Перейти до змісту

Кто чем бреется?

WILDCHILD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Здохла недавно моя електробритва (3 в 1 бритва,триммер и для длинны бороды)

решил пойти купить новую

ходил вибирал

и надыбал вот такую вещь

Бритвенный станок Quattro Titanium Precision

http://mirbritv.ru/all/tovary/718.html

и вот терзают меня сомнения стоит ли он своих денег (130 грн почти)

и поэтому созрел вопрос чем бреются наши форумчане?

так как бритв счас множество

хотя 3 вида самые распространённые:опасная,безопасная,электрическая

да и марок вагон и маленькая тележка)

Опубліковано

Мені наприклад подобається мій Gillette Fusion Power, бритися нею одне задоволення =)

Один мінус леза до неї коштують що половина бритви)

Опубліковано

В свое время отьюзал все шо можно.Електробритву подарили,то продал после первого же бритья.Жилеты перепробовал почти все и остановил свой выбор на классике жанра Жилет Руби(со сменными обычными лезвиями).Дешево в обслуживании,бреет чисто(бреюсь в 2 раза реже чем после других станков).В армии купил шикарный станок,но сперли.Щас таких и не видно в продаже.Мало того я еще и помазком пользуюсь.Может быть консервативно,но мне нравится сам процесс.

ЗЫ:гель д/бритья на подхвате когда спешу или беру в дорогу.

Опубліковано

Вже десь 2 роки бриюсь електробритвою

так як в мене росте воно не дуже інтенсивно то мені вистачає

Опубліковано

2шкодер

вопрос где Braun CruZer3 мона в Луцке починить?

просто она немного здохла у меня

просто я к ней привык

Опубліковано

WILDCHILD, imho, стоит спросить там, где они продаются. я свою покупал в Крезе еще очень давно. все супер, кроме довольно слабых батарей, да и "секатор" забивается - приходится вычищать зубочисткой и смазывать потом. а вообще, конечно, вещь!

Опубліковано

Вже напевно років з 13 користуюсь станком Gillette Sensor Excel, купленим ще за часів навчання в старших класах школи. Також вже давно лежить в шафі подарований на день народження Schick Quattro, але переходити не поспішаю, поки і "старий друг" влаштовує. Ну і час від часу юзаю Braun 4875.

Опубліковано

2ДОГ канечно спасиба

но ссылку на неё я ешо в первом посте дал)

а сам её часом не пользуешся?

2ШКОДЕР заходил я туда где я его(крузер) покупал

послали меня далеченько(

Опубліковано

2ДОГ канечно спасиба

но ссылку на неё я ешо в первом посте дал)

а сам её часом не пользуешся?

2ШКОДЕР заходил я туда где я его(крузер) покупал

послали меня далеченько(

Ну сорі. Не доглядів. :)

Тоді бери мак три і не пожалієш.

Опубліковано

з півроку назад перейшов на враун крузер 3. Задоволений повністю. Використовую виключно насадку для 3-денної щетини. Як результат - скоро і ненапряжно мона поголитися, + не треба витрачати гроші на гелі, леза, лосьйони.

Опубліковано

Аналогично. Жилет Фьюжн Пауэр. Станок все же бреет чище и глубже, нежели бритва. Хотя лезвия канеха стоят так сказать, "килька грывэнь"

Опубліковано

Я бриюся електробритвою харківського виробництва AURORA. Її ціна приблизно 75грн, 2 роки тому була. Мене задовольяє повністю.

Працює на літієво іонній батарейці.

Опубліковано

Валер’ян Валер’янович. Ти каждий день броєшся, Адам Жоржович, чи через дєнь?

Адам Жоржович. Да я ї**в бриться! Я і так сєбя хаваю от і до. Я ото бриться западло щітаю.

то якась пласмаска Джілєт за 2 рублі, то ф"южн. ну і трімєром Філіпс газон(бороду)підстригаю. або щєтінко укорочую, якщо щєтінко

Опубліковано

ги :) всі такі круті. а я голюсь жилєт ультра 2, та шо з смужкою з еластомеру+в комлекті з пінкою\гелем (або жилет або нівея)+лосьйон проти подразнень після гоління (сам собі не купляв би, просто подарували). дешево і голить чисто. задовольняє на всі 100.. студентський вибір)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...