Перейти до змісту

Георгіївська стрічка.

bidzyura

Рекомендовані повідомлення

ІМХО

Україні потрібні свої ідеали ,а не навязуваня росією.

Мій дід воював проти німецьких загарбників, і росію теж вважав загарбником таким самим як Німеччину.

Ми не маємо до цієї ЛЄНТОЧКИ ніякого відношення....

Обьясните мне неразумному, кто, кому и что навязывает??? Если б эта лента была бело-сине-красная, то я понимаю, что это навязывание, но она ведь другого цвета! Повторюсь, что она символизирует - «дым и пламя» и являются знаком личной доблести солдата на поле боя. И какая нафиг разница, чей это солдат - русский, украинский, белорусский. Моя бабушка тоже воевала, в блокаде Ленинграда была и до немецкой границы дошла, и я специально спрашивал её про отношение к этой "ленточке" - ей приятно, что их (ветеранов) помнят! А то что есть "имбицилы", так они везде есть и от этого никуда не дется!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 112
  • Створено
  • Остання відповідь

ІМХО

Мій дід воював проти німецьких загарбників, і росію теж вважав загарбником таким самим як Німеччину.

Обьясните мне неразумному, кто, кому и что навязывает??? Если б эта лента была бело-сине-красная, то я понимаю, что это навязывание, но она ведь другого цвета! Повторюсь, что она символизирует - «дым и пламя» и являются знаком личной доблести солдата на поле боя. И какая нафиг разница, чей это солдат - русский, украинский, белорусский. Моя бабушка тоже воевала, в блокаде Ленинграда была и до немецкой границы дошла, и я специально спрашивал её про отношение к этой "ленточке" - ей приятно, что их (ветеранов) помнят! А то что есть "имбицилы", так они везде есть и от этого никуда не дется!

Ти мене не зрозумів я так бачу.Я Українец а ця ленточка російська і я важаю що ми до неї не маємо ніякого відношення.

І раджу тобі почитати історію про її походження...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українеця - а це що за нарід такий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Георгиевский Орден и Георгиевская ленточка - две разные вещи в нашем случае.

Да, я с тобой согласен,что ни ты, ни я ни многие из нас не имеют к ней никакого отношения, а вот ветераны имеют, огого какое, потому как она - символ личной доблести и отваги солдата!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Георгиевский Орден и Георгиевская ленточка - две разные вещи в нашем случае.

Да, я с тобой согласен,что ни ты, ни я ни многие из нас не имеют к ней никакого отношения, а вот ветераны имеют, огого какое, потому как она - символ личной доблести и отваги солдата!!!

Да для руссссских ветеранов она может и чтото значит, а для мене це символіка загарбницької армії яка залишилась на території України.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Признавайся, батько в окупаційній армії служив?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Признавайся, батько в окупаційній армії служив?

для кого окупаційна, а для кого визвольна ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ІМХО

Такие статьи возникают, когда человек пишет Украина, Украинец и Германия с большой буквы, а вот Россия с маленькой :-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так саме росія з маленької а Україна з великої.

За те скількі зла принесла росія Україні лише так.

Повага буде після того як вони визнають геноцид і офіційно принесуть вибачення. :angry2:

Геноцид — крайня форма дискримінації.

З 1948 геноцид вважається міжнародним злочином, але у обмеженому розумінні (Конвенція, Стаття II). Офіційна політика винищення у Радянському Союзі за класовим чи соціальним походженням (куркулів, офіцерів тощо) була частково винесена за дужки цього означення геноциду. Проте в початковій версії Конвенції (1946 р.) визначення геноциду включало також злочини, здійснені з політичних мотивів, але в подальшому вони були вилучені під тиском Радянського Союзу через побоювання Сталіна перед відповідальністю[1].

Разом з тим за часів Сталіна щодо українців проводилися цілеспрямовані дії з метою їх повного або часткового знищення (або знешкодження) саме за етнічними (національними) мотивами [1].

Слово винайдене Рафалом Лемкіним у 1943-му році та походить з грецької γένος (genos — родина, сім'я, плем'я — саме як в "генетика", тощо) та латинської caedere (вбивати — так як в суїцид, екоцид, "пестицид", тощо).

Проте, хоча окремі групи населення чи цілих народів за расовими, національними, політичними або релігійними мотивами, від інших масовисуть геноциду полягає в умислі злочинців будь-яким способом знищити х вбивств людей це поняття відрізняє саме наявність зазначених мотивів злочинців, які завжди є хибними, оскільки все людство світу характеризується єдиним видом і єдиним генофондом. Абсолютно всі раси є потенційно рівноцінними, що доведено науковцями. Поточні ознаки "нерівноцінності" рас залежать не від їх біологічних засад, а лише від рівня цивілізаційного і фізичного розвитку, території (ареалу) їх переважного розселення, кліматичних та інших ознак впливу зовнішнього середовища.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похіх, офіційно вибачення хай тобі приносять? Бо навіть попередній Президент, що лобіював тему Голодомору як геноциду, неодноразово підкреслював, що у цьому злочині винна не Росія, і до неї претензій немає, а діючий тоді політичний режим. Ну, при всій манії величі ти, думаю, розумієш, ніскільки державному апарату Росії начхати на позицію окремо взятого Похіха?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой які ми целочки.

