Перейти до змісту

Живе пиво в районі Фуршету

prg

Рекомендовані повідомлення

побалувались? зробили рекламу? переходьте назад на "мертве" пиво 0alik.gif *хохот Мєфістофєля*

п.с. Які, однако, постачальникі сцукі! Підняли ціну відразу на 0,6 грн. :lol: Повірили?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 665
  • Створено
  • Остання відповідь

Oksana04, тут я з Вами сперечатись не буду. Перевірити я не зможу. Просто тенденція погана.

Питання по суті: коли я купляв у Вашому закладі пиво і прийшов зі своєю тарою. Мені відмовили. Сказали, що це заборонено санітарними нормами. Питання: якими саме санітарним нормами? Будь ласка, посилання на нормативні акти.

І друге. У Вас не видають касового чека (принаймні, мені не видали). Без касового чека я не доведу, що я купляв пиво саме у Вас. Тоді відпадає сенс у відмові щодо заливу пива у мою ж тару. Чи це знову ж таки: нав'язування своєї тари, в ціну якої вкладені Ваші прибутки? Бо Ви купили цю тару, її необхідно реалізувати, повернути свої кошти + додатковий вид заробітку?

Третє. Чи є у Вас книга скарг та пропозицій?

Четверте. Чи є у Вас сертифікати відповідності на пиво. Зокрема, сертифікати відповідності на пиво, які завірені належним чином виробником такого пива? Чи є сертифікати відповідності на пиво на кожну партію поставленого пива?

П'яте. Чи є у Ваших продавців (в т.ч. стажерів) санітарні книжки? Як часто вони будуть проходити медогляд? Чому стажери допускаються до відпуску товару, якщо в них немає санітарних книжок (це у випадку, якщо тіж самі санітарні книжки у них відсутні)?

Дякую за відповідь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, тут я з Вами сперечатись не буду. Перевірити я не зможу. Просто тенденція погана.

Можете. Я ж вам написала - попитайте в людей, які дописували тут про знайомих постачальників.

Питання по суті: коли я купляв у Вашому закладі пиво і прийшов зі своєю тарою. Мені відмовили. Сказали, що це заборонено санітарними нормами. Питання: якими саме санітарним нормами? Будь ласка, посилання на нормативні акти.

В дозволі санстанції вказано: РОЗЛИВ В НОВІ ПЕТ ПЛЯШКИ (КРАПКА) - відповідний документ є в магазині.

І друге. У Вас не видають касового чека (принаймні, мені не видали). Без касового чека я не доведу, що я купляв пиво саме у Вас. Тоді відпадає сенс у відмові щодо заливу пива у мою ж тару. Чи це знову ж таки: нав'язування своєї тари, в ціну якої вкладені Ваші прибутки? Бо Ви купили цю тару, її необхідно реалізувати, повернути свої кошти + додатковий вид заробітку?
Підприємець є платником єдиного податку і не зобов"язаний працювати з касовим апаратом. За Вашою вимогою продавець Вам випише ТОВАРНИЙ ЧЕК.

Коли ми пляшки продавали - ми так само вертали собі гроші за них. Клієнти магазину почали скаржитись. Було три усних скарги. Тара - не є засобом заробітку. Єдине що залишався соблазн прийти зі своєю пляшкою, а так він відпав.

Є. В куточку споживача, справа від входу.

Четверте. Чи є у Вас сертифікати відповідності на пиво. Зокрема, сертифікати відповідності на пиво, які завірені належним чином виробником такого пива? Чи є сертифікати відповідності на пиво на кожну партію поставленого пива?

Так, є. Ви також можете їх вимагати у продавця - це є Ваше право згідно закону.

Дякую за відповідь.

Звертайтесь wink.gif

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

П'яте. Чи є у Ваших продавців (в т.ч. стажерів) санітарні книжки? Як часто вони будуть проходити медогляд? Чому стажери допускаються до відпуску товару, якщо в них немає санітарних книжок (це у випадку, якщо тіж самі санітарні книжки у них відсутні)?

Дякую за відповідь.

Є звичайно. Медогляд проходиться раз в пів року з допуском санстанції до роботи.

Саме цікаво, що з одної сторони Ви так переживаєте за наявність санітарної книжки, хоч прекрасно знаєте, що практично будь-який папірець робиться за годину за певну плату.

З іншої ж Вас абсолютно не бентежить принесена невідомо звідки пляшка, вставлена в кран - після чого пиво наливатимуть Вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, згідно тих самих сертифікатів відповідності - який вміст спирту (% об.) у продукції, яку Ви реалізуєте?

Є звичайно. Медогляд проходиться раз в пів року з допуском санстанції до роботи.

Саме цікаво, що з одної сторони Ви так переживаєте за наявність санітарної книжки, хоч прекрасно знаєте, що практично будь-який папірець робиться за годину за певну плату.

