директора школи.мабуть дома має супер ремонт, басейн і машину *не жигуль*, куплені за чесно зароблені тяжким трудом гроші!
Romawka Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 15:09 #57 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 15:09 сами учителя в этой школе против таких поборов, но они на работе...и место терять не хотят,....а вот родители могли бы повлиять на такую ситуацию...
Tarzanych Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 19:43 #58 Опубліковано 14 Вересня, 2010 в 19:43 Уровень подготовки в 9-ой школе достаточно высокий особенно по таким предметам как математика, физика, химия. Возможно сейчас там много молодых учителей, вероятно им не достает опыта, но то что касается таких учителей как Юдина, Мельник, Голодняк - они знают свое дело и способны вложить знания даже в непутевых учеников. Вот тут согласен полностью Кстати, кто из них еще работает?) Военрук, жаль, ушел на пенсию
keepo Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 10:13 #59 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 10:13 Я щось не розумію...ці всі побори є несанкціонованими, посєму платимо скільки можемо/маємо натхнення.дитяті камеру/диктофон в рюкзак, хоч на безперервний запис - благо ціна дозволяє. при будь-яких подвижках - оперувати фактами а не емоціями.благо школа це ще державна установа і жадність її директора - не вирішальний фактор.
ANGVAR Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 21:01 #60 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 21:01 Проблема з поборами, доречі, в тій же 9 школі, була вирішена просто.Жодної копійки дитина не платить. На пропозицію оплати була надана інша -надати письмову юридично обгрунтовану вимогу. На тому пропозиції припинились.Раз правова школа, слід грати за правовими правилами. Працює.
yurgen Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 21:36 Автор #61 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 21:36 Проблема з поборами, доречі, в тій же 9 школі, була вирішена просто.Жодної копійки дитина не платить. На пропозицію оплати була надана інша -надати письмову юридично обгрунтовану вимогу. На тому пропозиції припинились.Раз правова школа, слід грати за правовими правилами. Працює.з цього місця, будь-ласка, з подробицями.Який клас? Кого просили надати "письмову юридично обгрунтовану вимогу"? Хто відмовився? Вчителька? Батьківський комітет? Директор?Якщо не хочете на загал, то в приват.
ANGVAR Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 22:11 #62 Опубліковано 16 Вересня, 2010 в 22:11 Вже 9 клас. Жодного року не платили і не збираємось. Єдині проплати за власним вибором (культурні заходи...)Прохання надати "письмову юридично обгрунтовану вимогу" було звернуто до класного керівника. При потребі готові продублювати до будь-кого. Вони прекрасно розуміють чим це може закінчитись для них, тому "прохання" про кошти на тому і завершувались.
D@ve Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 15:53 #63 Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 15:53 Прохання було в усній формі, чи, можливо, у письмовій? Якщо друге, то чи можна його побачити?
ANGVAR Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 16:13 #64 Опубліковано 17 Вересня, 2010 в 16:13 Прохання було в усній формі, чи, можливо, у письмовій? Якщо друге, то чи можна його побачити?В даному випадку достатньо було усної.Якщо є потреба готовий допомогти в створенні письмової.
fenom Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 23:08 #65 Опубліковано 21 Вересня, 2010 в 23:08 племінниця вчиться в 9 тій школі... згадую той момент, коли в їхньому класі вставляли пластикові вікна... Замовляти їх потрібно було лише на Євродек і все тут, тепер треба буде купляти мультимедійну дошку... і це дійсно вимога зі сторони директора...от я думаю, що кращевимагати письмове обгрунтуваннячи просто змінити школу?
Tolik_lt Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 04:55 #66 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 04:55 обгрунтування канєха всі скинуться, і дитинка вчитиметься за домомогою мультимедійної дошки. зовсім безкоштовноа школу міняти не треба
lbladko Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 06:05 #67 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 06:05 Кому там треба макулатури в 9 школу? Можу дати кілограмів з 10. Працюю неподалік. Пишіть в приват.
nataliya Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 10:19 #68 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 10:19 напевно багато, що залежить від конкретного класу, чи що. ми були в 4й школі. Грошей що у малого, що у малої збирали завжди дуже багато. В принципі - обгрунтовано. На що йшли наші гроші, я бачила. Питання про не вихованого бидло-директора, вибачте, якщо когось образила, але зі мною він повівся неподобаюче людині, яка є не тільки посадовою особою, але й практикуючим вчителем, що несе "добре, вічне". Тепер вже третій рік в 21. Ремонт косметичний, зошити для іноземних, подарунки вчителям (20 грн на день вчителя з дитини) чи дітям на день іменинника (книжка). Суми не є значиними. Чогось такого - не вимагали. В фонд школи 30 грн.. 2 дітей - по 25. А от сестра розказує, приходила жіночка в управління освіти з проблемою 21 школи. Вимагали гроші, коли хотіла забрати дитину зі школи, відмовляли у видачі документів. Мені це більш схоже на маячню, але скільки людей - стільки думок!
