shono Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 давеча поїжжаючи мимо зустрів оце чудо природи) несмог незатормозить! я чесно кажучи недумав шо в нас таке водицця.... старію шоль?)) писи: може не там розмістив? несудіть строго! тіко вчусь) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrZED Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 дайте людям свободу, вони ще й не так з себе вироблять.. Як на мене - це вже крайність, тобто перебір. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shono Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 уточню, дєвачка стоїт на Грибоєдова....)))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NeoN Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 чесно кажучи - навіть не знаю, що сказати - верх та низ якось взагалі не сходиться по любим поняттям, як на мене, дивиться страшненько і кривенько, та як кажуть - кожному своє Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkMonk Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 давеча поїжжаючи мимо зустрів оце чудо природи) несмог незатормозить! я чесно кажучи недумав шо в нас таке водицця.... старію шоль?))писи: може не там розмістив? несудіть строго! тіко вчусь)Да ладно! Опиши детали.1. Где проезжал?2. Если уж остановился, каков был диалог?3. Ну и что тут дивного, зайди в коровник в селе и не такое увидишь --- чему удивляться то?4. Может Чешский Цирк приехал, а это реклама!!!Подробности давай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
talja Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Я її вчора бачила напроти ТАМ-ТАМу. Дівчині подобалось, що на неї всі озирались. І на цьому фото видно, що вона ніби трохи позує...... Звичайне бажання виділитися, на мою думку Link to comment Share on other sites More sharing options...
shono Posted May 6, 2010 Author Share Posted May 6, 2010 давеча поїжжаючи мимо зустрів оце чудо природи) несмог незатормозить! я чесно кажучи недумав шо в нас таке водицця.... старію шоль?))писи: може не там розмістив? несудіть строго! тіко вчусь)Да ладно! Опиши детали.1. Где проезжал?2. Если уж остановился, каков был диалог?3. Ну и что тут дивного, зайди в коровник в селе и не такое увидишь --- чему удивляться то?4. Может Чешский Цирк приехал, а это реклама!!!Подробности давай!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!спешил фор ю!))) 1 проспект Перемоги, а оно на Грибоєдова топталось..2 нетоко остановился, а еще и здал назад))) диалога не было! был монолог водителей сзади!)))3 я тебя свожу в родное село в коровник! если бы там такое было, не пил бы ты уважаемый молока!)))4 цирк? нипахоже.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Serpent Posted May 6, 2010 Share Posted May 6, 2010 Захотіла страшненька кобіта виділитися за допомогою свого несмаку в одязі (чи може це називається "гламур", хз) та зачіски а-ля емо-панк - ну і на здоров'я! Вона ж нічого поганого не робить. Нехай сама покайфує, а заодно і народ потішить. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko5teg Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 ..ля ... стіко експертів в нас тут розвелось .. мама дарагая ... вам не все одно ? хай собі як хочуть так і ходять ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Не переживайте так сильно, вимруть як мамонти. 5 років вже їзджу по Європам, ніде панків не зустрічав, хібо що в центрі Берліна(біля фонтанів на Александрплатц) і то я схильний думать шо то бомжі були якісь. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirich Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Scorpio - не знаю як у європі, але завітай на наш будь-який рок фестиваль... таких у нас ще ого-го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Scorpio Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 В масових попойках участі не беру, мені хватило однієї поїздки на "Байконур" що проводився на київській "Чайці", дуже багато пьяних неадекватних людей Link to comment Share on other sites More sharing options...
kozakOleg Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Як для мене це негарно і тупо, але це її вибір і вона має право виділятися - якщо їй так подобається, то хай ходить так... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chatte Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ото пропіарили дівчину Чим вам її вигляд заважає? Око звикло до підлітків в спідничках-поясах і декольте по самоє німагу? А, ще ж волосся не вибілене, а вирожевлене, ай-яй-яй Як бабки на лавочках "ото маладьож пашла..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
shono Posted May 7, 2010 Author Share Posted May 7, 2010 Ото пропіарили дівчину Чим вам її вигляд заважає? Око звикло до підлітків в спідничках-поясах і декольте по самоє німагу? А, ще ж волосся не вибілене, а вирожевлене, ай-яй-яй Як бабки на лавочках "ото маладьож пашла..." та незаважає))) най собі тішиться! кумедно просто..))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirich Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 а про назву теми - отим то Луцьк і ніфіка не європейський... Бо там на вигляд уваги звертають і не осуджують..хоч труси на голові носи. а в нас зразу крізь зуби начинають цикати бо "ай-яй-яй". а чого ай-яй-яй? бо ви так вирішили? а хто вирішує шо ай-яй-яй а що ні? Якщо дівчині так подобається ходити най так ходить. чи це вам дуже чимось мішає? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Адміністратори serega Posted May 7, 2010 Адміністратори Share Posted May 7, 2010 ... а потім будуть паради підарів на вулицях Луцька, ви за це? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 постригти дєвушку, спасти мір від підарасів Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorik Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Я наприклад нехочу шоб це чудо побачила моя дитина.А ше як спитає шо це чи хто це, то я не буду знати як їй культурно пояснити шо таке чмо.І взагалі serega правильно підмітив. Чпочатку виділитися, не такі як усі, а потім лєзбіянки, підараси. В армію всіх їх, там мозги бистро вставлять, от жалко баб в армію не беруть. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SunSeth Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 ... а потім паради підарів на вулицях Луцька, ви за це?Та вже були! В Запоріжжі недавно. В Данєцку, Луганску і Криму - постійно! Там ріальна Івропа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 да, армія іздрєвлє славилась як осередок інтєлєктуального развітія лічності Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorik Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Ну інтелектуально може і не розвиває, але до культури і порядку привчає.А в даному випадку ми обговорюємо не інтелектуальні здібності представленого в першому пості індивідуума, а.... можна сказати культурні. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 даа??ну і чим вона, можна сказати, менш культурна, ніж ти?ну, кагби да, якщо людина немного в жизні виділа, то армія- осередок культурного розвитку. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorik Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 Виглядом своїм.Я не маю нічого проти таких, але виражати себе таким чином потрібно в свому замкнутому просторі. А на люди виходити в загальноприйнятій формі. Ато сильно вже їх разних уродів багато розвелося останнім часом.Якшо ти не розумієш того шо я говорю - то я тобі не доктор.Якшо твій пост просто стеб - сперечатися я не маю ані найменшого бажання. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tolik_lt Posted May 7, 2010 Share Posted May 7, 2010 ну, я не знаю наскільки грамотно це рожевоволосе створіння пише, але читаючи тебе, розумію, що шанси на перемогу у цій частині загальної культури у неї великі Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.