А Голодомори визнаємо тільки коли на документах нам це в Москві покажуть, а репресії і катування (їх же важче приховати ніж голодомори, бо черепи і кості діставали вже при незалежності і їх кількість навіть без документів шокувала) - це така собі данність тодішнього часу, нас же від коричневої чуми звільнили. І до чого тут Росія, до чого росіяни. Сталін і Берія - грузини, тільки якби ті грузини сиділи в своєму вагончику в Горі а не в московському кремлі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На наступний день перемоги натягну на лоба шапку з пісюном з трьох букв, це буде символізувати моє ставлення до брехливої влади під будь-якими прапорами. ПАТАМУШТО МНЄ НЕПО.....ФІГ

при чём тут Екатерина, при чём тут орден Святого Георгия. Как это всё связано с акцией «Георгиевская ленточка».
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Парни, Вы уж меня извините, но у Вас много соратников, в той же России, только у них немного другой лозунг аля "Бей жидов, спасай Россию!" Если советы Вам не любы, так и георгиевская ленточка - символ голодомора, символ нквдешника с маузером, Екатерины, разгоняющей казаков и.т.д. и.т.п. Я это к тому, что не надо во всем зло искать! Мыслить надо здраво! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я это к тому, что не надо во всем зло искать!

Ага. Разслабтєсь і палучайтє удавольствіє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой які ми целочки.

А Голодомори визнаємо тільки коли на документах нам це в Москві покажуть, а репресії і катування (їх же важче приховати ніж голодомори, бо черепи і кості діставали вже при незалежності і їх кількість навіть без документів шокувала) - це така собі данність тодішнього часу, нас же від коричневої чуми звільнили. І до чого тут Росія, до чого росіяни. Сталін і Берія - грузини, тільки якби ті грузини сиділи в своєму вагончику в Горі а не в московському кремлі.

Ромакса, ты уже даже не оригинален и тебя (и подобных) стает скучно читать. Русофобия и неизвестной породы шовинизм в тебе и подобных меня поражает. Тебе НКВДшники с рашпилями у твоих зубов не снятся?

Сталин и Берия во всем виноваты? А чего ж тогда Бандера и Шухевич не добыли независимость любой ценой. Чай не потому ли что там где два украинца - там три гетьмана? Почему деятельность УПА практически ограничена западом Украины? На востоке видать уморили всех и везде, посыпали хлоркой, потом колонизировали? Али там другие украинцы, не правильные?

Сталин, конечно, упырь еще тот был, но противопоставить такой фигуре на политической арене в истории Украины да и в мире практически нечего. От того и бесятся все.

Кстати, обрати свой взор на людей в генералитете и маршалитете РККА 1941-1943, на национальность тех кто половину истории СССР управлял этой махиной... да, на фамилии Министров Обороны СССР, может хоть это тебя немного на землю спустит и приведет наконец к мысли что во всех бедах виноваты не только москали, поганые комуняки и КГБшные прихвостни, а и сами украинцы имели самое прямое к этому отношение причем очень-очень.

Похих Украина осудила "Волынскую резню" со своей стороны в государственных масштабах и принесла официальное извинение Польше? Мало того, организаторам дают какие то официальные громкие названия "герой".

Так вот что там? - "Не судите, да не судимы будете, ибо каким судом судите, таким будете судимы; и какою мерою мерите, такою и вам будут мерить" (с)

З.Ы. Преступления совершали ВСЕ. Разница лишь в том, что кто-то положил все силы на борьбу с нацизмом, а кто-то такую задачу перед собой не ставил, имея другие цели. В этом и заключается цена героизма. Героизма простых людей, а не политиков.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почему деятельность УПА практически ограничена западом Украины?

УПА діяла по всій території України, навіть в Криму були хагони УПА.

Я тут написав статтю про так звану «Георгіївську Стрічку™мп» — http://goo.gl/UXf3

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Похіх, офіційно вибачення хай тобі приносять? Бо навіть попередній Президент, що лобіював тему Голодомору як геноциду, неодноразово підкреслював, що у цьому злочині винна не Росія, і до неї претензій немає, а діючий тоді політичний режим. Ну, при всій манії величі ти, думаю, розумієш, ніскільки державному апарату Росії начхати на позицію окремо взятого Похіха?

я тебе попереджав не один раз ... чекай в гості

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mammothтвоє

Преступления совершали ВСЕ.
за яке вся енкаведешна наволоч і комуняки тримаються як за рятівну соломку, це не широкий погляд на історію, а тупо односторонній. Свої злочини вони фізично не можуть утаїти бо вони надзвичайно маштабні і залишається єдиний вихід загнати в власні рамки людей які проти цієї наволочі старались і боролись. За твоєю логікою Уїльяма Уолласа можна жорстоко звинуватити в масовому етноциті англічан, зробити з нього людожера, який жорстоко розпраляється з агнцями. Ну-ну, продовжуй.

