Перейти до змісту

BGM Dark Dust'10

Superman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в общем, ты как хочешь, а я за обвес. пусть рама будет не из золотых конюшень, зато обвес на циферку выше. в качестве контраргумента, приведи пример сломанной рамы, скажем, команча :smile3:

• Відповідей 70
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Вирішую купувати між велостайл і вело.нет.юа.

Вело.нет.юа сказали що Дарк Дастів немає, будуть десь біля 20 травня.

Дивно.. Ніде їх немає..

Велостайл не піднімають трубки..

Планую замовляти з інтернет-магазинів.

Як все зроблю, напишу що і як робив.

Можливо комусь допоможе.

Опубліковано

Ну не знаю, я на томагавку вже два роки, і задоволений як слон (міняв з самого початку педалі (ну так всі роблять :) ) і через сезон змазував каретку (як я зрозумів трішкі бракована попалась - ну взначенні маслом мене явно обділили))

ПС: можливо скажуть - якби спробував платон, плював би на того томагавка, можливо, але я не пробував, тай не було грошей стільки на вел при покупці!

:) :) Є досвід Dark Dust -> Platoon. Без сумніву, Dark Dust - достойний байк.

Опубліковано

Igrek

гг.. дякую за підтримку :)

Цікаво скільки на ньому проїхав

а через скільки км і що в мене має зламатися? (ну це я питаю щоб знати коли приблизно з собою гуру брати та ключів набір) :naezd:

Опубліковано

VeryFate, это ты подходишь с позиции продавца бэушного аппарата.

Не потрібно прикидуватися шлангом. Я купив велосипед, проїхав додому 10 км, розібрав і продаю. Ціна деталей на 10-30% менша від нової в магазині. Факти - не тільки велокиїв чи харківський форум велосипедистів. До того ж дуже поширена практика купівлі нового велосипеда з потрібною (бажаною) рамою з наступним продажем комплектуючих, привести посилання ? Зазвичай в такому випадку на раму вішають своє старе обладнання, якє вище за класом :rolleyes: ніж стокове.

Да і ти сам хіба не так вчинив зі своїми старими роверами ? :0001:

2 Superman

Купуй що подобається, потрібно чекати - чекай, алтернатива буває і гіршою.

Опубліковано

а через скільки км і що в мене має зламатися? (ну це я питаю щоб знати коли приблизно з собою гуру брати та ключів набір) :naezd:

Возможно имелось ввиду что ты мало ездишь, поэтому тебе что платон, что томагавк одинаково. ИМХО чтобы оценить вел, надо на нем проехать минимум 10-15 км за раз.

Опубліковано

Купуй що подобається, потрібно чекати - чекай, алтернатива буває і гіршою.

А мені здається, що чекати щось конкретне, та ще й в Луцьку - погана ідея. Я слідкував за Дарк Дастами в "Велозоні" минулого року. На початку сезону продали декілька штук, а потім їх не було і не відомо коли мали бути. Можливо, цього року буде те ж саме. Тим більше, що їздити хочеться вже.

Якщо вибору в Луцьку немає, а велосипед хочеться, то можна і в Київ з'їздити (якийсь нічний поїзд є зовсім дешевий, до 40 грн. в один бік, здається) - там зазвичай солідний вибір в магазинах. І велосипед вживу побачиш, і приміряєш раму для себе відразу. Для перевезення поїздом чохол купити там само в магазині. Від магазину на вокзал велосипедом. На вокзалі повернув кермо (шестигранний ключ), зняв педалі (ключ на 15) і зняв переднє колесо (без інструментів - там ексцентрик) - закинув велосипед в чохол і претензій в поїзді бути не може. І гарантія залишиться (хоча сенс нею користуватися буде тільки якщо вилка чи рама полетить). Чохол, якщо не потрібен, то гривень 20-30 скинеш з ціни і тут в Луцьку і продасиш.

Ну або онлайн замовити. Приїжджає тобі коробка, ти купуєш літра зо три пива, кличеш зо три байкера з борди і можна відразу біля служби автодоставки тебе на "лісапед" посадити :) Або й сам збереш при наявності інструментів. Там не так вже й багато розібраного - мені здається там шестигранників досить (може ще хрестик) і ключа на 15, ну і насос мабуть :)

Опубліковано

На ВЗ є даркдасти. Та і каманчі класні є.

kmd, я вчора ходив туди. Показали і сказали що є 1 Дарк даст 42 ростовки.

Я 184см ростом мені треба 20-21, а тут 16.5.

Позвонив на велостайл і вело.нет.юа

вел.нет.юа - може будуть за 20 травня аж.

велостайл - є 1, 20-та ростовка, мені супер. Зарезервований вже кимсь.

ппц..

http://www.velostyle.com.ua/130958.html

цей ніби непоганий, на нього консультант звертав увагу..

що скажете?

Опубліковано
Опубліковано
В мене з таким зростом 47-48 рами Bergamont'ів, це десь біля 19-ти дюймів

Маленькая она тебе ;) Я при 175 см катаю на 48-й бергамонтовской раме.

Опубліковано

Ні, не маленька... Якраз стою на землі і невеличкий проміжок над рамою залишається... В кого є 52-га, дайте спробувати :) Хоча міняти найближчим часом точно не буду.

Опубліковано

В мене теж 19", ріст - 186, в принципі можна було взяти 20,5", але не було, як я брав (було тільки 22"), але мені зручно, можливо звик :)

Опубліковано
ТАм просто про вели за 600 грн говориться)

Ясне діло :) дискусія від 2008 року,ціни тоді були інші.

Опубліковано

Ну всерівно це зараз 2000 грн максимум..

В 2008р. купував товариш БГ Блейд 2100 грн десь.

Зараз він 3300грн..

не в 5 раз же ж)

Опубліковано

Superman, сьогодні мені з одного з київських магазинів повідомили, що очікується поставка Dark Dust'ів сьогодні-завтра. Контакти кидаю тобі в приват.

Опубліковано

Ну і ОК. Бо тільки що мені повідомили, що там вже немає. Контейнер Dark Dust'ів за сьогодні розійшовся в регіони...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...