Перейти до змісту

Кому не спится в ночь глухую

FunTom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

12 ночі? )) в мене продуктивний час настає після 12 дня :) на роботі з 8 до 5. вдома дитина, треба увагу приділити, от і доводиться підробляти ночами і тоді вже на продуктивність по часовим категоріям не зважаеш ))))

Опубліковано

знову ліжко та подушка не свої-лікарня. Добре що є коробочка яка кіно показує. І спати не хочеться.

Мда, чувак тобі не позаздриш, тримайся, а я футбол дивлюся Кристал Пелас-Ліверпуль 0-1, Ліверу треба 10 забивати)) що не реально, бо в Ман Сіті краща різниця м"ячів.

PS: хоть троха розважив?

Опубліковано

А я вже більш як 10 років раніше 1-2-ої години ночі не лягаю, це вже війшло в звичку, особливо після народження дітей. Ніч це той час який я з задоволенням можу витратити цілком на себе.

Опубліковано

тож лівер мав бути чемпіоном?чи вони все про...транжирили?

Да ось не так давно виграли в Ман Сіті в дома і думали що вже чемпіони, а потім умудрилися Челсі програти також в дома, хоча їх і нічия також би влаштувала, а так просрали, да ще і Челсі грав майже другим складом, бо ще тоді їх чекав домашній півфінал з Атлетико "ЛЧ" і це була їх головна мета. Ось і тепер однакова кількісь очок з Сіті тільки різниця гірша десь на 10 м"ячів, короче кусають себе тепер за дупи)).О вже 0-3

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я замітив таку собі тенденцію, як тільки в цій темі щось пишеш, то відразу і спати хочеться,я не шуткую,можливо так співпадає, ось зараз не спиться дивлюся "Перший національний" побачю на скільки мене вистачить.))

Опубліковано

Я замітив таку собі тенденцію, як тільки в цій темі щось пишеш, то відразу і спати хочеться,я не шуткую,можливо так співпадає, ось зараз не спиться дивлюся "Перший національний" побачю на скільки мене вистачить.))

Все, всім спокійної ночі.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...