Заперечення і осудження національно-визвольного руху комуністичною владою минулою і теперішньою має цілком практичне застосування і вигляді створення і укріплення лоховського овечого стада не здатного на найменьші радикальні прояви, яке там, все тільки демократичним шляхом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що повстанський рух був локалізований Західною Україною - це не проблема повстанців, а скоріше проблема ментальності, які хоча і були відважними воїнами (як показала друга світова), але не могли піднятись проти "братнього" народу, а той зміг.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

УПА діяла по всій території України, навіть в Криму були хагони УПА.

Если ты говоришь про залетные группы, то это не деятельность.

Но ежели располагаешь документами краевого проводу - ссылки, или намеки на книги в студию, с интересом ознакомлюсь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

за яке вся енкаведешна наволоч і комуняки тримаються як за рятівну соломку, це не широкий погляд на історію, а тупо односторонній. Свої злочини вони фізично не можуть утаїти бо вони надзвичайно маштабні і залишається єдиний вихід загнати в власні рамки людей які проти цієї наволочі старались і боролись.

однобокий взгляд аккурат предлагаешь ты: "они наши и потому правы во всем, остальные не правы, потому что они не наши" это немножко не дальновидно и бьет аккурат по самой Украине.
За твоєю логікою Уїльяма Уолласа можна жорстоко звинуватити в масовому етноциті англічан, зробити з нього людожера, який жорстоко розпраляється з агнцями.
ыыыыыыы, интересно а что из него сделали сами англосаксы? Чай не чучело ли? Кстати - замечательный пример с Великобританией. Аналогии прямейшие, только с той оговоркой что аглики никогда ни в чем не каялись и не будут, хотя наши тоталитарные игрища по сравнению с ихними - бледные шалости.
Заперечення і осудження національно-визвольного руху комуністичною владою минулою і теперішньою має цілком практичне застосування і вигляді створення і укріплення лоховського овечого стада не здатного на найменьші радикальні прояви, яке там, все тільки демократичним шляхом.

Ромакс, тебе ЧСВ общаться с окружающими не мешает? Ато нас, стада, так много, а вас, д'Артаньянов так мало.

И просвяти нас на какие радикальные проявления готов ты, какие уже сделал? Иначе получается пустой трёп.

Те що повстанський рух був локалізований Західною Україною - це не проблема повстанців, а скоріше проблема ментальності, які хоча і були відважними воїнами (як показала друга світова), але не могли піднятись проти "братнього" народу, а той зміг.

Достойная позиция! Но не все абсолютно поддерживали их и на западной части страны, поэтому я с тобой в этом не полностью согласен, однако своего мнения отчетливо сформулировать не смогу, увы...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горячие Вы парни! :) Вы представляете воинов УПА , как молодых белокурых парней, которые распевая песни: "...лента за лентою набої подавай", сперва из пулемета стреляли по отступающим немцам, а потом по наступающим войскам Красной армии! И все это у Вас сложилось, из-за того что историю опять переписали, и переписали опять в нужную для кого-то сторону! Ну может это и правильно, в свете нынешних дней! Ну кто Вам хоть раз тут сказал, что нкведешники, святые люди, или что Россия не пыталась навязать свою политику Украине,

Мой дед, прошел всю войну, служил как до так и после! Он не гонялся за бойцами УПА по лесам, он был артиллерист. Ну так он рассказывал, вот например, приезжает учительница в село, она русская, а может и нет, но поставила ее советская власть, а ночью пришли из леса ребята, и порешили ее, молодую девушку! Зачем, убили..... Да затем, что как сказал P0HIH "...я тебе попереджав не один раз ... чекай в гості" И нкведешники поймали, кого-то из УПА и в Сибирь его с семьей, или к стенке! И кто тут прав, кто тут молодец, а кто нет!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росії дуже треба символи от вони їх і створюють. Одним з таких символів стала ця стрічка.

Яке відношення вона має до ветеранів я зрозуміти не можу. Логіки символа не розумію, оскільки з війною, до якої пртягнутий за вуха, ніяк не пов"язаний.

Чистий PR і окозамилювання, так би мовити імітація турботи при мінімальних затратах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Росії дуже треба символи от вони їх і створюють. Одним з таких символів стала ця стрічка.

Яке відношення вона має до ветеранів я зрозуміти не можу. Логіки символа не розумію, оскільки з війною, до якої пртягнутий за вуха, ніяк не пов"язаний.

Чистий PR і окозамилювання, так би мовити імітація турботи при мінімальних затратах.

Если не можешь найти логику там, найди логику здесь:

"Луцьк побив власний рекорд найдовшого вишитого рушника в Україні

Свято приурочили до Дня матері і Дня Перемоги."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

georg, знав би наші традиції, то б і логіку знайшов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...