З іншої ж Вас абсолютно не бентежить принесена невідомо звідки пляшка, вставлена в кран - після чого пиво наливатимуть Вам.

Пляшку я приніс з дому, яку перед цим ретельно помив. Я ж сам собі не ворог. Дивно, що Ви таке питання ставите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, згідно тих самих сертифікатів відповідності - який вміст спирту (% об.) у продукції, яку Ви реалізуєте?

Я ПИВА НЕ П"Ю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аж на стільки щоб знати вміст спирту і масову частку сухих речовин у ньому.

Кожне пиво має свої цифри, які ЗГІДНО СЕРТИФІКАТІВ вказані над ціннику над краном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, Ви говорите:

Тобто, Ви хочете сказати, що фактично отримали санкнижки без відповідної процедури, за хабар? Тоді одразу виникає питання: а чи безпечно споживачам купляти продукцію в такому закладі?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пляшку я приніс з дому, яку перед цим ретельно помив. Я ж сам собі не ворог. Дивно, що Ви таке питання ставите.

Так про Вас в даному випадку мова не йде. Наприклад: прийшов якийсь забулдига, в якого пляшка з-під мінеральної води - тобто на вигляд чиста, але знайдена на сусідньому смітнику... Він же також собі не ворог, але його така "чиста" пляшка цілком влаштовує. А Вас?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я ПИВА НЕ П"Ю!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! аж на стільки щоб знати вміст спирту і масову частку сухих речовин у ньому.

Кожне пиво має свої цифри, які ЗГІДНО СЕРТИФІКАТІВ вказані над ціннику над краном.

Ви власник закладу? Тоді маєте знати все про продукцію, яку реалізує Ваш заклад.

Я спитав про вміст спирту (% об.) не випадково. Мені здається, що Ваша діяльність регулюється постановою КМУ від 30 липня 1996 р. N 854 Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями. джерело

Зокрема п.24 цієї постанови:

24. Наповнення мірних ємкостей (колб, циліндрів тощо) проводять до мірної позначки (риски) відповідного об'єму, при цьому мірні ємкості повинні знаходитися на горизонтальній поверхні. Мірою місткості повинен бути посуд, який має шкалу або відмітки з нанесеними цифровими значеннями місткості та тавро державної повірки.

Просто прийміть це за конструктивну критику та побажання споживачів.

Так про Вас в даному випадку мова не йде. Наприклад: прийшов якийсь забулдига, в якого пляшка з-під мінеральної води - тобто на вигляд чиста, але знайдена на сусідньому смітнику... Він же також собі не ворог, але його така "чиста" пляшка цілком влаштовує. А Вас?

Ну по-перше, я на забулдигу точно не схожий :sq_ye: . А по-друге, я прийшов зі своєю пляшкою, і брав я пляшку не в бомжа/забулдиги з сусіднього смітника, а з дому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oksana04, Ви говорите:

Тобто, Ви хочете сказати, що фактично отримали санкнижки без відповідної процедури, за хабар? Тоді одразу виникає питання: а чи безпечно споживачам купляти продукцію в такому закладі?

Ну це вже взагалі гон.

Медичні книжки нашого магазину нічим не відрізняються від книжок будь-якого іншого продовольчочо магазину Луцька.

Цікаво, чого стільки уваги до нашого магазину???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я Вас процитував і зробив висновок щодо санкнижок. І запитав, чи вірне моє припущення? Бо воно (моє припущення) випливає з Ваших слів. І ніякий це не

гон
. Простий логічний ланцюг.

А ось цього питання я також чекав:

Це щось на кшталт: тобі що, більше всіх треба?

Просто, раз зайшла мова про Ваш заклад, то мені стало просто цікаво як споживачу. Ви ж самі казали, що це моє право згідно Закону. Чи не так?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за відповідь.

Питання по суті: відколи це у Санепідемстанції зявився сайт, щоб можна було би показати посилання на ті норми?

і взагалі то пластикові бутилки це ОДНОРАЗОВА тара!!! так що вона уже у тебе нечиста!!!

І друге. це не навязування тари, а просто людина піклується про здоровя людей!!! ми ж неможемо знати звідки ти її приніс. а кожна бутилка вставляється в кран, а вдруг у тебе якась зараза на тій бутилці??? тому і закупляються чисті одноразові бутилки!!!

Третє. Так, є.

Четверте. Так, є.

П'яте. Стажери і продавці мають санітарні книжки! Медогляд проходиться через 6 місяців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

натура така, українська. бачу, що сусідові добре, так на**ру йому на порозі, щоб не думав, що він тут самий крутий.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви власник закладу? Тоді маєте знати все про продукцію, яку реалізує Ваш заклад.

Я так розумію Ви всю тему не читали, а просто вирішили мене дістати - ВІТАЮ!!! Вам це вдалося.

