Перейти до змісту

Кому не спится в ночь глухую

FunTom

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

хм.. ось і вихідні закінчилися, знову трудові будні.

борда помаленьку засинає..

оце покурити тре смачно....4061bf514814da8ef3350270db02f4e0.gif

і в люлю...e7abc4f6b86b521bc68664b1d9ec268f.gif надобраніч всім..

Опубліковано

а вообще, хто не спить... терміново потрібно позвонити в сша пока там день... може хто знає, через який код звонити з Києвстара, шоб було троха дешевше...???

Опубліковано

Це певно скоро ввійде в привичку, перед тим як йти спати, обовязково заглянути сюди. :rolleyes:

• Адміністратори
Опубліковано

Підтримую звичку.

Одне питання, як то сьогодні в сім ранку встати :)

Опубліковано

Бляха-муха, після страшного безсоння в нестерпній злості на себе, я всетаки заснула. І що б ви думали мені приснилось? ВИ!

Сниться мені типу Бордовка-фотоквест))). Типу я випрошую в якось фотографа супер круту камеру, щоб пофоткати щось там з вами. Потім ми домовляємось зустрітись десь біля якогось заводу. Я довго блукаю, шукаючи місце зустрічі. Потім запитую в прохожих, мені показують напрямок. Потім я знов блукаю, зустрікаю собаку, яка КАЖЕ: "ща тебе відведу куди тобі тре)))". Кудись веде. А я йду за нею і примовляю, що не туди ведеш %) (мдя...).

Потім починається страшна буря, я присідаю на лавку якусь, там і стіл. Міцно тримаюсь руками, щоб не здуло))). А коли дощ притихає, придивляюсь, а ви сидите напроти мене в дощовиках, голосно ржете і фоткаєте мене мокру і злу))))... точно памятаю Ді і Малу, яка ще й підколює мене типу: "Ха-ха, ти тут ходила-блукала, а ми з тебе сміялись...". Я стаю неймовірно зла, тупаю ногами і кричу, що більше НІКОЛИ не зайду на Борду))))))...

Отакий маразм :D

...до чого б?)))...

ПиСи: Народ, питання - собака була піставна??? :D

Опубліковано

ПиСи: Народ, питання - собака була піставна??? :D

Це означає, що кожна собака знає, де знайти бордовців.

Р.С. А тебе я подумки згадувала і Іванку, що так і не вибралась на виставку подивитись ((((

Опубліковано

...до чого б?)))...

Это называется мескалин. Ты кактусов никаких не видела там?

Які нафіг кактуси в бУрю (буря була звичайна, а не піщана)))))

• Адміністратори
Опубліковано

День на дворі. Спати йдіть. Не порушуйте правила топіка. :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...