krava Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 13:29 #69 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 13:29 фраза по темі: Наші діти - це найдорожче і найцінніше, що ми зробили в свому житті. Час комунізму скінчився. За все треба платити свою ціну. Ви ж до-дому дітям іграшки, ноути, комп"ютери, парти, столи... купуєте?Ваша дитина в школі проводить по 6-8 своїх активних годин п"ять раз на тиждень.Чому для неї не створити такі-ж умови, як вдома?ще:Тільки, коли вчитель на уроці буде думати про те, як навчити нашу дитину, а не про те, чим і як нагодувати сьогодні ввечорі свою сім"ю і дитину, тоді ми - батьки будемо гордитись своїми чадами... Знання зараз дають в школах значно гірші. І це правда. І в цьому є і наша вина.До-речі. Сьогодні завіз в школу макулатуру. Син попрорсив. Вигружали її з машини в школі вони з ще двома однокласниками...
talja Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 16:26 #70 Опубліковано 22 Вересня, 2010 в 16:26 Час комунізму скінчився. За все треба платити свою ціну. Ви ж до-дому дітям іграшки, ноути, комп"ютери, парти, столи... купуєте?Ваша дитина в школі проводить по 6-8 своїх активних годин п"ять раз на тиждень.Чому для неї не створити такі-ж умови, як вдома?ще:Тільки, коли вчитель на уроці буде думати про те, як навчити нашу дитину, а не про те, чим і як нагодувати сьогодні ввечорі свою сім"ю і дитину, тоді ми - батьки будемо гордитись своїми чадами... Знання зараз дають в школах значно гірші. І це правда. І в цьому є і наша вина.До-речі. Сьогодні завіз в школу макулатуру. Син попрорсив. Вигружали її з машини в школі вони з ще двома однокласниками...Не всі батьки мають однакові можливості, щоб створити для своїх дітей ідеальні умови для навчання в школі, хто може, нехай платить, але є сім"ї, в яких не одна дитина, і з зарплатою в 1500 грн. для них першочерговою потребою є нагодувати і одягнути дітей, а не купувати ноут для класу і золото для вчителів.То не вина батьків, що у вчителів менша зарплата, і не батьки повинні вчителям доплачувати.
Tarzanych Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:17 #71 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:17 Не всі батьки мають однакові можливості, щоб створити для своїх дітей ідеальні умови для навчання в школі, хто може, нехай платить, але є сім"ї, в яких не одна дитина, і з зарплатою в 1500 грн. для них першочерговою потребою є нагодувати і одягнути дітей, а не купувати ноут для класу і золото для вчителів.То не вина батьків, що у вчителів менша зарплата, і не батьки повинні вчителям доплачувати.Причому тут вчителі, вони такі самі люди.А от наш шановний Недужко Віктор Дмитрович ніколи не зміниться, як тиснув на вчителів за те, що вони не вміють вибивати гроші, так і тисне. І нікуди подітись вони не можуть, роботу втратити бояться
Tolik_lt Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:31 #72 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:31 роботу втратити боятьсяя чув, що вчителів вкрай рідко виганяють. може. не все так страшно?
Tarzanych Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:42 #73 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:42 Виганяють рідко, зате створити умови при яких хочеться самому тікати звідти, запросто можуть зробити
Tolik_lt Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:44 #74 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 04:44 в принципі так, коли за невеликі цифри тобі ололо моск...
kudrom Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 06:19 #75 Опубліковано 23 Вересня, 2010 в 06:19 ну то ввів би якісь бонусні програми, акції, знижки, почьотну дошку кращих вчителів-вишибал! в наш вік процвітання маркетингу дірєктор не може налагодити бізнес-процес? таваріщ дірєктор, записуйте безкоштовні поради:- премія вчитель-вишибало року, який вибив найбільше з батьків отримує 5% заробленого отката;- посадити вчителів на %%, невеличкі - більше вибив - більше заробив;- запросити спеціаліста і провести тренінг "успешниє продажи"- прямий маркєтінг - учителі приходять прямо додому і там випрошують бабло, досвід переймаємо в циган, бомжів та ін. спеців- залучаємо до мотивації дітей - "хто папашу раскрутіл - той канхветку палучіл" - думаю, пару кг. цукерок швидко окупляться!далі поради платні, пишіть в приват!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.