Я вже декілька разів писала, що власником є мій чоловік - про що свідчить свідоцтво в куточку споживача.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oli, спокійніше, бо трохи емоційно, аж зашкалює. Я нічого крамольного не спитав.

Будь ласка, ось сайт Санітарно-епідеміологічної служби МОЗ України.

І друге. це не навязування тари, а просто людина піклується про здоровя людей!!! ми ж неможемо знати звідки ти її приніс. а кожна бутилка вставляється в кран, а вдруг у тебе якась зараза на тій бутилці??? тому і закупляються чисті одноразові бутилки!!!

А раптом на твої пляшці є якась зараза? Я звідки знаю, що її там немає? Знову ж таки, необхідно мати сертифікат відповідності на пляшки ПЕТ. Я це все кажу до того, що "без бумажки ты какашка, а с бумажкой человек".

натура така, українська. бачу, що сусідові добре, так на**ру йому на порозі, щоб не думав, що він тут самий крутий.....

Тут ти помиляєшся. В нас різні сфери діяльності, і ми один одному не конкурент. І я не знаю, чи добре у них іде бізнес. Нехай тільки процвітають. :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Oli, спокійніше, бо трохи емоційно, аж зашкалює. Я нічого крамольного не спитав.

Будь ласка, ось сайт Санітарно-епідеміологічної служби МОЗ України.

А раптом на твої пляшці є якась зараза? Я звідки знаю, що її там немає? Знову ж таки, необхідно мати сертифікат відповідності на пляшки ПЕТ. Я це все кажу до того, що "без бумажки ты какашка, а с бумажкой человек".

Тут ти помиляєшся. В нас різні сфери діяльності, і ми один одному конкурент. І я не знаю, чи добре у них іде бізнес. Нехай тільки процвітають. :D

ну так шукай, в санстанції претензій немає!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знову ж таки, необхідно мати сертифікат відповідності на пляшки ПЕТ.

І на пляшки - обов"язково є!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Просто прийміть це за конструктивну критику та побажання споживачів - що саме я маю сприйняти за побажання???

Ми не наливаємо пиво в бокал, чи рюмку. При наливі пляшка в кран закріплена вертикально. До чого тут % спирту не розумію.

Прочитайте уважно спочатку постанову КМУ від 30 липня 1996 р. N 854 Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тоді зрозумієте. Там ведеться мова про роздрібну торгівлю алкогольними напоями при відповідному вмісті спирту. Якщо Ви пива не п'єте, то повідомлю Вас, що там є спирт. Ось так.

А те шо Ви чи Ваш чоловік є власником де-юре, то це не принципово. Бізнес-то сімейний фактично, чи не так? Тим більше, судячи з Ваших постів, Ви досить непогано обізнані у тому, чим займається Ваш чоловік.

А діставати Вас я не мав на меті. Навіщо це мені? Не бачу сенсу.

За побажання прийміть те, на що я вказував, вт.ч, можливо і досить критично.

Oksana04, вибачте, якщо я Вас розізлив. Я цього точно не хотів. Процвітання Вам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нехай тільки процвітають. :D

ДЯКУЮ!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого такий агресивний? Я так зрозумів, що Oksana04 твоя дружина? Так вона більш толерантна, може і тобі треба таким бути?

Завтра, о 09.00 год. прийду з цейсовським електронним мікроскопом і буду шукати на пляшках ПЕТ, які є в тебе, заразу. А матеріал надішлю на СТБ на програму, яка показує, що ми їмо та п'ємо. Бред. Бр-р-р-р.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого такий агресивний? Я так зрозумів, що Oksana04 твоя дружина? Так вона більш толерантна, може і тобі треба таким бути?

Завтра, о 09.00 год. прийду з цейсовським електронним мікроскопом і буду шукати на пляшках ПЕТ, які є в тебе, заразу. А матеріал надішлю на СТБ на програму, яка показує, що ми їмо та п'ємо. Бред. Бр-р-р-р.

Ми не одружені з Oli :D

Магазин працює з 10ї години.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ми не одружені з Oli :D

Магазин працює з 10ї години.

Шютку-юмора оцінив. :smile-zachot:

Ще раз кажу - ідея щодо відкриття такого закладу хороша. Обрастайте жирком.

А мої питання прийміть за невеличкий тест при відвідуванні Вашого закладу кимось з контролюючих/фіскальних органів (я просто перечитав ще раз свої І Ваші пости, і зрозумів, що це так виглядає. Вибачте за надоїдливість). Успіхів. :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто там працюю....

Це не ти з сірожкою в вусі ? ;)

вчора Празьке свтле спробував, смакота :rolleyes:. Це доречі хто виготовляє ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я просто там працюю....

Перекваліфікувався? Кардинально :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...